Artiesten/nieuws


Monique Heegen lanceert vrolijke single “Wat is er mooier”

 

De spontane Monique Heegen is een graag geziene zangeres op verschillende feesten en evenementen. Ze geniet dan ook volop van de vele optredens die inmiddels weer in de agenda staan. Haar plan was om begin dit jaar een après-ski knaller uit te brengen en ze zocht eind vorig jaar contact met The Office Studio van Arie Kuipers, Fokko Dam en producer Dylan van der Feen. De toen nog geldende beperkingen lieten het echter niet toe om dit plan met alles erop en eraan uit te werken zoals Monique het had bedacht en ze besloot tot uitstel naar later. In haar hoofd bleef echter steeds een demo hangen die Arie haar al eens stuurde. Heerlijke zomerse klanken met een vrolijke tekst en te leuk om niet uit te brengen vond Monique. Zoals we inmiddels van haar gewend zijn is Monique erg veelzijdig en met  “Wat is er mooier” laat ze dan ook weer een hele andere kant van zichzelf horen. Het liedje nodigt al meteen uit tot vrolijkheid en de zonnige videoclip geproduceerd door ToffeClips.nl straalt dit ook volop uit. Met deze mooie productie gaat Monique de zomer positief tegemoet !


Nieuwe release Vrijheid featuring Adizia - Het leven

 

Het Licht is hier. Wij zijn hier om iedereen vrij te zetten. Wij geven jou een nieuwe visie, een nieuw leven, een nieuw perspectief. Wees met elkaar, help en steun elkaar.


Frank Hoek brengt oude cover opnieuw tot leven

 

Dat er iets in de lucht hangt…..en meer dan ’n feestje alleen, dat is ’n kwestie van tijd, want deze heerlijke eigentijdse coversingle van Frank Hoek belooft veel goeds.

Hij koos wederom voor de studio van Kees Tel, om niets aan het toeval over te laten. Samen bedachten ze om de single “M’n Annemieke” (origineel van Nico Landers uit 1985) in een nieuw eigentijds feestjasje te steken. Frank Hoek heeft zijn carriere in ieder geval voor het eerst komende jaar uitgestippeld en gaat gericht aan de gang, met diverse single releases en top videoclips.…..kortom muziek voor jong en oud.

De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “M’n Annemieke” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Feestcircuit!


Es van Velzen blikt met ‘Als ik naar je kijk’ terug naar het verleden

 

Es van Velzen is één van de artiesten die vol tevredenheid deel uitmaakt van de diensten die Hollands Geluid aanbiedt. Met ruim 30 jaar ervaring en talloze muziek- én televisie producties kan Hollands Geluid zich een gevestigde naam in de muziekindustrie noemen waarin ze zich onderscheiden in het nationaal product. Met vernieuwende muziek concepten, gedreven arrangeurs, tekstschrijvers, artiestenmanagement en boekingen kunnen zij een totaalpakket aanbieden voor betaalbare prijzen.

Haar nieuwe single ‘Als ik naar je kijk’ is muzikaal gezien wel heel iets anders dan we van Es gewend zijn. Geen feestplaat vol met allerlei toeters en bellen, maar een lied dat uitnodigt om naar te luisteren. Met name de strijkers ingespeeld door Jay’s Orchestra, het trompetgeluid verzorgd door Martijn de Laat én de gitaarpartijen waarvoor Marcel Fisser verantwoordelijk is zetten de productie o.l.v. Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio) op een hoog level.

Het idee om de track ‘No Me Queda mas’ van Selena te voorzien van een Nederlandstalige tekst is van Es zelf. ‘Ik was muziek aan het luisteren en kwam dit nummer tegen. De woorden ‘als ik naar je kijk’ schoten meteen door het hoofd. Ik dacht, ga ik dan over een man, een vrouw, een vader of een moeder zingen. Toch heb ik gekozen om m’n kinderen als leidraad te nemen. Dan zie ik mezelf weer terug en schud de tekst dan zo uit m’n mouw. Ik kan me voorstellen dat, als jezelf ook kinderen hebt, het je raakt en jezelf erin herkent. Ik zie mezelf ook als een perfectionist en ben daarom persoonlijk naar Frank gegaan om het zo uit te laten pakken zoals het in m’n hoofd zat. Alle details zijn tot in de puntjes uitgewerkt’, glundert Es.

‘Als ik naar je kijk’,  is vanaf 8 april 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Appie Hofstede, is te bewonderen op YouTube en de socials van Es van Velzen.


Ari - De hele dag Fluiten

 

De Veenendaalse zanger Ari brengt eindelijke zijn langverwachte mee’fluiter’ “De hele dag fluiten” uit.

De zangcarrière van Ari ging vliegend van start in 2018. Samen met rapper aCtive bracht hij de Valentijns klassieker “Zolang je bij me bent” uit en kort daarop tekende hij al een contract bij aCtive’s platenlabel REDRIOT.

Na enkele singles en liveoptredens stond Ari al in 2019 Main-Stage op Koningsdag. 

De daaropvolgende Coronacrisis zorgde voor een tijdelijke stop op de groei maar nu is Ari terug.

Oorspronkelijk zou De hele dag Fluiten de eerste grote single van Ari’s studio album zijn. Er is 3 jaar aan gewerkt aan het nummer en waarschijnlijk is dit het meest aanstekelijke liedje op de Nederlandse radio dit voorjaar.

Na alle ellende is het eindelijk tijd om weer fluitend door het leven te gaan.

De hele dag Fluiten is nu te beluisteren op alle streaming platforms.


Yens & Julia lanceren bijzonder duet 

 

Iets meer dan een jaar geleden pakte Yens een gitaar en begon verhaaltjes te schrijven.

 "Hoe het was" is niet het eerste nummer die Yens schreef, maar wel een nummer 

waarvan de tekst Yens  toen flink bezig hield en hij nu in muzikale vorm een plekje 

heeft  kunnen geven. Yens schrijft hierover “Ik hoop dat dit nummer mag gaan 

naar wie het nodig heeft, naar wie het voelt en naar wie zijn 

eigen verhaal er in kan vinden”.

“Ik hoop jullie waar dan ook snel  te mogen zien”


KARMA nieuwe release XCOOP

 

Na 4 eerdere singels heeft de Brugse Formatie een nieuwe singel : “KARMA”

“Karma” is een Pop – Dance nummer gemixt voor de radio. Het is een beetje een knipoog naar de muziek van producer Peter Stinissen uit zijn beginjaren maar dan met huidige invloeden. Synthesizers alom dus én

Peter heeft zich eens volledig laten gaan.

Adelyna Wega verzorgde de lead zang maar wordt in dit nummer ondersteund door backing-vocal/voice-over Nathalie Vermeulen.

Voor Nathalie een eerste kennismaking met de muziekwereld maar zeker niet de laatste.

De tekst die door tekstschrijver Cedric Aertssen werd geschreven handelt over de reflex (een boemerang-effect) van alles wat we doen in ons leven.

“Wie goed doet zal ooit goed ontvangen” en “wie slecht doet zal ooit slecht ontvangen”. Dat is blijkbaar een onbreekbare Wet in onze Kosmos die we algemeen “Karma” mogen noemen.

Momenteel is Xcoop nog druk doende met het inblikken van de videoclip die uiteraard een beetje “magie en futurisme” zal openbaren.

Net als de vorige 4 singles van Xcoop zal de plugging weer gebeuren door de vertrouwelijke Jeanette de Wit van Artiestenpromotie. Xcoop heeft ondertussen hiermee een goede band opgebouwd.


Gerard van Ravenswaay brengt gevoelig nummer

 

Gerard van Ravenswaay brengt “Tijd om te gaan”.

Het nummer is opgedragen aan iedereen die een overleden dierbare mist. 

Gerard zegt dat hij zijn gevoelens goed kan uiten in dit lied. Hij probeerde tijdens 

het schrijven van het nummer eerst de beleving te bevatten en zich vervolgens 

af te vragen wat er allemaal door hem heen ging.

Gerard schrijft hierover ook : De volgende tekst is wat mij betreft van toepassing op het stuk:

"Wat nou als je nog één keer iets zou willen zeggen tegen diegenen die je achterlaat...

Die vraag hield mij al een tijdje bezig en was de aanleiding voor het schrijven van dit liedje."


Dat Feestzanger René ook serieus kan zijn blijkt uit z’n nieuwe single LAAT ME LOS

 

Het is bijna niet voor te stellen maar FEESTZANGER René blijkt ook een andere kant te hebben. Dat bewijst hij met z’n nieuwe single "Laat me los". In de tien jaar dat René op de bühne staat is dit z’n eerste serieuze single. Het onderwerp spreekt René zelf ook aan en hij herkent er zichzelf ook wel een beetje in. Maar…..dat geldt voor heel veel mannen. De opnames vonden overigens zoals we van René gewend zijn plaats bij Kees Tel.

De boodschap van het lied is duidelijk. Je komt de liefde van je leven tegen. Na verloop van tijd krijg je het benauwd als je erachter komt dat je je vrijheid kwijtraakt. Je gaat liever aan de haal en het gras lijkt altijd groener aan de overkant. Je wilt weer vrij zijn, maar je kunt ook niet zonder hem of haar. En dan zeg je dingen tegen beter weten in.

Bij zo’n tekst hoort volgens René ook een serieuze clip. En die heb ik samen met mijn grote vriend William ten Kate opgenomen bij Theater De Lievekamp in Oss. Ze stelden het theater beschikbaar en verleenden alle medewerking. De sfeer die dat met zich meebracht past er gewoon bij. Geen toeters en bellen, maar gewoon 1 persoon op het podium die het verhaalt vertolkt…..en gelukkig ben ik die persoon, glundert René.

