Artiesten nieuws


John Eeltink voegt 'Hou nou toch' op aan z'n repertoire

 

Feestzanger John Eeltink was opzoek naar een opvolger voor ‘Door jou ga ik leven’. Tijdens zijn zoektocht kwam hij in Benidorm Max Muiderman tegen die daar zijn nummer ‘Hou nou toch op’ ten gehore bracht. Toen wist John het zeker: zijn nieuwe single wordt ‘Hou nou toch op’.

“Ik was al een tijdje fan van Max Muiderman en dan kom ik hem ook nog tegen”, vertelt John Eeltink. De ‘Hou nou toch op’-versie van Muiderman kende hij al zo’n jaar of tien, maar toen de zanger hem twee jaar geleden tegenkwam in Benidorm, wist hij zeker dat hij het nummer zou toevoegen aan zijn eigen repertoire. Na hun ontmoeting is John ook fan van Max Muiderman als persoon geworden, hij vond het nummer altijd al leuk. “We hebben er weer een mooie draai aan kunnen geven, zodat het weer een feestknaller is geworden”, aldus Eeltink, die samen met producer Joris van Dijk het liedje in een nieuw jasje heeft gestoken zodat het precies bij de feestzanger past. 

John Eeltink was ook toe aan een nieuwe single. “De laatste single ‘Door jou ga ik leven’, die verleden jaar werd uitgebracht, werd goed opgepakt en gedraaid op meerdere stations, daarom moest er weer een vervolg komen”, vindt de feestzanger. Daarom komt de nieuwe single ‘Hou nou toch op’ erg gelegen.


'Ga met me mee Barbara'....nieuwe single van John Heesakkers

 

Het is alweer acht maanden geleden dat John Heesakkes z'n voorgaande swingende single ''Layla' lanceerde. Deze keer heeft John zijn oog laten vallen op het Duitse nummer 'Wann liegen wie uns wieder in der armen Barbara' van Chris Robert. Hij heeft het geheel in een nieuw jasje weten te steken welke de titel 'Ga met me mee Barbara' meekreeg. Hiermee hoopt hij weer een steentje bij te dragen aan het Nederlandse volkslied.. 

De tekst is John zelf geschreven. 

Lei de Bryun van Royal Music Productions uit Kerkrade tekenden voor het arrangement en de opname. Meer info over John is te vinden op z'n Facebookpagina.


Ray & Belinda zetten hit van Rosy & Andres in nieuw muzikaal jasje

 

Muziek uit de jaren 70 is en blijft gewild. Zowel onder de luisteraars als ook onder de zangers/zangeressen. Wie in de tijd van het gedrukte exemplaar van de Nederlandse Top 40 is groot gebracht weet zich ongetwijfeld nog het duo Rosy & Andres te herinneren. Een duo die zowel binnen als buiten de landsgrenzen vele successen kende.

Een van de succesvolle singles was “My Love” en dat nummer behoort zowel bij Ray Vennem en [Be]linda van Wijk tot hun favorieten. “Als het nummer op de radio werk gedraaid moest de knop naar maximaal” aldus Ray. Het is dan ook geen wonder dat het er van moest komen dat het nummer een Nederlandse tekst zou krijgen en dan op cd zou worden vast gelegd. Dat is ook gedaan door Ray & Belinda en ze hebben het “Mijn Hart” genoemd. Een single met clip en die laatste is al volop te zien bij o.a. TV Oranje. De single is warm ontvangen bij de radiozenders in Nederland en België en de verwachting is dat het ook een veel gedraaid nummer op de radio gaat worden. Natuurlijk kun je het nummer downloaden via de legale download portals en streamen via o.a. Spotify maar aanvragen bij je favoriete radiozender(s) is natuurlijk ook mogelijk.


Nieuwe KonFetTi-single als aankondiging start van de ‘ZOMER’ ??

