Plugging


RADIO/TV PLUGGING

 

Goede promotie is de sleutel tot succes. 

 

Daarom biedt Artiestenpromotie haar klanten persoonlijke plugging.

Het enthousiaste en ervaren team zal jouw muziek onder de aandacht brengen bij Nationale radio- en televisiestations, zoals Radio NL, TV Oranje, Sterren.nl, bij tal van piraten en artiestensites, regionale en publieke omroepen en ga zo nog maar even door.

Als plugger heeft Artiestenpromotie al jarenlange ervaring en daardoor zeer goede verkoopresultaten en veel airplay kunnen bemachtigen. Meerdere singles en albums die gepromoot zijn door dit sterke team stonden wekenlang genoteerd in de diverse Vlaamse en Nederlandse hitlijsten.

Artiestenpromotie doet de plugging voor zowel labels als eigenbeheer producties. Het materiaal wordt wel eerst gescreend. Artiestenpromotie probeert airplay te genereren bij bovenstaande omroepen/programma's en daarnaast wordt er gekeken of (indien gewenst) acties mogelijk zijn en of interviews ( live/telefonisch) kunnen worden geregeld met als doel een stukje extra aandacht aan de cd en de artiest te bewerkstelligen.

We zullen het nummer ( indien gewenst) ter download aanbieden bij  download portals welke meetellen voor de TOP 100. 

 

Wat onderscheid ons?

 

Wij zijn gespecialiseerd in de plugging van Nederlandstalige muziek en daarop is ons netwerk dan ook helemaal afgestemd! Wij sturen je track dus niet naar 1000’en zenders die jouw track op voorhand al niet draaien i.v.m. het format van hun zender.

Wij sturen je track wel heel gericht naar een groot netwerk van meer dan 600+ radiostations, dj’s en lokale omroepen die het Nederlandstalige lied wel draaien!

Hierdoor bereik je heel doelgericht de doelgroep waardoor je promotie zeer effectief is.

Neem voor meer informatie over persoonlijk pluggen of een van de andere opties  contact met ons op.