"Laat me los", is vanaf 2 maart 2022 te streamen bij de bekende platforms. De clip, opgenomen door William ten Kate, is te bewonderen bij TV Oranje, Youtube én de socials van FEESTZANGER René.


Frank Hoek & Ka$per Hits brengen nieuwe Turbo versie uit van “Koning van de Feesttent”

 

Frank Hoek heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Voor de carnaval bracht hij al samen met Sjef van Creij “Wij willen niet de kroeg uit”, maar omdat alles nu weer open gaat in de horeca en evenementen sector, is er door alle hectiek Frank Hoek op het idee gekomen om de turbo versie van “Koning van de Feesttent”, die al wat langer op de plank lag, nu gelijk te gaan lanceren. Het is een uptempo feestplaat met een vette dance sound die door Ka$per Hits opnieuw is geproduceerd.

De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Koning van de Feesttent” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en de clip te bekijken op Youtube.


Maurice Idema brengt een bijzonder lied

 

Als er een artiest is in Nederland die kan zeggen dat zijn debuutsingle een groot succes was en in Nederland direct op de kaart gezet is dan is dat Maurice Idema wel. Met “Ik ben veranderd” scoorde hij direct bij alle grote radiostations veel airplay en trok veel aandacht in medialand. De vraag naar een tweede single was dan ook groot.

Altijd lastig als je eerste single een  groot succes was en de opvolger hem  moet overtreffen. Met zijn vaste producer Frank Verkooyen ging hij op zoek en het resultaat was zeer verassend. De nieuwe single” Ik mis je”  is een topproductie geworden met live de band van Marcel Fisher die deze bewerking maakt voor René Froger tien jaar geleden bij de beste zangers van Nederland. Maurice legt mijn zijn stemgeluid en  zijn eigen emotie zijn verhaal er in waardoor “Ik mis je” een heel bijzonder lied is geworden. En het zal heel veel mensen aanspreken en raken.

De eerste reacties van de single “Ik mis je”  zijn lovend en de verwachtingen zijn hoog voor dit bijzondere nummer en is uit het leven gegrepen, Het  wordt uitgebracht door de vaste platenmaatschappij van Maurice het kwaliteitslabel van Het Hollands geluid.

Gaat Maurice Idema Nederland veroveren?


Ron de Ridder “Geloof me”

 

Ron de Ridder start het nieuwe jaar meteen goed met een knaller van een nieuwe single. De populaire Gelderse zanger dook de studio in met Lei de Bruyn ( Royal Music Productions ) met de kraker “Geloof me” als resultaat. Het is de opvolger van “Proost op het leven” waarmee Ron de Ridder eerder hoge ogen gooide.

De Gelderse Ron de Ridder timmert al jaren aan de weg. Hij heeft al een 20 tal solo singles uitgebracht met clip, maar opvallend waren de singles “Wondermooie dag”

en “Engel aan mijn zij”, waarmee hij veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wist te vergaren.

Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld “Geloof me”, een echte feelgood single die ongetwijfeld weer menig muziekhart op hol zal laten slaan, en op de planning staan nog 2 andere singles dit jaar.

2022 zal Ron de Ridder weer volop in de schijnwerpers van muziekland komen te staan !

De videoclip is inmiddels al te vinden op Youtube. De single is ook te vinden op diverse downloadportals zoals Spotify en Deezer


Frank Hoek en Sjef van Creij – Wij willen niet de kroeg uit

 

Het gelegenheidsduo Frank Hoek en Sjef van Creij brengt wederom een carnavalssingle uit.

Frank Hoek is al jaren zanger en maakte eerder deel uit van o.a. de “Bad Brothers”. Sjef is vooral bekend als raadslid in Den Bosch. In 2020 verscheen “In Brabant hebben we nooit genoeg” en vorig jaar verscheen “Doemana”. Dit jaar komen zij met “Wij willen niet de kroeg uit”. Een aanstekelijk nummer, in de stijl van “Doe een stapje naar voren”. Het liedje werd geschreven door Waldy Samson, Arie Kuipers en Frank Hoek en opgenomen en geproduceerd door Dylan van der Feen @ The Office Studio Schraard.


Nieuwe single Xcoop "Purity"

 

Met zijn vierde single “Purity” viert Xcoop zijn één jarig bestaan. De formatie bestaande uit producer Peter Stinissen en zangeres Adelyne Wega starte immers precies een  jaar geleden op als Xcoop. Een naam die hun goed klonk in de oren en makkelijk uit te spreken viel. Alhoewel dat laatste voor veel radio dj's wat moeilijker lag want de fonetische uitspraak is “skoop” en sommige maakten er “koep” van wat soms grappig was.

Voordat deze vierde single met de titel “Purity” tot stand kwam lagen er eigenlijk al enkele nummers klaar bij Xcoop. De formatie was echter niet tevreden over de timing van de nummers en Producer Peter Stinissen besliste om een volledig nieuw nummer te maken. Een nummer waar Adelyna Wega al een tijdje op zat te wachten want het nummer gaat over haar hondje. Door deze veranderingen duurde het ook langer dan voorzien voor er een nieuwe single uit kwam.

Het hondje van Adelyna, die in feite de hoofdrol ging spelen in de videoclip werd dan plots zwaar ziek. Adelyna vreesde voor haar beste vriend zijn leven want Foefer is al bijna 17 jaar oud (gelukkig heeft de hond nog streken en het uitzicht van een jonge hond)

Ondertussen is de hond Foefer weer veel beter en wordt de clip tijdens het  kerstverlof opgenomen.

Purity is een open nummer waar de vriendschap wordt bezongen voor een hond. De vriendschap met een huisdier is voor elk baasje de meest pure die je je kan inbeelden. Het is puur, zonder voorwaarden. Het is eerlijke vriendschap!

Het nummer zit misschien een beetje in de zelfde emotionele lijn als het prachtige   nummer van Rudi Carrell “Samen het straatje om”.

In deze tijden is het belangrijk dat er positieve nummers worden gemaakt rondom vriendschap. Mensen worden nu uit elkaar getrokken door situaties die we in deze tijden nog nooit voor mogelijk zouden gehouden hebben.

De clip van “Purity” wordt verwacht rond nieuwjaar 2022


De Zingende Kerstman vergroot saamhorigheid in de samenleving! 

 

UTRECHT – Een gezellige meezinger voor jong en oud. Een kerstlied dat saamhorigheid bevordert. Een nummer dat de hele dag voor vrolijkheid in het hoofd zorgt. Vanaf deze maand toert Wilhelmus de Zingende Kerstman langs woonzorgcentra en zorginstellingen. Daar geeft hij kleur aan de kerst met het lied ‘Kerst in Nederland, Ø, Ø, Ø, heerlijk in de SNØ!’.

De kersthit is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify en YouTube. 

Alleen samen kunnen we mensen zorgeloos laten genieten: ‘Ø, Ø, Ø, heerlijk in de SNØ!’ 

‘De saamhorigheid in de samenleving is in het gedrang. Het isolement neemt toe en het individualisme steekt weer de kop op, wat geen goed nieuws is’, vertelt Wilhelmus die terug naar de basis wil. ‘Daarom zoek ik de verbinding op en dit kerstnummer is daar een mooie uiting van. Alleen samen kunnen we gezellig met elkaar zingen en mensen zorgeloos laten genieten. Wat is er nou mooier dan een deuntje dat blij maakt?’

Voor het lied ging Wilhelmus tevens terug naar de basis van de kerstman. Naar Noorwegen, waar hij in het verleden woonde en werkte. Het leidde tot de woordspeling SNØ, wat Noors is voor sneeuw. ‘Het toont karakter, maakt het lied uniek en is gemakkelijk te onthouden. De Zingende Kerstman doet het net even anders. Daardoor leeft er extra vrolijkheid onder jong en oud op. En dat is wat ik wil, mensen samenbrengen en zorgen voor meer onderling contact. Luister maar naar wat ik zing. Dat zorgt voor vrolijkheid en saamhorigheid met een stevige basis.’

Kijk eens om je heen.

Ja, kijk eens naar je buurvrouw.

Schenk haar eens je lach ja schenk je allermooiste lach.

Iedereen denkt hé wat is hier aan de hand.

’t is Kerst, ‘t is Kerst in Nederland.

Ø, Ø, Ø, heerlijk in de SNØ.

Nu te beluisteren:

De single “Kerst in Nederland! Ø, Ø, Ø, heerlijk in de SNØ” van Wilhelmus de Zingende Kerstman is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify en YouTube. 

Over Wilhelmus:

Wilhelmus de Zingende Kerstman is een kleurrijke creatie van Wilhelmus Hoekstra. Hij heeft een grote voorliefde voor optredens voor mensen met dementie, Alzheimer en mensen met een beperking. Wie hem eenmaal heeft gezien, vergeet deze enthousiaste vriendelijke man niet snel meer. 

‘Voor wie ik ook optreed, ik zoek altijd op een positieve manier een verbinding tussen mij en de mensen in het publiek. Ieder optreden is een onvergetelijk feest van herkenning, contact en plezier. Maak er met elkaar het mooist mogelijke van.’


Chantal vd Biezen brengt “Just an illusion” in een nieuw jasje

 

Chantal: Het is alweer even geleden dat ik actief in de muziek bezig was.

In het kort gezegd, de tijd vliegt.

Maar nu 2021 met een start naar 2022 ben ik weer terug. Met een nieuwe frisse start en nieuw repertoire zie ik het nieuwe jaar helemaal zitten.

Dit keer heb ik gekozen voor een cover "Just an illusion". Mijn volgers op social media vonden dit een super idee en ik wilde deze graag voor hun opnemen.

Ook Gerjo Gielen van Deyoso Records las dit en nam contact met mij op. Hij zei: Als je dit nummer wil doen, oke, maar maak er wel een eigen sound van en laat alle kenmerken van het nummer in ere! Dit sprak mij erg aan en samen zijn wij de uitdaging aangegaan om dit nummer helemaal mijn eigen te maken in mijn "nieuwe" style.

