Artiesten nieuws


Nieuwe kerstsingle Sgt.PeeBee - Want kerst is het pas....

 

Sgt.PeeBee is ontstaan nadat Bert Kabelaar ( leadzanger van de vroegere zeer populaire band December ) in 2016 werd gevraagd door de organisatie van de Muziekreis Turkije om tijdens dat evenement een week op te treden in Hotel La Blanche Island Bodrum. In eerste instantie zou hij dat gaan doen samen met “Square44” maar door persoonlijke omstandigheden van zijn toenmalige collega bleek dat geen haalbare kaart. Aangezien hij het aanbod niet wilde laten lopen heeft hij toen een oud collega uit de stal van Leo Lukassen Produkties, de vroegere bassist/zanger van de band Maple Leaf Perry Stekhuizen(Sgt.Pee), benaderd om mee te gaan naar Turkije

Dat bleek zowel vocaal, muzikaal en persoonlijk zo goed te klikken dat zij besloten hebben om die samenwerking te blijven voortzetten. Ze putten qua repertoire met Sgt.PeBee vooral uit de voor hen nostalgische 70, 80 en 90'er jaren maar doen eigenlijk zo'n beetje alles als ze het maar leuk vinden. Ze zijn daardoor heel flexibel in het maken van speciaal aangepaste set lijsten met betrekking tot verschillende stijlen muziek. Daarbij is ook veel ruimte voor het Nederlandstalige lied, sterker nog, een gedeelte daarvan bestaat uit eigen repertoire. Er liggen al wat nummers op de plank waarvan er één begin volgend jaar als single zal verschijnen als opvolger van de single die ze nu speciaal voor de kerstdagen hebben uitgebracht.

Plugging en promotie : Jeanette de Wit ArtiestenPromotie Nijmegen    www.artiestenpromotie.net


“Ja wij zijn jouw vrienden…’ nieuwe single van Frank Hoek

 

De muzikale carrière van Frank Hoek is mede door z’n voorgaande singles ‘Liever met je dansen’ en ‘Koning van de feesttent’ in een stroomversnelling terecht gekomen.

Z’n nieuwe single ‘Ja wij zijn jouw vrienden’ is een uptempo en aanstekelijke track die door Ka$per Hits opnieuw is geproduceerd. De titel van deze single is een vaak gehoorde kreet in de horecagelegenheden en daarmee zal aanslaan bij feestend publiek. Frank Hoek is bij deze single ook een samenwerking aangegaan met Mr Trumpet, die het blazersgedeelte voor zijn rekening heeft genomen ( Mr Trumpet bekend van ‘Slagerij van Kampen’ en ‘Shakes en seven’). Hiermee wordt volgens z’n plugger Jeanette de Wit de ingeslagen succeskoers van de uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige zanger voortgezet.

De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Ja wij zijn jouw vrienden” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied ! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en er zullen ook T Shirts verschijnen met daarop de bekende kreet ‘Ja wij zijn jouw vrienden’. Clip volgt nog !


Henny Thijssen schrijft lied voor Frans Van Dorland

 

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.

De productie van deze single lag in handen van Maarten De Groot (M Works Studio). Met deze blues aanvoelende single zet Frans van Dorland een volgende belangrijke stap in zijn muzikale carrière en laat hij zien dat we in de toekomst nog veel van hem zullen gaan horen…

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.


Marjolein Faber komt met een hippe zomersingle

 

Zangeres Marjolein Faber geboren op 23 maart 1990, komt met een aanstekelijk zomers lied. Na haar single ‘Prins op het witte paard’, die in  Maart 2018 werd uitgebracht is de Doetinchemse zangeres Marjolein Faber terug met een nieuwe single ; ‘Het wordt een hele mooie zomer’. Het is een vrolijk, zomers en gezellig nummer met pop-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen. Tevens is de titel al waarheid geworden, we hebben immers inmiddels al een hele mooie zomer.