 

“Een nieuw jaar en een nieuwe KonFetTi-single is in aantocht”, zo riepen Aaron en Leonie in koor nadat zij het vuurwerk en de oliebollen bij de aftrap van 2018 achter zich lieten. Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘KonFetTi Barst Los!’ De agenda van KonFetTi liep weldra vol met optredens in heel het land.

Leonie Wintjes is naast haar job als zangdocente, veel in haar eigen musicalschool te vinden evenals in het gezelligste familiepretpark van Kaatsheuvel. Aaron D.(ijsselbloem) scoorde diverse hit-noteringen met zijn solo-singles, en verder is hij net als Leonie, gewoon lekker maf natuurlijk!

Na de vorige single ‘Ik blaas een kusje’ kan KonFetTi niet wachten tot de zomer zich aandient. Dat komt natuurlijk omdat hun nieuwste liedje gewoonweg ‘Zomer’ heet. En weet je wat zo leuk is … hierop is ook een rapje te horen van Maurits de Jager! Wie? Nou, Maurits, een enorm rap talent, haalde onder leiding van Yes-R de halve finale van het landelijke tv-programma ‘Go With The Flow’.

4 april jl. werd de single ‘Zomer’ van KonFetTi aan het publiek voorgesteld in de CacaoFabriek te Helmond met als speciale gasten Ralf Mackenbach en Alessandro! Laat de ‘Zomer’ nu maar komen want deze door Colin Heikens en Rutger Kanis geschreven track, opgenomen bij TMS Studio, zorgt voor een stralend zonnige start van het leukste seizoen van het jaar. Regen verdwijnt, strandfeestjes dienen zich aan, lekker chillen in het zand, kampvuurtje aan, en voor even weg met die schoolboeken! Het is tijd voor zon, zee, zwembad en strand met de ‘Zomer’ van KonFetTi, uitgebracht door wie anders dan… Rood-Hit-BlauwProdukties!

De CD-single’Zomer’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.


Ronn brengt verrassende single “Door Jou”

 

1 April  heeft de Wijchense zanger Ronn A’dam zijn nieuwe nummer gepresenteerd in een overvol cafe ( Cafe Heideroosje ) in Nijmegen. En dat werd goed onthaald wat het nummer is vernieuwend in de Nederlandstalige Muziekindustrie, het begint als een romantische love song maar mondt uit in een heuse wals.

Dit nummer heeft hij zelf geschreven en de productie lag in handen van zijn nieuwe producers Paolo de Bonis en Pim Schipperheijn, waar hij na deze single meer nummers zal gaan opnemen.

De volkszanger is enthousiast. “Ik heb dit nummer speciaal gemaakt voor mijn lieve vrouw Ineke. Ze is de motor achter alles wat ik nu doe! En ik ben erg trots op het eindresultaat en als ik de reacties hoor uit de Nederlandstalige muziekwereld staat er nogal wat op de planning!”

Op jonge leeftijd trad zanger Ronn A’dam al op bij Henny Huisman, en zat hij met Gordon bij Eddy Becker. Met “Mijn Amsterdam” en nu “Door Jou” is de Wijchense volkszanger bezig aan een landelijke comeback. Met dit prachtige nummer zal dat zeker gaan lukken en zullen we Ronn A’dam binnenkort op diverse festivals en landelijke tv gaan zien.

Het nummer is ook te vinden op alle bekende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer & Hits NL.

Plugging en promotie is in handen van Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.netPersbericht : Marjolein Faber zoekt een Prins op het witte paard

 

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden.  Zij heeft mee gedaan aan een talentenjacht op school en heeft toen de derde plek behaald.  Ook heeft zij op 16 jarige leeftijd een gok gewaagd mee te doen aan Idols. Helaas is dit niets geworden, maar destijds mocht zij de volgende dag een lied zingen met stadfeest. Haar moeder was altijd degene die haar een zetje gaf om te gaan zingen op feestjes en verjaardagen.  Haar moeder is vanaf het begin, al haar steun en toeverlaat in de muziek wereld. 