“Just an illusion” is een echte popschlager geworden met alle kenmerken die het moet hebben.

Zowel de vocals als de sounds zijn echt van deze tijd.

Ik ben ook zeer trots op het product wat we hebben neergezet. Ik hoop dat jullie mijn nieuw nummer ook helemaal top gaan vinden.

Deze is ook te downloaden en te streamen op alle belangrijke portals zoals b.v. Spotify en Deezer.


Persbericht MFILOSVIE

 

Maak kennis met Mfilosvie, een Amsterdamse artiest die jou met aanstekelijke beats en eerlijke raps meeneemt in zijn wereld.

Michael Kidane Ande (1992) werd geboren in Duitsland, maar woont sinds zijn 16e jaar in Amsterdam. Zijn roots liggen in Eritrea en dat hoor je terug in zijn muziek. Het hebben van respect voor elkaar is belangrijk in zijn cultuur en vormt de rode draad in zijn lyrics. De tracks gaan over wat hij om zich heen ziet, meemaakt en waar hij voor staat. Hiermee wil hij mensen inspireren, motiveren en een positief gevoel geven.

Al sinds jongs af aan schreef Michael teksten, maar op zijn 17e begon hij pas met rappen en optreden. Een belangrijke inspiratiebron is zijn inmiddels overleden vader, die veel gedichten schreef in zowel ouderwetse als moderne taal. Qua muziekstijl haalt hij zijn inspiratie uit rappers als 2pac, Akon en Nipsey Hussle.

Achter de schermen is Mfilosvie bezig met het opnemen van zijn tracks. Nu brengt hij eerst "Mami" en In 2022 gaat hij al deze tracks releasen voor het publiek, vastberaden om zijn verhaal op het podium over te brengen.


Gerard brengt troost

 

Wie is Gerard? Gerard is een man met een verhaal. Zijn verhaal zit doorweven in de muziek die hij de komende tijd gaat uitbrengen.

Na drie jaar intensief gewerkt te hebben aan zijn soloalbum, komt Gerard nu met zijn eerste single ”Voor jou”.

De inspiratie voor dit nummer was het verdriet van zijn vriendin, wat zij af en toe nog kon hebben om het verlies van haar vader, die enkele jaren eerder overleden was.

Het nummer “Voor jou” is voor Gerard de manier om zijn geliefden en dierbaren te herdenken die hem ontvallen zijn.

De Grand piano in de Wisseloord studio’s, waar het hele nummer met de videoclip is opgenomen, samen met de cello’s en violen, zijn de basis voor dit nummer waarin alles

Intens echt is, de tekst, de melodie en de arrangementen.

De hoop van Gerard voor dit nummer is, dat hij velen troost, kracht en steun met “Voor jou” kan geven op de moeilijke momenten, die voor iedereen ooit voorbij zullen komen. 


Wilbur Zitman: ‘Het is goed zo’

 

Nee, dit is niet het einde van de zangcarrière van de Zuid-Hollandse zanger maar de titel van zijn nieuwe nummer dat op vrijdag 29 oktober uitkomt. ‘Het is goed zo’ gaat over het einde van een relatie maar dan anno de 21e eeuw. ‘Eigenlijk een old-school Nederpop nummer met een verrassende wending’, aldus een tevreden Wilbur die met dit nummer weer eens een nieuwe weg inslaat. 

Wilbur timmert al een paar jaar aan de weg en heeft in die tijd allerlei genres uitgeprobeerd, van carnavalskrakers met De Zingende Schilder, tot rap, rock en roll en de ‘Elvis-sound’ als Jack Speck. Met het vorige nummer ‘Echte vrienden’ is Wilbur voor het eerst onder zijn eigen naam uitgekomen. 

‘Old-school Nederpop betekent voor mij een lekker ritme, leuke muziek en teksten in het Nederlands. Ouderwets gaat het nummer over een vergane liefde maar als de twee elkaar weer ontmoeten, blijkt er toch nog een vonk te zijn. Ze besluiten verder te gaan als ‘friends met benefits’ en daar zijn ze allebei tevreden mee. Ik merkte dat het in het dagelijks leven onder de jeugd nogal eens zo gaat, na de break-up is er geen verdriet en pijn waardoor er altijd nog iets blijft bestaan En dat is goed zo!’ Het nummer is gecomponeerd door Boudewijn van Trigt en geschreven door Boudewijn en Wilbur. De twee werkten al vaker samen aan diverse nummers. Wilbur heeft de zanglijn aangepakt. Het resultaat mag er ook nu weer zijn. En wie denkt dat het een autobiografisch nummer is, heeft het mis. Wilbur vierde onlangs nog zijn 12,5 jarig huwelijk.  Wilbur is ook vermaard om zijn hilarische clips. Deze keer ook weer? ‘Nee, dat past niet bij het nummer’, zegt hij. ‘Ik ben zelf ook niet te zien in het filmpje. Acteurs Fleur de Bruin en Justin Schoenmaker kwamen naar mijn geboortedorp Voorschoten voor de opnames in de prachtige Voorstraat met de 17-eeuwse panden. Ze ontmoeten elkaar op het terras van La Casita, drinken aan de bar een drankje van Het Wapen van Voorschoten en eindigen in één van de B&B kamers van Spaans Restaurant La Casita. De rest laten we aan ieders verbeelding over……’

Voor de opnames en de montage tekende Wilbur’s dorpsgenoot Hans Dijksterhuis van Multivision. ‘Ik ben heel blij met het resultaat maar je moet het zelf maar zien’, adviseert hij. 

En dat kan vanaf 29 oktober. Dan is het nummer te horen en te zien op www.jackspeck/artiest-Wilbur en streamingdiensten als onder andere spotify, Itunes en youtube. Wilbur heeft inmiddels een indrukwekkende avondvullend programma opgebouwd en treedt regelmatig in het land op. 


Marinho brengt "Bimba Bella" opnieuw tot leven !

 

De nazomer is in aantocht het was voor iedereen een bewogen jaar, Uiteraard ook voor de Horeca en Entertainment industrie,

Maar nu mogen we eindelijk weer!

Ook voor Marinho betekend dit groen licht.

Marinho is opnieuw de studio ingegaan om daar een oud nummer van de Belgische zanger Willy Williams (Bimba Bella uit 1964)

op te nemen dit uiteraard in een geheel nieuwe eigentijdse uptempo versie,

Na zijn succesvolle single Griekse nacht die eerder dit jaar is uitgebracht,

Heeft Marinho er ook dit maal voor gekozen om Bimba Bella te laten produceren door Manfred Jongenelis, (Manfred Recordings)

De snaren van de gitaren werden weer bekwaam bespeeld door Zonzo Basily ook de accordeon partijen werden ingespeeld door Manfred Jongenelis,

met achtergrondzang van Jody Pijper, Manfred en Sharona Jongenelis,

Ook dit nummer zal opnieuw worden uitgebracht onder de label van

Smaragd Music waar Marinho eerder dit jaar zijn platen contract heeft getekend.

Samen met de opgenomen videoclip in authentieke Italiaanse stijl zal dit

nummer ongetwijfeld veelvuldig op de Nederlandstalige zenders te beluisteren zijn.


Nieuw leven geblazen in Rotterdamse studentenband

 

Van 2001-2006 was HaveNLoos een leuke Rotterdamse studentenband.

2 maanden geleden stonden Marco, Bob en Saas voor het eerst weer op

het podium in de Pelgrim brouwerij Delfshaven.

https://www.youtube.com/watch?v=hM3vcw_ZvxA 

Hierna ontstond het idee om de nummers uit 2001 opnieuw op te nemen bij 

Ocki Klootwijk, Studio Rocktown (o.a. The Golden Earring, Anouk en Guus Meeuwis).

HaveNLoos komt uit Rotterdam en bestaat uit zanger Saas, Ivo op drums,

Jasper op bas, Marco op gitaar, Juilette Ruth op keys en Bob op sax.

In de iTunes album charts the Netherlands heeft hun nieuwe album 

“Samen de boot in” nu al de 10e plek behaald en Apple heeft zelf 

"Nooit Meer" tot single gebombardeerd, vandaar dat deze nu als single los uitgebracht wordt.

Meer info: www.havenloos.nl


De Oranje Man: ‘Hiep Hiep Hoera!’ vervangt voortaan het eeuwige ‘Lang zal ze leven’ 

 

Ongemakkelijk en ongepast, zo voelt het om dit nog voor ouderen en zieken te zingen. Het eeuwige verjaardagslied ‘Lang zal ze leven’ heeft volgens Wilhelmus de Oranje Man zijn langste tijd gehad. Daarom komt hij met een nieuw toekomstbestendig rock ’n roll verjaardagslied dat jong én oud enthousiast maakt. De single “Hiep Hiep Hoera, Jij bent jarig!” wordt vandaag gereleased en is vanaf nu te beluisteren via Spotify.

‘Die speciale dag op dat moment, zijn of haar verjaardag. Daar draait het om in dit nieuwe nummer. Jij bent nu jarig en dat vieren we nu. En dat maakt uit, vooral voor mensen op hogere leeftijd of met een zwakkere gezondheid, want die werden niet echt vrolijk van ‘Lang zal ze leven’. Immers, hoelang hebben ze nog?’, vertelt Utrechtenaar Wilhelmus Hoekstra, de Oranje Man.

‘Ik merkte tijdens mijn optredens in Nederland en Vlaanderen dat de ouderen dan maar meer een beetje verplicht meededen. Voornamelijk voor de familie natuurlijk die er een gezellige dag van probeert te maken. Ik vond het daarom hoog tijd dat dit oeroude verjaardagslied een sprankelende update kreeg. Een verjaardagslied waar iedereen weer enthousiast van wordt.’  

