Duo Kwats

Een aantal jaren geleden zijn wij, Louis en Peter, begonnen met Duo Kwats.

Voor een feestje hadden we een aantal liedjes ingestudeerd om samen te zingen.

Het was bedoeld als grap dus er moest gelachen worden.

De liedjes hadden een hoog meezinggehalte dus dat zat wel goed, maar om het nog leuker te maken werd een mooi goud pakske aangetrokken en de act was compleet.

Het eerste optreden van Duo Kwats was echter zó leuk en er kwamen zulke fijne reacties en complimenten binnen dat wij,Louis en Peter, besloten om er meer mee te gaan doen.

Inmiddels is ons repertoire uitgebreid en hebben we diverse cd’s compleet met Video clip’s. Deze zijn allemaal te bewonderen op you-tube. Ook zijn er TV opnames gemaakt en met enige trots kunnen we melden dat we inmiddels al 4 keer bij het “tv programma Toppers van Oranje” hebben mogen optreden.

We zijn inmiddels helemaal besmet met het kwats-virus, en zijn dan ook druk bezig om te zorgen dat ieder optreden een waar feestje wordt, voor onszelf maar zeker ook voor de mensen!!! Wat begon als grap is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze podium act. Maar wel een act waar plezier en feest de boventoon voeren, laten we zeggen feestelijke kwats maar wel met een professionele uitstraling. De gouden pakken hebben plaats gemaakt voor hedendaagse kleding zodat het er minder carnavelesk uit ziet en Duo Kwats optredens verzorgd het gehele jaar door. Maar ook carnaval vergeten we natuurlijk niet en ook dan maken we er ’n feestje van, 

Ons motto is nog steeds “een dag zonder Kwats, is een dag niet gelachen”


Voor boekingen en info Duo Kwats :

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.