Onze diensten


RADIO/TV PLUGGING

 

Goede promotie is de sleutel tot succes. 

Daarom bieden we onze klanten persoonlijke plugging.

 

Ons ervaren team zal jouw muziek onder de attentie brengen bij Nationale radio- en televisie-stations als Radio NL, Tv Oranje, Sterren.nl, en bij de vele piraten en artiestensites, regionale en publieke omroepen etc. 

 

Als plugger heb ik al jarenlange ervaring en daardoor zeer goede verkoopresultaten en veel airplay kunnen verkrijgen. Meerdere singles en albums die we gepromoot hebben stonden wekenlang genoteerd in de diverse Vlaamse en Nederlandse hitlijsten.

Wij pluggen voor zowel labels als eigenbeheer producties. Het materiaal wordt wel eerst gescreend. Wij proberen airplay te genereren bij bovenstaande omroepen/programma's en daarnaast zullen wij ook kijken of (indien gewenst)er acties mogelijk zijn en of interviews ( live/telefonisch) kunnen worden geregeld met als doel extra aandacht aan de cd en de artiest. 

We zullen het nummer ( indien gewenst) ter download aanbieden bij  download portals welke meetellen voor de TOP 100. 

Wat onderscheid ons?

Wij zijn gespecialiseerd in de plugging van Nederlandstalige muziek en daarop is ons netwerk dan ook helemaal afgestemd! Wij sturen je track dus niet naar 1000’en zenders die jouw track op voorhand al niet draaien i.v.m. het format van hun zender.

Wij sturen je track wel heel gericht naar een groot netwerk van meer dan 600+ radiostations, dj’s en lokale omroepen die het Nederlandstalige lied wel draaien!

Hierdoor bereik je heel doelgericht de doelgroep waardoor je promotie zeer effectief is.

 

Neem voor meer informatie over persoonlijk pluggen of een van de andere opties  contact met ons op.