Wat is hier lang op gewacht:

Samen met producer Bart van de Lisdonk ging Wilhelmus aan de slag. ‘We hebben de tekst op het hier en nu gericht en dat viel bijzonder goed. Het testen van het lied  werd een waar feest. Jong en oud, zieke en gezonde mensen, met of zonder beperking, iedereen klapte en zong voluit mee’, vertelt Van de Lisdonk. ‘Hier zat men op te wachten. Dus voortaan zetten we in Nederland en Vlaanderen de zaal op zijn kop voor de jarige met: “Hiep Hiep Hoera, Jij bent jarig, verjaardag rock ’n roll”.

Nu te beluisteren:

De single “Hiep Hiep Hoera, Jij bent jarig!” is vanaf vandaag te beluisteren via onder andere Spotify en verschijnt later ook op het album ‘De Gelukkeling’. Een naam die is ontstaan doordat Wilhelmus altijd een lichtpuntje ziet in de duisternis. En dat voor iemand die op de dertiende dag is geboren en op vrijdag de dertiende dertien jaar oud werd. ‘Dubbel ongeluk is geluk’, aldus Wilhelmus.

Over Wilhelmus de Oranje Man:

Wie Wilhelmus de Oranje Man eenmaal heeft gezien, vergeet deze kleurrijke man niet snel meer! 

Dat geldt zelfs voor mensen met een beperking, met dementie of Alzheimer, voor wie hij veel optreedt. 

Van jongs af aan staat Wilhelmus al op het podium. De teller staat al op meer dan duizend optredens, variërend van intieme voorstellingen voor kleine gezelschappen tot theaters en grootse festiviteiten.


Debuutsingle voor Maurice Idema

 

Ik ben veranderd is de debuutsingle van de sympathieke zanger Maurice Idema geboren in Beverwijk en woonachtig in het mooie Westland.

Maurice Idema begon net zoals velen bij de basis Hazes liedjes zingen in de kroeg en bij familiefeestjes. Uiteraard stond er weer iemand op en moedigde hem aam om er meer mee te gaan doen. Hij besloot om een keertje mee te doen aan een talentenjacht en bereikte de halve finale en het podium smaakte naar meer. Maurice besefte heel goed dat artiest zijn en zingen een vak en topsport is. Hij nam zanglessen, werkte hard aan zijn conditie en trad regelmatig op met wat gevestigde artiesten, lag aan hun voeten en probeerde van ieder wat op te steken. Op iedere hoek van de straat stond hij te zingen om ervaring op te doen.

Toen hij er klaar voor was legde hij contact met de mensen achter Het Hollands geluid met meer dan 35 jaar ervaring vond hij in hun de perfecte partner om zijn carrière een forse stap vooruit te geven. Met de producer Frank Verkooyen en zijn team gingen ze op zoek naar de juiste liedjes en het resultaat van zijn debuutsingle Ik ben veranderd mag er wezen. Maurice Idema is er klaar voor om zijn sound aan Nederland te laten horen met deze single kan hij wel is de verrassing worden dit jaar in Nederland muziekland.


Feestzanger Rene - De fantastische fles

 

Hierbij de nieuwe single van Feestzanger Rene ‘De fantastische fles’.                              

Origineel kennen we deze single van Jan Boezeroen, maar Rene en team vonden het tijd voor een nieuwe opgepoetste versie overgoten met een heel feestelijk sausje.

Hiervoor werkte Feestzanger René wederom samen met zijn vertrouwde team; Kees Tel verzorgde de productie en William ten Kate schoot de feestelijke videoclip.

Door de herkenbaarheid van het liedje zal naar verwachting heel Nederland en Vlaanderen binnenkort weer luidkeels meezingen met ‘De fantastische fles’.

Uiteraard is ‘De fantastische fles’ te vinden op Youtube en op de diverse downloadkanalen.

Meer info over Feestzanger Rene is te vinden op http://www.feestzangerrene.nl/


Nog Effe - Remmen los

 

Zo, hier zijn we er dan weer. Stap maar in bij ons en feest mee, iedereen is welkom!

Met alle remmen los vol gas de bocht door en overeind blijven, samen met Nog effe!

Met nostalgisch gebrul, scheurende gitaren en opzwepende synthesizers de toekomst in, daar staat ons nieuwe nummer voor!

Schroom vooral niet om dit nummer veelvoudig te draaien want het zal zeker de oortjes in Nederland doen spitsen!

Groeten,

Gerard, Rob en Sascha van Nog effe.


“Ik doe wat ik doe” van Es van Velzen is een bewerking van het bekende lied van Astrid Nijgh

 

De tekst is van Lennart Nijgh een van de grootste Nederlandse tekstschrijvers ooit en gaat over het oordelen en veroordelen.

Es wilde een waardige opvolger van haar vorige hitsingles en samen met producer Frank Verkooyen en het team van het Hollands geluid bedachten ze dit idee.

Mensen hebben  heel snel een mening klaar over alles en iedereen.

Deze geweldige tekst uit 1973 is jammer genoeg nog steeds van toepassing in onze maatschappij daarom wilde Es het lied graag ten gehore brengen met een duidelijke boodschap maar ook een hoge dosis gezelligheid in het lied.

Want gezelligheid en sfeer verbroedert en verbindt. Gelukkig kunnen we weer lekker optreden en de verwachtingen zijn hoog voor deze kroegenknaller.

Platenlabel: Hollands Geluid

Rtv Promotie: Artiesten Promotie Jeanette de Wit


Prachtige vertolking van ‘De allerlaatste keer’

 

In wat hopelijk de nadagen van de Corona pandemie zijn, verschijnt het zeer gevoelige lied 'De allerlaatste keer', prachtig vertolkt door zangeres Nicky ten Bosch. De gevoelige tekst, geschreven door Sharon Gajadin van Stichting Phéron, gaat over het verlies van een dierbare, de wanhoop die een mens kan voelen, het intense verdriet en uiteindelijk de acceptatie en het loslaten. Alle emoties zitten erin verweven. Ieder mens krijgt er vroeg of laat mee te maken. 

Dit lied is bedoeld als troost voor mensen die een dierbare hebben verloren. Ieder mens krijgt daar een keer mee te maken. "De allerlaatste keer' is een muzikale vertaling van een van de wezenskenmerken van de mens: het liefhebben van een ander en naar verbinding met die persoon verlangen. Het kwijtraken daarvan veroorzaakt een diepe, pijnlijke emotie, die weliswaar individueel enorm kan verschillen qua intensiteit en manier van uiten, maar die toch universele aspecten in zich draagt, waardoor we het allemaal kunnen herkennen. Nicky weet als geen ander de gevoelige snaar te raken, zowel op de piano als met haar stem


'You Know' is de Engelse remix van het liedje 'Tu Sabes', 1 van de Spaanse liedjes van het album 'Mágico' van Grace de Gier.

 

Het idee voor 'You Know' was ontstaan, omdat Grace graag een liedje in het Engels wilde maken. Haar producer in Colombia, Yizux Friden, had een interessante demo gemaakt, samen met DJ Yogev, toen ze de eerste melodieën aan het maken waren voor een aantal liedjes. Deze demo was meer in de richting van Electronische Dance en ondanks dat Grace een Rock en Pop zangeres is, vond ze het wel een goed idee, omdat ze dit soort muziek ook leuk vindt.

De eerste gedachte was om de remix van 'Tu Sabes' in het Spaans te maken, maar uiteindelijk werd er besloten om in het Engels en Nederlands te zingen.

Grace woont in Nederland en wilde graag een eerbetoon maken voor haar man en kinderen, met het Nederlandse deel van de tekst. Samen met Rolf, haar man, had ze dit prachtige liedje gecomponeerd, dat gaat over de persoon die je het beste kent.

Het is een heel vrolijk liedje, vol van energie en positieve gedachten en de productie was gedaan door Yizux Friden, samen met DJ Yogev uit Colombia.


Nieuwe single van Gio van Veen een onvervalste evergreen

 

De jonge talentvolle zanger Gio van Veen geboren en getogen in de volkswijken van Arnhem.

Dat verklaart meteen  zijn ongekende en unieke voorliefde voor het levenslied.

Uit de bekende Pro Music studio in Eemnes komt het geluid van de nieuwe smartlap, producer Richard Poot heeft met vele bekende artiesten gewerkt maar ontdekte het levenslied in de stem bij Gio en besloot met hem aan de slag te gaan.

Hierbij kwam de evergreen van Johnny Hoes “Een roos kan niet zonder zonneschijn” weer tot bloei door het  aparte stemgeluid van Gio kreeg het een frisse dimensie.

Met de steun vanuit zijn team van het Hollands geluid  en promotor Jeanette de Wit

Is Gio klaar om zich aan Nederland te laten zien.


Zanger Iwan Bockkom lanceert nieuwe single ‘Vier je kerst met mij’

 

Zanger Iwan Bockkom, bekend van zijn debuutsingle ‘ik laat het zijn’, lanceert op vrijdag 20 november 2020 zijn nieuwe single ‘vier je kerst met mij’. De single kan vanaf dan op vrijwel alle grote muziekplatformen gestreamd worden.

Samen met niemand minder dan Duncan Laurence schrijft Bockkom in 2018 dit vrolijke maar ontroerende kerstnummer. De stijl van de single is helemaal nu; ‘keep it conversational’, “het is alsof het lied je verteld wordt, of dat je het leest op je telefoon” zegt Bockkom. Voor dit kerstnummer werkte Bockkom samen met Luc Weegels en Alexander Caly van Music Mates.

