Rutger van Barneveld

Rutger (beter bekend onder de naam Rutger van Barneveld) maakt van elke saaie avond gegarandeerd een swingend feest. Zijn genre ligt voornamelijk bij het Nederlandstalige maar voor Engelse nummers zoals van Robbie Williams, deint hij ook niet terug. Zijn doorbraak kwam in 2011 met de single “Helena”, waarmee hij de hitparade bestormde en met veel succes. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds een veel aangevraagd nummer. Rutger heeft al diverse singles op zijn naam staan. Dat hij van vele markten thuis is, laat hij zien door in 2018 maar liefst 2 singles uit te brengen, waarvan 1 een heuse kerstsingle is. 

Naast het zingen is Rutger ook entertainer. Hij vermaakt het publiek met zijn songs, maar zeker ook met zijn praatjes. Krijgt menigeen op de dansvloer en zorgt er voor dat iedereen met een tevreden gevoel savonds het feest verlaat.

Zingen is en blijft zijn grote passie, maar inmiddels timmert hij ook aan de weg als presentator. Rutger is en blijft een showbizzman. Wilt u dus wat sfeer op uw feest, dan is Rutger zeker een goede keus voor u!


Boek hieronder Rutger van Barneveld

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.