Iwan Bockkom

Mijn naam is Iwan Bockkom en zingen is van kinds af aan mijn lust en mijn leven. Bij het kiezen van een opleiding, koos ik voor zekerheid. Nu ik ouder ben, merk ik dat muziek toch echt mijn grote liefde is. We bewandelen allemaal onze eigen weg, in ons eigen tempo. Ik ben ontzettend blij dat ik nu vol trots durf te zeggen wie ik ben en waar ik gelukkig van word.

Mijn grootste passie is zingen. Ik treed regelmatig solo op én ik zing in een koor. De jaren ‘80 zijn voor mijn muzikale ontwikkeling belangrijk geweest en ik cover dan ook graag nummers uit die tijd. Ik heb een brede muzieksmaak. Grote inspiratiebronnen voor mij zijn Marco Borsato, Bløf, Adèle en George Michael. Ik vind het belangrijk dat muziek raakt en dat er emotie wordt overgebracht.

Sinds enkele jaren schrijf ik samen met andere singer-songwriters. Het leuke aan dat proces is, dat ik al mijn creatieve ideeën en gevoelens in de tekst kwijt kan. Vijf jaar geleden begon ik met het regelmatig volgen van zanglessen. Die zanglessen zorgen ervoor dat ik weet hoe ik de nummers technisch moet benaderen, zo ga ik goed voorbereid en zelfverzekerd naar opnames, audities en optredens toe.


Voor boekingen en info Iwan Bockkom :

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.