Over zanger Iwan Bockom

Voor Iwan is zingen al van jongs af aan zijn lust en zijn leven. Bij het kiezen van een opleiding, koos hij voor zekerheid. Nu hij ouder is, merkt hij dat muziek toch echt zijn grote liefde is. “We bewandelen allemaal onze eigen weg, in ons eigen tempo. Ik ben ontzettend blij dat ik nu vol trots durf te zeggen wie ik ben en waar ik gelukkig van word. ”Grote inspiratiebronnen voor Iwan zijn Marco

Borsato, Bløf, Adèle en George Michael. “Ik vind het belangrijk dat muziek raakt en dat er emotie wordt overgebracht.” Sinds enkele jaren schrijft Bockkom samen met andere singer-songwriters, waaronder de Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, waarmee hij dit nummer geschreven heeft.

Vier je kerst met mij :

“Ik ben eigenlijk nooit groot fan van kerst geweest. Ik vind het persoonlijk raar dat het juist met kerst allemaal pais en vree moet zijn. Het moet gezellig zijn, er moet uitgebreid worden gekookt, je moet lief zijn voor je medemens…. vind het vaak te geforceerd. Waarom doen we dat de rest van het jaar niet?” Bockkom en Laurence snijden met hun tekst een gevoelig onderwerp aan, hoe de feestdagen voor veel mensen ook confronterend kunnen zijn. “Je timeline op social media loopt vol met foto’s van grote gezelschappen met mooi gedekte tafels, kerstbomen en cadeaus. Je zou zomaar het idee kunnen krijgen dat jou iets mankeert als je dat niet hebt” zegt Bockkom.

CoronaKerst in 2020

“Wie had ooit kunnen bedenken dat dit kerstnummer in 2020 zo relevant en actueel zou kunnen worden? We gaan door corona naar alle waarschijnlijkheid een hele andere decembermaand beleven. We zijn het afgelopen jaar geconfronteerd met social distancing, eenzaamheid, vergankelijkheid en onzekerheid terwijl we juist nu behoefte hebben aan samen zijn. Desalniettemin is de single een vrolijk, aanstekelijk en sfeervol kerstnummer geworden. “Niemand zit met kerst op een sombere boodschap te wachten, maar voor de goede luisteraar/denker zit er wel degelijk een lading onder.”


Nieuwe singles voor Sint en Kerst 

 

Peter en Justus kwamen elkaar voor het eerst tegen rond 1990 via een gemeenschappelijke kennis toen ze allebei nog in Amsterdam woonden. 

Toen Justus Peter in een koor hoorde zingen werd hij erg geïnspireerd en met een door hem geschreven tekst toog hij in 1991 naar Peter, die de toetsen bespeelt, om te kijken of er een lied van te maken viel. Al snel was hun eerste lied geboren met de titel “EINDELOOS BESTAAN”.

Niet lang daarna nam hun leven een eigen wending waardoor samenwerking niet meer mogelijk was. Pas in 2017 ontstond min of meer toevallig weer contact. Het lied “EINDELOOS BESTAAN” werd ter gelegenheid van een 25-jarig huwelijk opnieuw leven ingeblazen en toen bleek dat de chemie tussen beiden nog steeds bestond. Sinds die tijd ontmoeten ze elkaar met regelmaat o.a. om liedjes te maken waarbij hun levenservaringen en -beschouwingen goed van pas komen en regelmatig in de teksten worden verwerkt.  

Tot op dit moment (nov. 2020) heeft de hernieuwde samenwerking ruim 10 liedjes opgeleverd, in moederstaal Nederlands of in  het Engels. Hun liedjes zijn enerzijds luisterliedjes, maar vrijwel allemaal ook geschikt om mee te zingen. De teksten zijn vaak gevoelig en verbergen soms ook boodschappen. Peter is degene die iets meer op muziek is georiënteerd, Justus meer op teksten; maar uiteindelijk zijn alle liedjes een resultaat van de samenwerking.  

Peter en Justus zouden graag zien dat hun liedjes door een groter publiek worden gehoord, geïnspireerd door positieve stimulans uit hun omgeving.  Het zou zonde zijn indien ze gewoon “op de plank” zouden blijven liggen, vandaar dat ze besloten hebben een aantal songs uit te brengen. De eerste twee liedjes die uitgebracht gaan worden is een kerst- en nieuwjaarslied met als titel “GOOD FORTUNE – GOOD LUCK” en een Sinterklaasliedje bedoeld voor schoolkinderen: “VAN DE SINT KUNNEN WE LEREN”; nu, omdat de thema’s van beide liedjes in December weer actueel zijn. 

www.engbertsandschipper.com . Nieuwe single Monique Heegen – Als de morgen weer ontwaakt

 

Geïnspireerd door een oude synthesizer hit uit de jaren tachtig werd Monique Heegen al bijna automatisch richting de studio van Gerto Heupink in Enschede genavigeerd om haar ideeën voor een nieuwe muziekproductie te delen. De liefde voor de synthesizermuziek waarmee Gerto in de jaren tachtig met het duo Future World Orchestra grote successen scoorde, bleef ook in zijn werk als producer een onvoorwaardelijke plek behouden. Toen Monique de track liet horen die haar enthousiasme had gewekt kreeg Gerto meteen de smaak te pakken.

Het idee van Monique was om naast een zangversie ook een instrumentale tuneversie te laten maken speciaal voor de piratenstations. Gerto ging aan de slag en componeerde een nieuwe song. De sound van de demoversie maakte hem echter zo enthousiast dat hij besloot de track verder uit te werken en deze zelf al artiest de muziekwereld in te streamen. Met “Coronado Beach Party” hoopt hij met The SynthMasters de jaren tachtig sound nieuw leven in te blazen. 

In dezelfde soundlijn produceerde Gerto de nieuwe solosingle van Monique Heegen met de titel  “Als de morgen weer ontwaakt”. Een feelgood liedje met melodieuze schlagerklanken en een mooie tekst waarmee de spontane zangeres uit Emmen zich zeker weer mag laten horen. De B-kant van de single vermeldt de instrumentale tune. Er zal ook nog een Duitstalige versie verschijnen.


Heleen Wagemans komt met ontroerend nummer

 

Heleen Wagemans, is een in Friesland woonachtige Amsterdamse dichter/singer-songwriter. Ze schrijft haar teksten graag in de vroege uurtjes van de dag. Zo ontstond de naam De Ochtendpoëet, een label voor Nederlandstalige liedjes met poëtische teksten. 

De Ochtendpoëet-liedjes gaan over de gewone dingen van het leven, luisterliedjes waarin iedereen zich kan herkennen, met teksten die je raken. Het eerste door de Ochtendpoëet uitgebrachte lied is “de Pont over het IJ,” in dit nummer zingt Heleen over de grote oude veerpont tussen de Tolhuisweg in Amsterdam Noord en Amsterdam centraal, een puur stukje jeugdsentiment. Al snel volgde daarop het nummer “Noordzeekind”, een liedje over haar liefde voor de Noordzeekust en haar kinderen die er net als zij zelf vroeger zo eindeloos speelden op het strand. “Beannacht (tot ziens) Ierland,” schreef zij na een motorreis langs de magische Ierse kust. Dit is een echt folkliedje, in het Nederlands gezongen maar met een Ierse sound. 

Als het typetje “tante de Wie uit de Westerstraat” bracht Heleen het nummer “Peperdure Appartementjes” een plat-Amsterdamse smartlap over de verjupping van de door haar zo geliefde Jordaan dat ooit een volksbuurt was. 

Heleen zingt verder bij stichting Nederlied in musical de Jantjes en zingt bij verschillende lokale muziekprojecten. Als zangeres wil ze graag de emotie van haar eigen liedjes overbrengen op publiek maar nog liever schrijft zij nummers voor andere Nederlandse artiesten. 

Op 27 september jl. was de release van “Even bellen” Dit pure en ontroerende nummer is een eerbetoon aan haar overleden moeder en alle moeders die er niet meer zijn maar die we soms nog zo graag eens even zouden willen bellen. Leon Smits schreef het piano-arrangement. 


Erwin Klee komt na 10 jaar weer met een succes nummer.

Het is al weer ruim 10 jaar geleden dat Erwin Klee met zijn succes nummer “Naar de stad” uitkwam. Met name bij onze zuiderburen is dit tot de dag van vandaag een nummer dat nog veel gedraaid, gewaardeerd en beluisterd wordt. Kort daarop volgde nog singels als “Het is lang geleden”  en “Princes op het witte paard”. 
Nu na 10 jaar komt er een nieuwe singel uit en wat voor een!  Critici zijn zeer lovend over dit nummer en voorzichtig word er gesproken over een nieuwe hit. Na lancering van het nummer, zullen we het weten. De clip, grotendeels, opgenomen in Eemnes ziet er heel eigen en veelbelovend uit.
Het nummer “Eindeloos” is vanaf nu te beluisteren en te downloaden op alle bekende kanalen.     Voor meer informatie kunt u terecht op de website : www.erwinklee.nl

Persbericht Mc Berber - Billenlied

 

Sommige personen vinden mooie ogen leuk, anderen vallen op mooi haar, mooie lippen, mooie borsten, mooie lange benen, atletische korte benen.

Dit lied gaat over de voorliefde voor Billen.

Bruine Billen,Witte Billen, Zwarte Billen, Grote Billen, Kleine Billen, Ronde Billen, Platte Billen,

Stevige Billen, Blubber Billen, en nog vele varianten.

Ze hebben allemaal hun eigen charme en eigen liefhebbers en het effect dat ze teweegbrengen verschilt per persoon.

MC Berber vertelt op zijn manier wat het zien van zoveel “moois”met hem doet.

Mc Berber (Achmed El Bakkali) geboren in Maltalsa, Marokko(RIF-gebergte),emigreerde op zijn 8e jaar met zijn ouders naar Nederland. 

Hij begon na wat dieptepunten teksten te schrijven en te rappen, hetgeen hij nu al 10 jaar doet.