Ze begon als kind al te zingen in playback-shows en talentenjachten en heeft sindsdien de smaak te pakken. Ze probeert met alle mensen erom heen een goed totaalplaatje neer te zetten. Met haar podiumervaring weet ze iedere zaal mee te krijgen. Wederom ging ze naar de studio van Dave van Well ( Dutch Artist Music ) om samen een zomerse single uit te werken en dat heeft uitgepakt in deze knaller van een single. Hiermee klimt Marjolein weer een stukje verder op de muzikale ladder en zal haar bekendheid daarmee nog meer vergroten.

De promotie is in handen van Jeanette de Wit van ArtiestenPromotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.


Andy Bens komt met een heerlijk uptempo nummer !

 

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen. Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!

“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy. Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels verloren heeft, dus vandaar deze tekst met daarbij de boodschap om van elke “Nieuwe dag” te genieten. Tevens zal de single ook fysiek in een beperkte oplage te koop zijn via Andy.

Met deze nieuwe single heeft de sympathieke zanger Andy een heerlijke plaat met veel hitpotentie te pakken, die ongetwijfeld goed opgepakt zal worden door de radiozenders in Nederland en België natuurlijk!

Deze single werd is tevens te verkrijgen via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een gave videoclip gemaakt bij deze single, bekijk het via Youtube !

Plugging en promotie : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.netNieuwe opvallende zomersingle voor Jeffrey Peters

 

"Hier komt de zomer" is de opvallende zomersingle van de Nijmeegse zanger Jeffrey Peters. Wedden dat je het refrein na één keer beluisteren een hele dag loopt te zingen ? Veel meer zomersfeer en vakantiegevoel kan er in een nummer echt niet zitten, en dat gelanceerd wordt op de dag dat de zomer officieel begint. 

Jeffrey Peters lanceerde eerder al singles als “Ben zo weer bij je terug” & “Laat mij maar gaan”.

Nu lanceert hij zijn nieuwe single “Hier komt de zomer” in zijn 5e jubileum jaar als solo zanger en tegelijkertijd de 5e single die hij uitbrengt. Een heerlijk uptempo nummer waarvan Jeffrey zelf verantwoordelijk is voor de tekst. De productie is wederom verzorgd door de studio van Michel Wolsink ( Mw Soundstudio ) en een single waarvan wij denken dat hij zeker een mooie airplay zou kunnen krijgen bij de radiozenders.

De CD single ‘Hier komt de zomer’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Plugging en promotie: Jeanette De Wit Artiesten Promotie

www.artiestenpromotie.net


Frans Bauer schrijft nieuwe single voor Kian Derry ! 

 

Vlaamse Volkszanger Kian Derry, die vandaag tevens verjaart, behoort tot een select gezelschap artiesten binnen het levensliedcircuit, die al veel  ‘eigen’ liedjes op hun naam hebben staan. De Vlaming heeft in de afgelopen tien jaar al diverse singles en albums op de markt gebracht. Naast vele sololiedjes nam Kian ook een aantal bijzondere duetten op en laat de zanger zich graag omringen door tekstschrijvers die hun vak verstaan. Vandaar nu de nieuwe samenwerking met Laurens van Wessel, die tekende voor de productie in de Wesco Studio en Frans Bauer heeft de tekst geschreven waarmee voor Kian Derry een langgekoesterde wens is uitgekomen.

Na singles als ‘Dichterbij’, ‘Jij straalt als een ster’, en zijn album ‘Onverwacht’ van vorig jaar, komt volkszanger Kian nu met een door Frans Bauer geschreven single: ‘Jij bent m’n fantasie’. Deze nieuwe vrolijke en uptempo single zal zeer in de smaak gaan vallen bij een nog groter publiek. De begeleiding door Frans Bauer en Laurens van Wessel is de ideale feedback voor Kian en dus zal deze samenwerking worden gecontinueerd ! 

De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube.

Meer info over Kian Derry  kun je vinden via zijn facebookpagina.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie

 


Monique Heegen verjaart en jubileert met nieuwe solosingle !

 

11 Mei 2018, de dag waarop ze haar 46e verjaardag viert en eveneens het jaar waarin ze al 10 jaar als allround zangeres haar stem laat klinken, lanceert Monique Heegen uit Emmen haar splinternieuwe solosingle getiteld “Mijn levenslied”.

