Marinho

Zanger Marinho,

 

Vanaf jonge leeftijd was het een vaststaand feit: Marinho was geboren om zanger te worden. Zijn passie voor muziek dreef hem naar de podia, waar hij met vastberadenheid en talent zijn weg vond naar de harten van het publiek.

Na een reeks van kleine lokale hits en successen, werd Marinho’s talent opgemerkt en beloond met een platencontract bij een gerenommeerd label. Dit was het startpunt van een reis die hem zou leiden naar de top van de muziekwereld.

Vandaag de dag is Marinho een veelgevraagde artiest, bekend om zijn veelzijdige repertoire van meer dan 300 nummers. Van Nederlandstalige en Engelstalige Top 40-hits van vandaag tot de gouden klassiekers van weleer, Marinho weet het publiek te betoveren met zijn muzikale diversiteit.

Met acht cd-albums op zijn naam heeft Marinho zijn stempel gedrukt op de muziekscene, en zijn stijgende bekendheid en podiumtalent zijn niet onopgemerkt gebleven. De media hebben hem regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan diverse bekende radio- en tv-programma’s, en hij heeft met regelmaat grote podia in binnen- en buitenland betoverd, vaak als voorprogramma van bekende artiesten op festivals en andere evenementen.

In 2021 kreeg Marinho’s carrière een enorme boost met de release van zijn succesvolle hit “Griekse nacht”, die inmiddels door iedereen wordt gekend en geliefd, getuige de miljoenen streams op diverse mediaplatforms.

Marinho is niet zomaar een zanger; hij is een artiest die van elk feest een topfeest weet te maken. Zijn charisma, energie en muzikaliteit laten het publiek leven en dansen op de maat van zijn stem, en zijn aanwezigheid op het podium is een garantie voor entertainment en plezier.

Volg Marinho op zijn muzikale reis en ontdek waar zijn stem je naartoe zal leiden. Het feest begint pas echt als Marinho het podium betreedt!

Wilt u Zanger Marinho Boeken? dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.


Boekingen en info Marinho

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.