Met zijn inspirerende raps heeft hij op diverse podia gestaan in zalen zoals Zuidplein theater,Melkweg en ook optredens verzorgd tijdens wijkactiviteiten, Dunya festivals in Rotterdam en het RIF festival.

Met zijn positieve teksten laat hij tijdens optredens altijd een vonk overslaan op zijn publiek.

Bijzonder aan MC Berber is zijn wil om jongeren te laten zien dat je ondanks een handicap alles kan bereiken,als je maar een wil hebt en bereid bent om ervoor te werken en ondanks tegenslagen doorzet.

Hij is ondanks veel slechte ervaringen overtuigd van het goede in de mens, en zijn grootste wens is om met zijn teksten en muziek mensen te inspireren 


Persbericht De Babyboomer – Jij & Ik

 

Emil Peijnenburg alias De Babyboomer heeft zijn sporen in de muziekwereld inmiddels

verdiend. Na ruim  56 jaar actief te hebben opgetreden als drummer-zanger in diverse orkesten en duo’s.

 Emil maakte sinds zijn 12e muziek als drummer zanger met het drummen is hij in 2017 gestopt. Emil is jarenlang de drummer geweest van Tony Bass en had zeer succesvolle duo’s met Duo Toe Maar, Ad Westen en The Peynly Brothers.

 De nieuwe single van De Babyboomer met als titel “ Jij en ik’ is een lied over hoop en verdraagzaamheid in de huidige wereld.

 De single is opgenomen in de studio van SonicSolutions in Roosendaal, waarbij gebruik is gemaakt van live muzikanten. De single is te streamen en te downloaden bij de bekende diensten en de bijbehorende videoclip is oa. Te zien op YouTube.

Website:

https://www.debabyboomer.nl


Persbericht Es van Velzen - Dolores

 

Vier jaar geleden begon Es van Velzen haar muzikale loopbaan ze werd door haar omgeving aangespoord om wat te gaan doen met haar stem. Nadat zij een paar proefopnames had gemaakt in een studio van een aantal liedjes.En deze op Youtube had geplaatst werd zij ontdekt door Peet van der kamp. Hij motiveerde  haar om op iedere hoek van de straat te gaan zingen en kilometers te gaan maken.

Na de singles “De wil van het leven” en de zomerhit “Pronto” werd het tijd voor een stapje hoger haar management ging met de bekende producer Frank Verkooyen om tafel en gingen samen op zoek naar een lekkere feestknaller voor het podiumbeest Es van Velzen. Dat resulteerde in een bijzondere versie van Rita Hovink Dolores in een heerlijk feestjasje.

Maar zoals het wel vaker gaat in de muziekwereld waren er meerdere die op dit idee waren gekomen. Jammer maar Esje laat zich nooit uit het veld slaan. Daarom vinden we ook dat Nederland muziekland deze versie van Dolores niet mag worden onthouden.


Mike Vlog lanceert nieuwe single “Allemaal”!

 

1 Juni, de dag waarop de terrassen weer open gaan en de horeca weer wat

lucht krijgt.

In de periode dat Corona ons land overschaduwde, hebben producer Niels Lingbeek en zanger Mike Vlog niet stilgezeten.

“In tijden van nood kan muziek ons helpen”, aldus Mike Vlog.

Hoewel Mike Vlog een nieuwkomer is in de Nederlandstalige muziek, is het wereldje geen onbekend terrein voor deze vrolijke Hoofddorper. Door de vele vlogs met oa, Lange Frans, Xander de Buisonjé, Yves Berendse, Replay en vele andere bekende artiesten, heeft Mike Vlog, backstage al aardig wat kilometers in de benen zitten. Het zal dan ook niemand verbazen dat Mike Vlog juist met deze alles omvattende single naar buiten komt.

Een nieuwe tijd, nieuwe kansen, een nieuwe single, "Voor ons “Allemaal”!

Veel luisterplezier!

 


“Nu is alles anders” voor Nick de Ridder

 

Nick de Ridder heeft 2 jaar als edelfigurant gewerkt als zijnde receptionist bij Hotel De Rozenboom in Goede Tijden, Slechte Tijden, en deed mee als finalist aan de verkiezingen Mister International Netherlands 2018. Nick voelt zich niet alleen als een vis in het water in een fotostudio, maar ook op het podium als zanger. Het levenslied is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader Ron zit al 32 jaar in het vak. 'Als klein kind was ik hierdoor al gefascineerd.' Nu komt hij met een nieuwe single “Nu is alles anders”.

Nick de Ridder over zijn nieuwe single : “Nu is alles anders” heb ik laten schrijven over de leer van het leven. Ook ik heb een best zware periode gehad in me jeugd dat ging soms met vallen en opstaan. Maar iedere keer leer je bij en kom je er sterker uit. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Hopelijk geeft dit nummer steun aan de mensen en steekt het een hart onder de riem. 

Dit nummer is verschenen op de streaming en downloadkanalen en binnenkort verschijnt ook de videoclip.


Omdat je Thuis Band - Samen staan we sterk
In deze nieuwe moeilijke tijd voor iedereen heeft een groep muzikanten zich samen sterk gemaakt om een nummer te schrijven en op te nemen voor iedereen. Gewoon, voor iedereen die thuis zit, het nieuws afwacht en volgt. Voor iedereen die in een soort van overlevingsmodus boodschappen gaat doen om zichzelf en zijn naasten verzorgen. Voor iedereen die niet naar school kan, niet mag werken, niet kan uitgaan. Voor iedereen die elkaar helpt. Voor iedereen die geholpen wordt.
Niet wetend wat de toekomst gaat brengen, niet wetend wat morgen weer noodzakelijk als nieuwe regels opgelegd wordt. Juist die iedereen, willen deze muzikanten een hart onder de riem steken, een beetje steun geven en een saamhorigheidsgevoel geven, wat juist nu zo belangrijk is.
Deze groep bevriende muzikanten hebben ieder bij zichzelf thuis, de instrumenten opgepakt en de zangpartijen opgenomen en het nummer geproduceerd. Het is een uniek project geworden waarbij ieder zijn eigen gevoel in het nummer heeft gebracht. Elke inbreng was anders maar viel als een magische muzikale puzzel in elkaar. De puurheid staat voor onlosmakelijke verbondenheid in dit nummer, “Samen staan we sterk”.
Natuurlijk mag de videoclip niet ontbreken waar deelnemers zichzelf gefilmd hebben, waardoor het samenwerken op afstand op sfeervolle manier in beeld gebracht wordt.
Dit nummer is voor iedereen door iedereen.

NOG EFFE -  KARIN

 

Nog effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als een tierelier! Maar toch, een onderbuikgevoel, Karin is toch eigenlijk ook wel een erg leuk nummer die ook zeker in deze tijd past…. Ja, wat doe je dan?  Gewoon ook uitbrengen! Dus, nu, hierbij, de nieuwe single van Nog effe: KARIN. Ook erg geschikt voor Carnaval 2020!

Het verhaal achter Karin, een jaar of 10 geleden kwam één van de mannen van Nog effe de foto van de hoes tegen als een soort pré-viral in die tijd met de toenmalige nog beperkte Social Media. Maar de foto, toen opgeslagen, is altijd keurig als bestand meeverhuist van PC naar Laptop naar Tablet. En tijdens de zoektocht naar ideeën voor liedjes kwam dit plaatje boven en ja, laat dan de jongens van Nog effe er maar op los dan komt er weer vanzelf een hilarische tekst op een aanstekelijke melodie, verpakt tot een heerlijke productie!

Waar gaat Karin over? Wel, dames zijn er net als heren, in vele diverse soorten en Karin valt in de categorie die alles over Make Up, Kleding, Nagels, Hairextensions, Schoenen en Mode weet maar technisch niet echt onderlegt is en daar ook zeker geen interesse in heeft. En ja, als jij je auto aan haar uitleent dan moet je maar afwachten hoe jij die terug krijgt…..


Een nieuw kerstnummer voor Tesca Klok 

 

Tesca is terug met een kerstnummer! Het is een gezellig winters nummer met een kerstsfeer. Het nummer heet Wintertime en brengt je echt in kerstsfeer. Het werkt erg aanstekelijk.

Over Tesca:

Dit is niet het eerste nummer van Tesca; ze heeft meer studiowerk gedaan. Na wat demo's te hebben opgenomen, heeft ze in 2011 een EP opgenomen met Merrill Osmond (Leadzanger van The Osmond Brothers en bekend van Crazy Horses). In juli 2016 was het tijd dat er een solo single kwam: Gescheurde Jeans. Het is een vrolijk en zomers nummer met een mooie clip. Dit nummer wat origineel uit Zuid Afrika komt, is geheel in een nieuw jasje gestoken. Tesca mocht zelfs haar nummer ten gehore brengen bij de Toppers van Oranje. Daarna heeft ze nog een Engelstalig nummer uitgebracht genaamd Soulmate.

 

Over Wintertime : Wintertime is een project van Rob Husmann. Zijn droom was om een keer een kerstliedje te schrijven. Na decennia via De Kubus ‘heel Lelystad’ gitaarles en bandcoaching te hebben gegeven, is Rob nu druk met het schrijven en opnemen van mijn eigen muziek. Het is een Lelystadse productie geworden: Muziek is door Rob Husmann geschreven en hij heeft de gitaar ingespeeld. Tekst is geschreven door een jeugdvriend van Rob, namelijk Kein Guldenaar. Zangeres is de Lelystadse Tesca Klok, Toetsen Henne Reijs, Basgitaar ReinderKragt, Drums en opname-co productie door Olaf Noordanus.


Pierre Kleinjans komt met onderscheidende single

 

Zanger Pierre Kleinjans heeft een nieuwe single uitgebracht: “Wie ben jij”, een prachtige nieuwe plaat met een boodschap. De tekst is geschreven door Wouter Janssens en de muziek is gemaakt door Richard Poot en Tico Pierhagen. Richard Poot heeft ook de productie voor zijn rekening genomen.