In oktober 2008 bracht ze haar eerste eigen geschreven single uit en stond ze ook voor het eerst solo op het podium. Inmiddels heeft Monique al een behoorlijk rijtje muziekproducties in verschillende stijlen uitgebracht en ook tijdens haar optredens brengt ze verrassend en veelzijdig repertoire. Dit is ook haar kracht en ze blijft steeds op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen.

Voor de productie van haar nieuwe single zocht Monique ook weer een nieuwe uitdaging op en vond ze de weg naar de M-Works studio in Enschede. Na een onrustige periode in haar leven was ze toe aan een tekst waarin ze haar eigen gevoel kon leggen en leverde in een openhartig gesprek input aan tekstschrijfster Jaqueline Loen. Producer Maarten de Groot creëerde vervolgens het arrangement met als resultaat een frisse onderscheidende productie met een moderne poppy dance sound en live gitaren. Hiermee laat Monique zich weer van een hele andere kant zien en horen.

De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube.

Meer info over Monique kun je vinden via haar facebookpagina en haar website moniqueheegen.nl.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Potentiele zomerhit voor Mike Molenmaker

 

Met zijn debuutsingle ‘Jij danst als een orkaan’ knalt Mike Molenmaker de zomer in. Geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten, brengt Mike het zomerse gevoel binnen bij de luisteraars van dit geweldige lied.

Mike is nieuw in de muziek, nadat hij een carriere bij onder andere Defensie achter de rug heeft. De geboren Arnhemmer, 26 jaar, stort zich vol op het zingen en niet zonder succes.

Zijn lied, ‘Jij danst als een orkaan’ heeft alle potentie om een ware zomerhit te worden. Naast de pakkende tekst en melodie ondersteunen ook de klanken van gitaren en trompetten het zomerse gevoel bij dit lied. Niet voor niets is het al door RadioNL opgepakt en zal het vanaf 2 mei dagelijks te horen zijn op dit station.

De clip is geschoten door RTV Mediaproducties in de prachtige natuur van Nederland, waar ook het weer een zomersgevoel geeft aan dit lied.

De promotie en boekingen zijn in handen van Artiestenpromotie, bereikbaar op 06-49639916 en www.artiestenpromotie.net


Ronn brengt verrassende single “Door Jou”

 

1 April  heeft de Wijchense zanger Ronn A’dam zijn nieuwe nummer gepresenteerd in een overvol cafe ( Cafe Heideroosje ) in Nijmegen. En dat werd goed onthaald wat het nummer is vernieuwend in de Nederlandstalige Muziekindustrie, het begint als een romantische love song maar mondt uit in een heuse wals.

Dit nummer heeft hij zelf geschreven en de productie lag in handen van zijn nieuwe producers Paolo de Bonis en Pim Schipperheijn, waar hij na deze single meer nummers zal gaan opnemen.

De volkszanger is enthousiast. “Ik heb dit nummer speciaal gemaakt voor mijn lieve vrouw Ineke. Ze is de motor achter alles wat ik nu doe! En ik ben erg trots op het eindresultaat en als ik de reacties hoor uit de Nederlandstalige muziekwereld staat er nogal wat op de planning!”

Op jonge leeftijd trad zanger Ronn A’dam al op bij Henny Huisman, en zat hij met Gordon bij Eddy Becker. Met “Mijn Amsterdam” en nu “Door Jou” is de Wijchense volkszanger bezig aan een landelijke comeback. Met dit prachtige nummer zal dat zeker gaan lukken en zullen we Ronn A’dam binnenkort op diverse festivals en landelijke tv gaan zien.

Het nummer is ook te vinden op alle bekende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer & Hits NL.

Plugging en promotie is in handen van Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net


Persbericht : Marjolein Faber zoekt een Prins op het witte paard

 

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden.  Zij heeft mee gedaan aan een talentenjacht op school en heeft toen de derde plek behaald.  Ook heeft zij op 16 jarige leeftijd een gok gewaagd mee te doen aan Idols. Helaas is dit niets geworden, maar destijds mocht zij de volgende dag een lied zingen met stadfeest. Haar moeder was altijd degene die haar een zetje gaf om te gaan zingen op feestjes en verjaardagen.  Haar moeder is vanaf het begin, al haar steun en toeverlaat in de muziek wereld. 

