Artiesten/nieuws


“Soms moet je buiten de lijntjes durven te kleuren.”

 

Waarom moet je altijd de ‘gewone’ dagelijks dingen doen en … blijven doen.

 

Dat dacht Sjef van Creij ook toen hij Frank Hoek na een optreden aansprak en zei:

 

“Wij moeten samen een keer een carnavalsplaat opnemen.”

Frank Hoek en Sjef van Creij (beide automonteur)kennen elkaar al zo’n 35 jaar. Sjef is regelmatig aanwezig bij optredens van Frank en heeft hem in de jaren dat hij als Prins Josephus d’n Urste over Zandhazendurp (Rosmalen) regeerde, enkele keren uitgenodigd als zanger/ gangmaker voor een feestje. Succes verzekerd!

 

Als rasechte Brabander was Sjef dan ook blij met de hit ‘Houdoe’ van Frank van vorig carnavalsseizoen. (Tekst geschreven door Wim Daniels.)

 

Het nummer ‘In Brabant hebben we nooit genoeg’ hebben de heren opgenomen bij muziekstudio Kees Tel in Lierop. Met dit nummer hopen zij zich te plaatsen voor de verkiezing van Omroep Brabant; ‘Kies je Kraker’.

 

Sinds het nummer ‘In Brabant hebben we nooit genoeg’ via social media kenbaar gemaakt is, zijn er al meerdere boekingen voor het gelegenheidsduo vastgelegd. Als het zo door gaat, zorgt dit bij Sjef van Creij (gemeenteraadslid in gemeente ‘s-Hertogenbosch en trompettist bij CC de Kepkes) voor een extra drukke agenda.

 

Beide heren staan volledig achter de door hun geschreven teksten in het lied:

 

-> in Brabant hebben we nooit genoeg.

-> het is de mooiste tijd van heel het jaar.

RTV Promotie : ArtiestenPromotie    Jeanette de Wit     www.artiestenpromotie.net

 

noot voor redactie en boekingen:  telefoonnr. Frank Hoek; 06-54227273  Sjef van Creij; 06-54722743


Iwan Bockkom “In het oog van de wind”

 

Terwijl "Groen van jaloezie" nog volop te horen is op de diverse radiozenders in Nederland en België presenteert Iwan Bockkom nu zijn 3e single. "In het oog van de wind" is de titel en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze single is een "echt" Iwan Bockkom lied.

"In het oog van de wind" is een verhaal in een vrolijk muzikaal jasje. Mensen die het gehoord hebben zijn laaiend enthousiast en de verwachting is dat dit enthousiasme door de radio mensen zal worden overgenomen. Voor de liefhebbers de single is fysiek verkrijgbaar en ook te downloaden en streamen via de diverse kanalen. De komende maanden staan voor Iwan in het teken van veel optreden en het promoten van deze single. Alle informatie hierover is te vinden op zijn website en social media kanalen.

www.iwanbockkom.nl


Peco - Tirolerparty 

 

Instrumentale single voor Peco, fantastisch voor de oktoberfesten !


Frans van Dorland zet trouwe ballad neer

 

Frans van Dorland zit inmiddels al stevig in het zadel in zijn muzikale carriere, de optredens stromen binnen en heeft in de loop van de afgelopen jaren vele succesvolle singles uitgebracht. De eerste solo single "Alleen" bracht Frans uit in 2017. Daarna volgde de zeer succesvolle single “Ik ben mijn jaloezie verloren” die tot op de dag van vandaag nog steeds veel airplay weet te behalen op vele regionale en landelijke radiozenders. Nu komt Frans van Dorland weer met een solo single met de titel "Voor eeuwig en altijd" waarvan de tekst wederom uit handen komt van Henny Thijssen, die zijn vorige singles ook schreef.

Henny Thijssen heeft tevens de tekst ook naar het Engels vertaald en is ook te downloaden op de bekende downloadkanalen onder de titel “For always and forever”.

Productie is gearrangeerd in de studio van Maarten de Groot ( M Works Studio ).

De bekende Shadows gitaar ( Fender) is wederom grandioos verwerkt in deze single, waardoor het geheel van de stijl van Frans van Dorland perfect naar voren komt.

Met deze trouwe ballad zet Frans van Dorland weer een prachtige single neer, waarmee hij weer een stap verder heeft gezet op de muzikale ladder.

Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Monique Heegen zegt Adieu

 

“Zeg nou maar adieu” is de titel van de nieuwe single van Monique Heegen. Van een echt adieu is echter absoluut geen sprake. De Emmense zangeres geniet nog met volle teugen van haar muzikale avonturen en met haar inmiddels uitgebreide Duitse repertoire vindt ze ook steeds vaker de weg naar onze oosterburen.

Monique besloot dat haar nieuwe single een moderne versie van “Zeg nou maar adieu” moest gaan worden. Deze Duitse klassieker werd in 1986 door Arne Jansen in het Nederlands uitgebracht en liefhebbers van de oude piratenmuziek zullen het ongetwijfeld herkennen.

Producer Maarten de Groot stortte zich op het arrangement, Lloyd Phillipo speelde de gitaarpartijen in met als resultaat een frisse, eigentijdse productie.

De spontane Monique hoopt met “Zeg nou maar adieu” een welkome toevoeging in haar veelzijdige repertoire te bieden tijdens haar altijd verrassende optredens !