Pierre Kleinjans werd op 19 januari 1967 geboren in Kerkrade en komt uit een muzikale familie. Hij kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. “Toen ik klein was voelde ik al de passie voor muziek en dat is alleen maar gegroeid. Al snel pakte ik de drumstokjes ter hand en ging aan de slag. Later ontdekte ik een tweede passie: zingen. Drummen kwam ineens op de tweede plaats en ik begon me steeds meer te richten op de zang, met behulp van een zangpedagoge”. Een en ander resulteerde in een aantal singles, waaronder: “Jij bent wie je bent”. “Jij bent de wereld voor mij”, “Vreselijk zin in jou”, “Een mooie zon ben jij” en “Heel mijn leven lang” en een album.  Ook Heeft de zanger meegedaan aan een aantal talentenjachten, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan. Twee jaar geleden besloot Pierre een andere muzikale weg in te slaan, samen met tekstschrijver Wouter Janssen en Richard Poot, hetgeen resulteerde in prachtige nieuwe nummers. Het laatste resultaat daarvan is nu uit “Wie ben jij”, een nummer waarin de zanger zijn hart heeft gelegd, een mooi vocaal hoogstandje in combinatie met een prima arrangement. Het is niet zo gek, dat de complimenten binnenstromen.


Ron de Ridder “Proost op het leven”

 

Na eerdere succesvolle singles ‘Wondermooie dag’, ‘Engel aan mijn zij’ & ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’ welke veel aandacht kregen bij veel Radiostations, en zelfs tot veel Tipschijven werd gekozen, is zijn heerlijke opvolger ‘Proost op het leven’ nu al de Sound van dit muzikale talent uit het Gelderse landschap. Waar veel artiesten zoeken naar het genre, de eigen sound en het unieke om zich te kunnen onderscheiden van de rest van zingend Nederland, heeft Ron dit alles in korte tijd al weten te bereiken. ‘Proost op het leven’ is een frivool, lekker in het gehoor liggende feestsingle waar menig polonaise op zal gelopen worden.

De videoclip werd 30 november jl in een overvol Partycafe ‘Nooit meer naar huus’ in Nijmegen opgenomen. Uit de daaruit voortgekomen reacties verwachten we een super knaller van een single, de agenda van Ron de Ridder loopt inmiddels ook behoorlijk vol. Dat zegt al genoeg over deze vrolijke sympathieke zanger.

De videoclip is inmiddels al te vinden op Youtube.


Hulporganisatie komt met levenslied over armoede

 

Een Nederlandse hulporganisatie die zich richt op armoedebestrijding heeft een single uitgebracht over het thema armoede. Het nummer is ingezongen door de artiesten Frank Verkooyen en Dave Groenendijk. Die laatste groeide op in een gezin dat moest aankloppen bij het Leger des Heils. Het lied werd op 25 oktober 2019 gepresenteerd.

Initiatiefnemer van het muziekproject is Jacco van den Essenburg, oprichter van Stichting Burgerinitiatief Woudenberg, een armoedebestrijdingsorganisatie in het gelijknamige dorp bij Amersfoort. Van den Essenburg, 49 jaar, was succesvol ondernemer. Totdat hij twee auto-ongelukken kreeg - een keer door een kapotte auto, de tweede keer door een black-out – en in 2014 zijn rijbewijs moest inleveren. Hij werd 100 % afgekeurd.

Hij besloot zich daarna in te gaan zetten voor mensen onder de armoedegrens in de regio Amersfoort en richtte ,Stichting Burgerinitiatief Woudenberg' op. Inmiddels zetten 25 vrijwilligers zich er zes dagen per week voor in en zijn de afgelopen drie jaar circa twaalfhonderd mensen geholpen.

De organisatie werd vorig jaar genomineerd voor een aanmoedigingsprijs van ING en werd dit voorjaar op het Binnenhof uitgenodigd door Kamerlid Gijs van Dijk. Het parlementslid wilde bijgepraat worden over armoedeproblematiek in de praktijk. De aanvragen bij de stichting komen zelfs uit Amsterdam.

,,Dit lied is een nieuwe manier om de boodschap uit te dragen dat je je niet hoeft te schamen voor armoede. En dat je niet de enige bent die ermee zit'', aldus Van den Essenburg. ,,Er zijn veel mensen onder onze doelgroep die Nederlandstalige muziek waarderen. Dit is een andere manier om hen een hart onder de riem te steken - en natuurlijk om Nederland te laten zien dat dit probleem bestaat. Want er is ontzettend veel schaamte rondom dit thema.''

Zanger Dave Groenendijk, ambassadeur van de Stichting Burgerinitiatief Woudenberg, is het met hem eens. Als kleine jongen belandde hij met het gezin waarin hij opgroeide bij het Leger des Heils. Thuis waren er nauwelijks meubels. ,,Inmiddels zit ik niet meer in die situatie – maar ik voel me enorm verbonden met mensen die hetzelfde meemaken als wij toen'', aldus Groenendijk.

Groenendijk en de bekende Brabantse volkszanger Frank Verkooyen - die het nummer componeerde - werkten onbezoldigd mee aan ,Je Staat Nooit Alleen'. En ook tekstschrijver Frank Berghuis vroeg niets voor zijn bijdrage aan het lied.

,,Een opvallende productie'', aldus muziekexpert Jim Hoogendorp. Hij is hoofdredacteur van het online magazine behindthestars.nl, dat bericht over trends binnen de Nederlandstalige muziek. ,,Over armoede wordt niet veel meer gezongen, dat gebeurde vooral in de jaren zestig. En nog iets recenter; door Frank Boeijen met het nummer 'Woede van de Armoede', uit 1997. Maar tegenwoordig gaat het bijna altijd over de liefde. Misschien zegt dit nieuwe nummer wel iets over de tijd waarin we leven.''

Ondanks de hoogconjunctuur waarin Nederland zich momenteel bevindt wordt armoede een prominenter thema. Terwijl het absolute aantal mensen dat in armoede leeft licht daalt, groeit daarbinnen de groep die langer dan vier jaar in de materiele problemen zit. Het CBS becijferde volgens de laatste rapportage dat er in 2017 227 duizend huishoudens al minstens vier jaar achtereen van een laag inkomen rondkomen. Dat waren er 6 duizend meer dan in 2016.

RTV Promotie : ArtiestenPromotie www.artiestenpromotie.net

 


“Soms moet je buiten de lijntjes durven te kleuren.”

 

Waarom moet je altijd de ‘gewone’ dagelijks dingen doen en … blijven doen.

Dat dacht Sjef van Creij ook toen hij Frank Hoek na een optreden aansprak en zei:

“Wij moeten samen een keer een carnavalsplaat opnemen.”

Frank Hoek en Sjef van Creij (beide automonteur)kennen elkaar al zo’n 35 jaar. Sjef is regelmatig aanwezig bij optredens van Frank en heeft hem in de jaren dat hij als Prins Josephus d’n Urste over Zandhazendurp (Rosmalen) regeerde, enkele keren uitgenodigd als zanger/ gangmaker voor een feestje. Succes verzekerd!

Als rasechte Brabander was Sjef dan ook blij met de hit ‘Houdoe’ van Frank van vorig carnavalsseizoen. (Tekst geschreven door Wim Daniels.)

Het nummer ‘In Brabant hebben we nooit genoeg’ hebben de heren opgenomen bij muziekstudio Kees Tel in Lierop. Met dit nummer hopen zij zich te plaatsen voor de verkiezing van Omroep Brabant; ‘Kies je Kraker’.

Sinds het nummer ‘In Brabant hebben we nooit genoeg’ via social media kenbaar gemaakt is, zijn er al meerdere boekingen voor het gelegenheidsduo vastgelegd. Als het zo door gaat, zorgt dit bij Sjef van Creij (gemeenteraadslid in gemeente ‘s-Hertogenbosch en trompettist bij CC de Kepkes) voor een extra drukke agenda.

Beide heren staan volledig achter de door hun geschreven teksten in het lied:

-> in Brabant hebben we nooit genoeg.

-> het is de mooiste tijd van heel het jaar.

RTV Promotie : ArtiestenPromotie    Jeanette de Wit     www.artiestenpromotie.net


Frans van Dorland zet trouwe ballad neer

 

Frans van Dorland zit inmiddels al stevig in het zadel in zijn muzikale carriere, de optredens stromen binnen en heeft in de loop van de afgelopen jaren vele succesvolle singles uitgebracht. De eerste solo single "Alleen" bracht Frans uit in 2017. Daarna volgde de zeer succesvolle single “Ik ben mijn jaloezie verloren” die tot op de dag van vandaag nog steeds veel airplay weet te behalen op vele regionale en landelijke radiozenders. Nu komt Frans van Dorland weer met een solo single met de titel "Voor eeuwig en altijd" waarvan de tekst wederom uit handen komt van Henny Thijssen, die zijn vorige singles ook schreef.

Henny Thijssen heeft tevens de tekst ook naar het Engels vertaald en is ook te downloaden op de bekende downloadkanalen onder de titel “For always and forever”.

Productie is gearrangeerd in de studio van Maarten de Groot ( M Works Studio ).

De bekende Shadows gitaar ( Fender) is wederom grandioos verwerkt in deze single, waardoor het geheel van de stijl van Frans van Dorland perfect naar voren komt.

Met deze trouwe ballad zet Frans van Dorland weer een prachtige single neer, waarmee hij weer een stap verder heeft gezet op de muzikale ladder.

Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Debuutsingle voor energieke Elisabeth Grey !

 

Elisabeth Grey maakt disco/pop muziek en heeft haar debuutsingle 'You've got to grow' officieel uitgebracht. Ook haar 2e single is bijna afgerond en zal dit jaar nog verschijnen.

