TeeBeeBrown

TeeBeeBrown is de podium identiteit van Teus de Bruin uit Papendrecht. Een singer/songwriter met ruim 35 jaar ervaring die eigen muziek maakt in de Nederlandse taal met een bluesy sound. Hij verhaalt in woord en muziek over zijn leven als puber, man, vader en opa (zang en gitaar). Met hier en daar een kwinkslag en een vrolijke noot!!

Dit doet hij met vaste begeleider Michel Tent op gitaar, zang en mondharmonica. (desgewenst kan het duo worden aangevuld met een bassist en percussionist).

Het programma heet: “Blues en Ballads in je Moerstaal” naar de gelijknamige CD die in april 2018 is uitgebracht. Zoals de titel al doet vermoeden is het programma een mooie afwisseling van uptempo nummers en gevoelige ballades. Daar hij steeds op zoek is naar een luisterend publiek met aandacht voor hetgeen voor het voetlicht wordt gebracht is deze show uitermate geschikt voor een intieme setting zoals huiskamer, tuin, en/of klein theater c.q theater cafe. Maar ook de wat grotere podia worden niet geschuwd. De optredens zijn akoestisch met lichte versterking voor de juiste balans.

Vaak gehoorde opmerkingen zoals : 'Je doet me denken aan: Boudewijn de Groot of Cornelis Vreeswijk', laat hij graag over aan de toehoorders.

U zult met deze ervaren muzikanten een plezierige middag/avond beleven waarvan u nog wel even kunt nagenieten. Zij zullen dat zeker ook doen want plezier in muziek maken en interactie met een fijn publiek staat voorop!!


Voor boekingen en info TeeBeeBrown :

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.