Even voorstellen


Beste bezoeker,

 

Ik zal mij even in het kort voorstellen, mijn naam is Jeanette de Wit en woon in de oudste stad van Nederland Nijmegen.

De passie voor muziek is ontstaan al vanuit mijn voorouders aangezien ze allemaal muzikaal waren, vandaar dus ook mijn liefde voor deze muzieksector. 

Ik zit al vele jaren in de muzieksector ( heb op markten en braderieen gestaan met cd's en dvd's, veel evenementen georganiseerd, waaronder de cd presentatie van Henk Damen en ook jarenlang zelf achter de microfoon gezeten bij een aantal radiozenders ), sinds een paar jaar heb ik mijn eigen bedrijfje verder uitgebouwd en ben momenteel fulltime ermee bezig, ik verzorg pluggingen en promoties van artiesten  ( sinds 2014 ) en bands en helpen graag mee met het organiseren van evenementen groot of klein, en bemiddelen daarin ook naar bands en artiesten. Door deze passie ben ik ook zeer begaan om artiesten cq muzikanten op de goede weg te helpen in deze sector en ze daarbij te ondersteunen, aangezien we in de loop der jaren een groot netwerk hebben opgebouwd.

Kwaliteit, muzikaliteit, doelgerichtheid zijn een aantal van onze kernwaardes en samen gaan we kijken naar een passend pakket.

Ik hoop dat ik jullie belangstelling heb gewekt en we een afspraak kunnen maken.

Testimonials :

"Ik ken Jeannette nu zo'n 2 jaartjes en ze heeft eind 2016 met groot succes mijn album "Onverwacht" geplugd. Ik heb mooie promotie interviews mogen beleven bij kleinere maar ook grotere muziekstations zoals VBRO. Ze heeft mijn album voortdurend onder de aandacht gebracht. Er was dan ook bij mij geen aarzeling om haar ook te vragen om mijn duetsingle met Monique Heegen te promoten. Blij verrast dat ze er bij was tijdens de presentatie van de single in Vlaardingen en ook blij verrast dat de promotie meteen storm veroorzaakte en we volop in de picture staan bij de radiostations in Belgie en Nederland. Een dikke pluim van mij voor Artiesten Promotie ! "

"hoi Jeanette  nog even de complimenten wat je allemaal gedaan heb met de promotie van aantal singles op naar de volgende gr frank hoek"

Jeanet is heel erg begaan en zeer betrokken bij de artiesten die zij plugged. Goed en overzichtelijk, geeft alles netjes op tijd door en doet absoluut wat ze kan doen binnen haar macht en gaat er gelijk achteraan als er iets fout gaat of niet helemaal duidelijk is. Is een heel enthousiast mensie die met veel passie haar werk doet!💪👊

Ik ben zeer tevreden met Jeanet!👍

Dank je wel meis😉

Liefs,

Es v Velzen😉

De promotie van mijn single "he lekker beest" was in handen van artiesten promotie, fijne communicatie en een goede promotie gehad! Bedankt!!