Naast haar eigen singles speelt ze natuurlijk ook covers in dezelfde stijl en weet daarmee altijd iedereen op de dansvloer te krijgen.

Omdat ze haar eerste videoclip met een groot aantal medewerkers heeft gemaakt bestaat er al een grote fanbase en hebben haar facebook berichten vaak een bereik van 15.000+ mensen. 

Er zijn ondertussen steeds meer partijen geïnteresseerd, waardoor het nummer inmiddels ook aandacht heeft gekregen bij diverse kranten en radiostations.

Samen met een energieke (professionele) band zorgt ze voor een dansbaar optreden met veel herkenbare disco/pop klassiekers en natuurlijk haar eigen nummers.  

Plugging en promotie : ArtiestenPromotie Nijmegen Jeanette de Wit

www.artiestenpromotie.net


Frank Hoek heeft een hit te pakken !

 

We mogen spreken van een heuse carnavals hit voor Frank Hoek.

Frank zag namelijk met producer Kees Tel een oproep van taalvirtuoos Wim Daniëls waarin Wim op zoek was naar een vertaler van zijn geschreven carnavalskraker, dus Kees en Frank zijn aan de slag gegaan in de studio van Kees en binnen 3 uurkes hadden ze een single op de plaat staan.

Het lied vindt zijn oorsprong in een nog uit te brengen boek. Daniëls: “Ik ben een boek aan het schrijven over het woord houdoe en toen dacht ik, misschien past daar ook een carnavalslied bij. Toen heb ik me aan een tekst gezet.”

Het carnavalsgenre kent vrij veel liedjes die aan de platte kant van het spectrum zitten, ‘Houdoe’ is dat zeker niet. “Er zit wel een verhaal in. De hoofdpersoon is een vrouw bij wie iemand op bezoek komt. Die vrouw vindt het prachtig en ze vindt het natuurlijk ook heel jammer dat ze weg gaat."

“De hoofdpersoon zegt houdoe in de hoop dat haar gast weer terugkomt, zodat ze ook wat aanspraak heeft. Er zit dus inderdaad weemoed in.” Aldus taalvirtuoos Wim Daniëls, en is zeer vereerd dat Frank daar samen met Kees een heuse hit van hebben weten te maken. Het loopt als een speer want binnen 19 uur zijn er op Youtube al 4100 weergaven verzameld en de hit is op dezelfde avond al te zien geweest in het programma van presentator Twan Huys “RTL Late Night”, waarin zelfs Patty Brard dit als een hit te kennen gaf.

Het refrein : “Ik zeg: houdoe, houdoe, houdoe

Mar kom mar vlug wer trug

Ik zie-oe toch zo gèère

Ik zie-oe liefst wer vlug”

Plugging en promotie : Jeanette De Wit Artiesten Promotie www.artiestenpromotie.net


TeeBeeBrown & friend(s) : Blues en ballads in je Moerstaal

 

Tee Bee Brown is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin uit Papendrecht ZH. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij op latere leeftijd gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaar leraar schreef hij zijn eerste song, en vanaf dat moment was er geen houden meer aan.

Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben in verschillende bands begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie :

TeeBeeBrown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden in eigen beheer ook een paar Engelstalige CD's uitgebracht.

Een van de hoogtepunten was het optreden in Theater de Willem te Papendrecht in oktober 2010. Voor het eerst speelde de band toen “in tegenstelling tot de rest van het programma” een Nederlandstalig nummer van de hand van Teus. De reacties daarop waren overweldigend en Teus begon een nieuw repertoire samen te stellen, waarvoor hij veel van zijn eerdere werk voorzag van Nederlandstalige teksten. 

Hij begon met het samenstellen van repertoire voor een programma dat de titel :

“Blues & Ballades in Je Moerstaal” moest gaan krijgen.

De meeste nummers hebben een autobiografisch karakter en worden dan ook met anekdotes aan elkaar gepraat.

In maart 2012 benaderde hij Michel Tent, met de vraag of hij openstond voor andere muzikale projecten. Michel stemde toe en begin april begonnen zij met het instuderen van het materiaal.

Eind 2013 deed Teus als songwriter mee aan het TV programma “the Hit” en mede hierdoor belande hij in de wereld van Singer/Songwriters en Dichters. Samen met Michel als vaste begeleider is er de laatste 5 jaar veel opgetreden in Delft, Zeeland, Rotterdam,den Haag, Gorinchem, Veenendaal kortom door het hele land als duo.

Bij gelegenheid en op aanvraag kan het duo worden uitgebreid met een bassist en percussionist. Ook is er dit jaar hard gewerkt aan een nieuwe CD getiteld:

“Blues & Ballades in Je Moerstaal” Deze CD met 13 authentieke tracks is te koop tijdens optredens, te streamen via Spotify en te bestellen via debruin.teus@gmail.com

Bekijk hier de Promo-Video : https://www.youtube.com/watch?v=jFm8aeA-skA&feature=youtu.be

Teus de Bruin - Componist, Zang, Gitaar

Michel Tent - Gitaar, Mondharmonica en Backings

Plugging en Promotie : @Artiestenpromotie Nijmegen , Jeanette De Wit , www.artiestenpromotie.net


Iwan Bockkom komt met een knaller van een debuut

 

'Groen van jaloezie' is de titel van de debuutsingle waarmee Iwan Bockkom bekendheid mee hoopt te halen. 'Enkele jaren geleden ben ik met een co-writer begonnen met het schrijven van liedjes en het leuke aan dat proces is dat je al jouw eigen creatieve ideeën en gevoelens in je tekst kwijt kan. Zo ook in deze single', onthult Iwan. Zijn grootste passie is zingen. Hij zingt bij een koor en in een band en daarnaast treedt hij solo op, dus allround kunnen we hem wel noemen.

 

Het enige wat telde was passie en ons hart moest er in zitten. En dat is gelukt! 'De nummers die op stapel liggen passen goed bij wie ik nu ben en hoe mijn leven nu is. In de loop der jaren heb ik aardig wat bagage verzameld en dit hoor je ook terug op deze single, die overigens veel mensen zal raken. Drie jaar geleden ben ik begonnen met het regelmatig volgen van zanglessen. Die zanglessen zorgen ervoor dat ik weet hoe ik de nummers technisch moet benaderen en ik ga zo goed voorbereid en zelfverzekerd naar opnames, audities en optredens toe', aldus de uit Schiedam afkomstige zanger.

Hij vervolgt: 'En ik voel me goed! Ik voel me echt lekker! Ik sta met beide benen op de grond. Ik ben sterker geworden, ik vaar mijn eigen koers en doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind. En ik ben ontzettend blij met deze plaat! Hij past bij mij en hopelijk ook bij jullie, aldus een trotse Iwan die met deze debuutsingle gelijk een knaller neerzet die veel airplay zal gaan opleveren.

Plugging en promotie : ArtiestenPromotie Jeanette de Wit

www.artiestenpromotie.net

 


Henny Thijssen schrijft lied voor Frans Van Dorland

 

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.

De productie van deze single lag in handen van Maarten De Groot (M Works Studio). Met deze blues aanvoelende single zet Frans van Dorland een volgende belangrijke stap in zijn muzikale carrière en laat hij zien dat we in de toekomst nog veel van hem zullen gaan horen…

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.


Frans Bauer schrijft nieuwe single voor Kian Derry ! 

 

Vlaamse Volkszanger Kian Derry, die vandaag tevens verjaart, behoort tot een select gezelschap artiesten binnen het levensliedcircuit, die al veel  ‘eigen’ liedjes op hun naam hebben staan. De Vlaming heeft in de afgelopen tien jaar al diverse singles en albums op de markt gebracht. Naast vele sololiedjes nam Kian ook een aantal bijzondere duetten op en laat de zanger zich graag omringen door tekstschrijvers die hun vak verstaan. Vandaar nu de nieuwe samenwerking met Laurens van Wessel, die tekende voor de productie in de Wesco Studio en Frans Bauer heeft de tekst geschreven waarmee voor Kian Derry een langgekoesterde wens is uitgekomen.

Na singles als ‘Dichterbij’, ‘Jij straalt als een ster’, en zijn album ‘Onverwacht’ van vorig jaar, komt volkszanger Kian nu met een door Frans Bauer geschreven single: ‘Jij bent m’n fantasie’. Deze nieuwe vrolijke en uptempo single zal zeer in de smaak gaan vallen bij een nog groter publiek. De begeleiding door Frans Bauer en Laurens van Wessel is de ideale feedback voor Kian en dus zal deze samenwerking worden gecontinueerd ! 

De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube.

Meer info over Kian Derry  kun je vinden via zijn facebookpagina.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Potentiele zomerhit voor Mike Molenmaker

 

Met zijn debuutsingle ‘Jij danst als een orkaan’ knalt Mike Molenmaker de zomer in. Geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten, brengt Mike het zomerse gevoel binnen bij de luisteraars van dit geweldige lied.

Mike is nieuw in de muziek, nadat hij een carriere bij onder andere Defensie achter de rug heeft. De geboren Arnhemmer, 26 jaar, stort zich vol op het zingen en niet zonder succes.

Zijn lied, ‘Jij danst als een orkaan’ heeft alle potentie om een ware zomerhit te worden. Naast de pakkende tekst en melodie ondersteunen ook de klanken van gitaren en trompetten het zomerse gevoel bij dit lied. Niet voor niets is het al door RadioNL opgepakt en zal het vanaf 2 mei dagelijks te horen zijn op dit station.

De clip is geschoten door RTV Mediaproducties in de prachtige natuur van Nederland, waar ook het weer een zomersgevoel geeft aan dit lied.

De promotie is in handen van Artiestenpromotie www.artiestenpromotie.net