Even voorstellen


Beste bezoeker,

 

Ik zal mij even in het kort voorstellen, mijn naam is Jeanette de Wit en woon in de oudste stad van Nederland Nijmegen.

De passie voor muziek is ontstaan al vanuit mijn voorouders aangezien ze allemaal muzikaal waren, vandaar dus ook mijn liefde voor deze muzieksector. 

Ik zit al vele jaren in de muzieksector ( heb op markten en braderieen gestaan met cd's en dvd's, veel evenementen georganiseerd, waaronder de cd presentatie van Henk Damen en ook jarenlang zelf achter de microfoon gezeten bij een aantal radiozenders ), sinds een paar jaar heb ik mijn eigen bedrijfje verder uitgebouwd en ben momenteel fulltime ermee bezig, ik verzorg pluggingen en promoties van artiesten  ( sinds 2014 ) en bands en help graag mee met het organiseren van evenementen groot of klein, en bemiddel daarin ook naar bands en artiesten. Door deze passie ben ik ook zeer begaan om artiesten cq muzikanten op de goede weg te helpen in deze sector en ze daarbij te ondersteunen, aangezien we in de loop der jaren een groot netwerk hebben opgebouwd.

Kwaliteit, muzikaliteit, doelgerichtheid zijn een aantal van onze kernwaardes en samen gaan we kijken naar een passend pakket.

Ik hoop dat ik jullie belangstelling heb gewekt en we een afspraak kunnen maken.

Testimonials :

Ik heb Jeanette in 2017 leren kennen via Kian Derry. Zij heeft onze duo single geplugd. Dit heb ik als zeer positief ervaren en er daarom voor gekozen om de promotie van mijn opeenvolgende solosingles ook door haar te laten verzorgen. Jeanette is erg betrokken bij het hele plugproces. Ze maakt samen met de artiest een duidelijke en overzichtelijke planning, luistert bijna altijd mee met de telefonische interviews en zoekt dikwijls contact via de digitale of telefonische snelweg om iets door te geven voor de promotie of voor zomaar even een praatje. Zo hebben we een fijne vriendschappelijke band opgebouwd en is ons contact heel open en nooit ongemakkelijk. Tegen een scherpe prijs en 100% inzet is Artiestenpromotie de ideale partij voor het pluggen van nieuwe muziek !

"Ik ken Jeanette nu zo'n 2 jaartjes en ze heeft eind 2016 met groot succes mijn album "Onverwacht" geplugd. Ik heb mooie promotie interviews mogen beleven bij kleinere maar ook grotere muziekstations zoals VBRO. Ze heeft mijn album voortdurend onder de aandacht gebracht. Er was dan ook bij mij geen aarzeling om haar ook te vragen om mijn duetsingle met Monique Heegen te promoten. Blij verrast dat ze er bij was tijdens de presentatie van de single in Vlaardingen en ook blij verrast dat de promotie meteen storm veroorzaakte en we volop in de picture staan bij de radiostations in Belgie en Nederland. Een dikke pluim van mij voor Artiesten Promotie ! "

Mijn samenwerking met Artiesten Promotie ervaar ik als heel fijn.

Jeanette beschikt over een uitgebreid netwerk en heeft mijn muziekcarrière in een korte tijd een serieuze boost gegeven.

Denyse Lommers

Jeanette is heel erg begaan en zeer betrokken bij de artiesten die zij plugged. Goed en overzichtelijk, geeft alles netjes op tijd door en doet absoluut wat ze kan doen binnen haar macht en gaat er gelijk achteraan als er iets fout gaat of niet helemaal duidelijk is. Is een heel enthousiast mensie die met veel passie haar werk doet!💪👊

Ik ben zeer tevreden met Jeanette!👍

Dank je wel meis😉

Liefs,

Es v Velzen😉

 

Jeanette is de beste plugger die ik ken, wij hebben een niet zo goede ervaring met een andere plugger gehad, dus wij waren een beetje bang om nog een keer te proberen, maar wat een verrassing, wat een top aardige vrouw, ik zing in het Spaans en met haar heb ik veel mogelijkheden in Nederland, Duitsland en andere landen, wij zijn zeer tevreden met haar werk , als je iemand zoekt die professioneel werkt en ook die passie voor haar werk heeft, dan heb  je met  Jeanette de juiste persoon, top Plugger ! Greets Grace de Gier