Sinds 2,5 jaar geleden heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas.  Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres.  Niet meer boven op zolder te gaan zingen, maar laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.  

Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek.  Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen. 

Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want dit jaar 2018 heeft zij haar eerste single uitgebracht ‘’PRINS OP HET WITTE PAARD’’  Zij hoopt op deze manier haar passie en liefde voor muziek over te brengen naar de mensen. 

‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’, dat wil ze met deze fantastische debuutsingle meegeven aan de mensen. De single is ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube. ( www.artiestenpromotie.net )


Nieuwe clip Feestduo Happy Ouwer online 

 

Met deze single “ Storm in een glas bier“ gaat je feestbloed kriebelen en kan de polonaise volop ingezet worden met deze nieuwe kneiter !

Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen.

Dit is Feest op zijn best !!

Wij treden het hele jaar door op feesten, partijen, kroegfeesten, tentfeesten maar ook bij kleinere gezelschappen in de tuin als iemand een feestje geeft.

We hebben een "tape act" van een half uur en hebben een 99,9% feestgarantie en leveren muziek van eigen maar zeker ook veel Nederlandse feest covers.

Na ons optreden hoeft de DJ de bal nog maar in te koppen voor een geslaagde avond.

ik hoop u hiermee voldoende hebben kunnen overtuigen van ons kunnen en hopen u graag tegen te komen op een van uw feesten.

 Voor boekingen verwijs ik u naar Jeanette de Wit, www.artiestenpromotie.net


Nieuwe single Feestgangers XXL

 

Na weken van voorbereiding lanceren wij nu ons nieuwe nummer:

"Zet de deur maar op een kier". 

RTV : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net

De officiële videoclip van deze carnavalskraker 2018  hieronder :


Andy Bens verrast met “Dit wordt onze kerst”.

 

De Belgische zanger/tekstschrijver Andy Bens, waar je altijd op kan rekenen voelt van kinds of aan de muziek door de aderen stromen en breidt met regelmaat van de klok het repertoire uit. In 1995 komt Andy er achter dat zingen zijn leven is en trekt de stoute schoenen aan en laat zijn veelzijdige talent door het publiek beoordelen. Na vele podia beklommen te hebben, houdt Andy zijn hart vast en maakt de sprong in het diepe om zijn vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten. Met bloed, zweet en tranen, d.m.v. zanglessen weet Andy zich verder te ontwikkelen tot een zanger die het Nederpop, Rock, Ballades meester heeft gemaakt en graag bij deze muziek blijft. De zangwereld van Andy Bens begon te lachen en de grote stap werd die avond gezet, de zanger weet met zijn rauwe geluid, sexy over te komen op het publiek, die de zanger om zijn vingers weet te winden. Andy die hoge pieken en diepe dalen heeft gekend is een doorzetter van formaat die niet opgeeft. Eerder dit jaar kwam Andy al met een krachtige doordringende nederpopsong “Voorbij”, daarmee bewees hij al dat hij een tree hoger op de muziekladder kwam.

Nu werd het tijd voor een kerstsingle van formaat “Dit wordt onze kerst” een zeer opvallende single die zeker vele nieuwe wegen zal openen voor Andy. Laat je verwonderen door deze sympathieke zanger, want 2018 wordt het jaar van Andy Bens! 

Deze single werd geproduceerd in de studio van Dave van Well en zal tevens te verkrijgen zijn via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een bijzondere videoclip gemaakt bij deze kerstsingle, bekijk het via Youtube !

Bron: Jeanette de Wit -  www.artiestenpromotie.net


Bianca Frieling komt met sfeervolle kerstsingle

 

Bianca Frieling komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd! Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeau’s en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen.