Sinds 2,5 jaar geleden heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas.  Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres.  Niet meer boven op zolder te gaan zingen, maar laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.  

Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek.  Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen. 

Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want dit jaar 2018 heeft zij haar eerste single uitgebracht ‘’PRINS OP HET WITTE PAARD’’  Zij hoopt op deze manier haar passie en liefde voor muziek over te brengen naar de mensen. 

‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’, dat wil ze met deze fantastische debuutsingle meegeven aan de mensen. De single is ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube. ( www.artiestenpromotie.net )


Nieuwe clip Feestduo Happy Ouwer online 

 

Met deze single “ Storm in een glas bier“ gaat je feestbloed kriebelen en kan de polonaise volop ingezet worden met deze nieuwe kneiter !

Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen.

Dit is Feest op zijn best !!

Wij treden het hele jaar door op feesten, partijen, kroegfeesten, tentfeesten maar ook bij kleinere gezelschappen in de tuin als iemand een feestje geeft.

We hebben een "tape act" van een half uur en hebben een 99,9% feestgarantie en leveren muziek van eigen maar zeker ook veel Nederlandse feest covers.

Na ons optreden hoeft de DJ de bal nog maar in te koppen voor een geslaagde avond.

ik hoop u hiermee voldoende hebben kunnen overtuigen van ons kunnen en hopen u graag tegen te komen op een van uw feesten.

 Voor boekingen verwijs ik u naar Jeanette de Wit, www.artiestenpromotie.net


Nieuwe single Feestgangers XXL

 

Na weken van voorbereiding lanceren wij nu ons nieuwe nummer:

"Zet de deur maar op een kier". 

RTV : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net

De officiële videoclip van deze carnavalskraker 2018  hieronder :


Andy Bens verrast met “Dit wordt onze kerst”.

 

De Belgische zanger/tekstschrijver Andy Bens, waar je altijd op kan rekenen voelt van kinds of aan de muziek door de aderen stromen en breidt met regelmaat van de klok het repertoire uit. In 1995 komt Andy er achter dat zingen zijn leven is en trekt de stoute schoenen aan en laat zijn veelzijdige talent door het publiek beoordelen. Na vele podia beklommen te hebben, houdt Andy zijn hart vast en maakt de sprong in het diepe om zijn vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten. Met bloed, zweet en tranen, d.m.v. zanglessen weet Andy zich verder te ontwikkelen tot een zanger die het Nederpop, Rock, Ballades meester heeft gemaakt en graag bij deze muziek blijft. De zangwereld van Andy Bens begon te lachen en de grote stap werd die avond gezet, de zanger weet met zijn rauwe geluid, sexy over te komen op het publiek, die de zanger om zijn vingers weet te winden. Andy die hoge pieken en diepe dalen heeft gekend is een doorzetter van formaat die niet opgeeft. Eerder dit jaar kwam Andy al met een krachtige doordringende nederpopsong “Voorbij”, daarmee bewees hij al dat hij een tree hoger op de muziekladder kwam.

Nu werd het tijd voor een kerstsingle van formaat “Dit wordt onze kerst” een zeer opvallende single die zeker vele nieuwe wegen zal openen voor Andy. Laat je verwonderen door deze sympathieke zanger, want 2018 wordt het jaar van Andy Bens! 

Deze single werd geproduceerd in de studio van Dave van Well en zal tevens te verkrijgen zijn via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een bijzondere videoclip gemaakt bij deze kerstsingle, bekijk het via Youtube !

Bron: Jeanette de Wit -  www.artiestenpromotie.net


Bianca Frieling komt met sfeervolle kerstsingle

 

Bianca Frieling komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd! Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeau’s en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen.

Dave van Well is verantwoordelijk voor deze kerstsingle ‘Was het maar Kerstmis elke dag’, de 4e single alweer uit zijn studio voor Bianca Frieling. Vanaf vandaag is de single officieel uit en ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.