Dave van Well is verantwoordelijk voor deze kerstsingle ‘Was het maar Kerstmis elke dag’, de 4e single alweer uit zijn studio voor Bianca Frieling. Vanaf vandaag is de single officieel uit en ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.

De promotie is in handen van Jeanette de Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een warme in sfeer gebrachte videoclip, die te vinden is op Youtube.


Frank Hoek wil "Liever met je dansen"

 

De uit 's Hertogenbosch afkomstige Frank Hoek verwierf bekendheid als de helft van het populaire feestduo "Bad Brothers", waarmee hij samen met Nol Roos successen behaalde met singles zoals "'n Bakske Koffie" en "Ik Heb Jou Niks Te Zeggen". Solo kennen we Frank Hoek ook van de hits “Lange blonde haren” en “Wij willen in de polonaise”.

Na de lancering van het eerste dance nummer afgelopen februari van Frank Hoek “De koning van de feesttent” nu de tweede single “Liever met je dansen” wederom in samenwerking met zijn producer Ka$per Hits en de reacties zijn nu al geweldig op dit nieuwe nummer en wordt al veelbelovend genoemd in de Dance Scene. De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door Artiesten Promotie. Met zijn nieuwe single “Liever met mij dansen” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied !


Kian Derry brengt een ode met “Jij geeft mijn leven kleur”

 

Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van de hitsingles  ‘’Ode aan Eddy Wally’’ en “Dichterbij “ een nieuw nummer van zijn album ‘’ Onverwacht ’’ , dat in oktober 2016 werd gelanceerd.

Hiervan verscheen in april jl ook een duet in samenwerking met Monique Heegen  “Ik zal op je wachten”  wat veel publiciteit opleverde door de onverwachte samenwerking van dit tweetal. Dit mooie duet leverde zelfs een toppositie op in de hitlijsten van Nederland en Belgie.

Nu werd het weer tijd voor een opvolger hiervan,  dit resulteerde in  “Jij geeft mijn leven kleur”.    Kian Derry :  “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen, en ook een lichtpuntje geeft aan mensen in deze komende donkere dagen.

RTV : Jeanette de Wit                                                                                                        www.artiestenpromotie.net

 


Ronn brengt ode aan zijn Amsterdam

 

Ronn geboren en getogen in Amsterdam hedendaags woonachtig in het Gelderse Wijchen.

Ronn is begonnen op zijn 16e jaar. In de jaren 80 heeft hij een cd single gemaakt voor de nabestaanden van de aardbeving in Turkije “Song for Erzincan” ( Plaatsje in Turkije) waaraan meerdere collega artiesten meewerkten o.a Oscar Harris, Donna Lynton, Shirley Swerus, Rob Zorn, Johnny Romein en vele andere... Helaas nooit uitgebracht want een week later trof de aardbeving ons eigen kikkerlandje.

Eind jaren 80 bracht Ronn ook nog een Engelstalig cd single “The only one i ever loved”.

Ronn heeft ook veel aan talentenjachten meegedaan en eindigde altijd bij de eerste drie.  Hij begon ook in die tijd al met het schrijven van teksten. Mijn Amsterdam had hij allang geschreven, maar is al die jaren op de plank blijven liggen. Hij kwam in contact met Mark vd Heuvel van Budgetproducties te Apeldoorn, die er nu voor zorgde dat deze single geproduceerd werd. Er staan voor de komende tijd nog meer eigen geschreven nummers  klaar om uit te gaan brengen. Maar nu eerst zijn single “Mijn Amsterdam”.

Een geweldige ode die hij brengt aan zijn geboorte stad Amsterdam.

Het nummer straalt één en al weemoed en gezelligheid uit voor een ieder die onze hoofdstad lief heeft. "Mijn Amsterdam" wordt na het beluisteren een beetje van ons allemaal. De clip van deze single is te vinden op Youtube met daarin mooie beelden van onze hoofdstad. “Mijn Amsterdam” is ook te downloaden vanaf alle bekende downloadkanalen zoals Spotify, Deezer etc. Zijn hart en ziel ligt in de muziek en leeft er ook voor. Ronn een zanger met een warme stem waar we nog veel van zullen gaan horen!