De promotie is in handen van Jeanette de Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een warme in sfeer gebrachte videoclip, die te vinden is op Youtube.


Frank Hoek wil "Liever met je dansen"

 

De uit 's Hertogenbosch afkomstige Frank Hoek verwierf bekendheid als de helft van het populaire feestduo "Bad Brothers", waarmee hij samen met Nol Roos successen behaalde met singles zoals "'n Bakske Koffie" en "Ik Heb Jou Niks Te Zeggen". Solo kennen we Frank Hoek ook van de hits “Lange blonde haren” en “Wij willen in de polonaise”.

Na de lancering van het eerste dance nummer afgelopen februari van Frank Hoek “De koning van de feesttent” nu de tweede single “Liever met je dansen” wederom in samenwerking met zijn producer Ka$per Hits en de reacties zijn nu al geweldig op dit nieuwe nummer en wordt al veelbelovend genoemd in de Dance Scene. De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door Artiesten Promotie. Met zijn nieuwe single “Liever met mij dansen” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied !


Kian Derry brengt een ode met “Jij geeft mijn leven kleur”

 

Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van de hitsingles  ‘’Ode aan Eddy Wally’’ en “Dichterbij “ een nieuw nummer van zijn album ‘’ Onverwacht ’’ , dat in oktober 2016 werd gelanceerd.

Hiervan verscheen in april jl ook een duet in samenwerking met Monique Heegen  “Ik zal op je wachten”  wat veel publiciteit opleverde door de onverwachte samenwerking van dit tweetal. Dit mooie duet leverde zelfs een toppositie op in de hitlijsten van Nederland en Belgie.

Nu werd het weer tijd voor een opvolger hiervan,  dit resulteerde in  “Jij geeft mijn leven kleur”.    Kian Derry :  “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen, en ook een lichtpuntje geeft aan mensen in deze komende donkere dagen.

RTV : Jeanette de Wit                                                                                                        www.artiestenpromotie.net

 


Ronn brengt ode aan zijn Amsterdam

 

Ronn geboren en getogen in Amsterdam hedendaags woonachtig in het Gelderse Wijchen.

Ronn is begonnen op zijn 16e jaar. In de jaren 80 heeft hij een cd single gemaakt voor de nabestaanden van de aardbeving in Turkije “Song for Erzincan” ( Plaatsje in Turkije) waaraan meerdere collega artiesten meewerkten o.a Oscar Harris, Donna Lynton, Shirley Swerus, Rob Zorn, Johnny Romein en vele andere... Helaas nooit uitgebracht want een week later trof de aardbeving ons eigen kikkerlandje.

Eind jaren 80 bracht Ronn ook nog een Engelstalig cd single “The only one i ever loved”.

Ronn heeft ook veel aan talentenjachten meegedaan en eindigde altijd bij de eerste drie.  Hij begon ook in die tijd al met het schrijven van teksten. Mijn Amsterdam had hij allang geschreven, maar is al die jaren op de plank blijven liggen. Hij kwam in contact met Mark vd Heuvel van Budgetproducties te Apeldoorn, die er nu voor zorgde dat deze single geproduceerd werd. Er staan voor de komende tijd nog meer eigen geschreven nummers  klaar om uit te gaan brengen. Maar nu eerst zijn single “Mijn Amsterdam”.

Een geweldige ode die hij brengt aan zijn geboorte stad Amsterdam.

Het nummer straalt één en al weemoed en gezelligheid uit voor een ieder die onze hoofdstad lief heeft. "Mijn Amsterdam" wordt na het beluisteren een beetje van ons allemaal. De clip van deze single is te vinden op Youtube met daarin mooie beelden van onze hoofdstad. “Mijn Amsterdam” is ook te downloaden vanaf alle bekende downloadkanalen zoals Spotify, Deezer etc. Zijn hart en ziel ligt in de muziek en leeft er ook voor. Ronn een zanger met een warme stem waar we nog veel van zullen gaan horen!