Plugging en promotie: Jeanette de Wit ArtiestenPromotie


Henk Kersten eert zijn vrouw

 

Auto verkoper Henk Kersten is weer volop bezig met zijn favoriete bezigheid.Na 20 jaar te zijn gestopt met zingen is hij nu weer in volle glorie aan het optreden in verschillende cafe’s en op mooie feesten.Door vele talentenjachten te hebben gewonnen is hij dan ook een stapje verder gegaan.De nieuwe single “Mijn vrouw” is dan ook echt een super gezellig levenslied .Samen met producer Peter van Lahaye hebben ze met groot plezier gewerkt aan deze cover en is het boven verwachting  geworden.“Ik heb met veel plezier deze single gemaakt en hopelijk brengt hij  veel gezelligheid naar het grote publiek“ dat zijn de woorden van Henk Kersten.Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.


Verfrissend nummer voor Martina Du Ton

 

Martina Dekkers uit Amsterdam gaat schuil achter de artiestennaam “Martina Du Ton” en is aan haar Nederlandse naam gekomen via adoptie. Ze is opgegroeid in Watergraafsmeer en heeft op de Zeeburgerdijk de Modevakschool gevolgd, na haar studie verhuisde ze naar Den Haag waar ze nu werkzaam is als modestylist. 

Martina wilde onder de artiestennaam Martina Du ton haar zangcarrière betreden, en is als Singer songwriter aan de slag gegaan en na geruime tijd Engelse liederen gezongen te hebben heeft ze besloten om in het Nederlands verder te gaan.

Dus verschijnt ze nu met haar nieuwe nummer “Sjansen”

Een heerlijk zomers verfrissend nummer en een mooie zangeres dus alle ingrediënten voor een zomerhit zijn aanwezig.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.


Ron de Ridder viert de zomer met ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’

 

De Gelderse Ron de Ridder timmert al jaren aan de weg. Hij heeft al een 20 tal solo singles uitgebracht met clip, maar opvallend waren de singles ‘Wondermooie dag’ en ‘Engel aan mijn zij’, waarmee hij veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wist te vergaren. 

Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’. Hiervoor dook Ron opnieuw de studio in van producer Lei de Bruyn met een heerlijke zomerse plaat als resultaat. 

Uiteraard is er voor ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’ een passende videoclip geschoten welke veelvuldig op de clipkanalen te zien zal zijn. Steek de barbecue aan en dans samen rond het vuur met deze gezellige zomerse single van Ron de Ridder.

Rtv Promotie : ArtiestenPromotie Jeanette de Wit


Zomer knaller voor Frank Hoek

 

“Vlieg je met me mee” is een zomers opzwepend nummer.

Het nummer zal menige kroeg en feesttent op zijn kop gaan zetten en met deze track doet Frank een serieuze poging om de zomerhit van 2019 te gaan scoren. 

Wederom ging Frank de succesvolle samenwerking aan met Kasper Hits.

Na eerdere uptempo nummers als “Liever met je dansen” en “Ja wij zijn jouw vrienden” is “Vlieg je met me mee” er weer één die in ieder geval weer spraakmakend is !

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.

Met deze uptempo meezinger is Frank Hoek er weer in geslaagd een super knaller neer te zetten om de feest en dancescene weer op festivals en op stranden te laten shaken.


Verrassende single voor Ricardo Brinkman!

 

Met ‘Een vader voor je zijn’ presenteert de uit Arnhem afkomstige zanger Ricardo Brinkman zijn nieuwste wapenfeit. Sinds 2015 zit de carrière van Ricardo Brinkman goed in de lift.

Met ‘Maar het was toch van de week’, ‘Waarom ga jij steeds weer naar die ander’ en ‘Blijf jij vannacht bij mij’ wist de sympathieke Arnhemmer zich goed op de kaart te zetten. ‘Een vader voor je zijn’ is de opvolger van de positief ontvangen single ‘Blijf jij vannacht bij mij’, welke in de afgelopen jaren veelvuldig te horen was op de diverse radiostations. Naar verwachting zal Ricardo met het prachtige ‘Een vader voor je zijn’ dit succes overtreffen. Deze verrassende single heeft Ricardo zelf geschreven en geproduceerd in zijn eigen studio. Hiermee heeft Ricardo Brinkman een perfecte en swingende song in handen voor de komende zomermaanden.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.


Debuutsingle voor energieke Elisabeth Grey !

 

Elisabeth Grey maakt disco/pop muziek en heeft haar debuutsingle 'You've got to grow' officieel uitgebracht. Ook haar 2e single is bijna afgerond en zal dit jaar nog verschijnen.

Naast haar eigen singles speelt ze natuurlijk ook covers in dezelfde stijl en weet daarmee altijd iedereen op de dansvloer te krijgen.

Omdat ze haar eerste videoclip met een groot aantal medewerkers heeft gemaakt bestaat er al een grote fanbase en hebben haar facebook berichten vaak een bereik van 15.000+ mensen. 

Er zijn ondertussen steeds meer partijen geïnteresseerd, waardoor het nummer inmiddels ook aandacht heeft gekregen bij diverse kranten en radiostations.

Samen met een energieke (professionele) band zorgt ze voor een dansbaar optreden met veel herkenbare disco/pop klassiekers en natuurlijk haar eigen nummers.  

Plugging en promotie : ArtiestenPromotie Nijmegen Jeanette de Wit

www.artiestenpromotie.net


Debuutsingle voor Duo T&T !

 

Duo T&T is met Ricardo Brinkman de studio ingedoken om hun eerste eigen single te maken. ‘Want jij blijft echt voor altijd mijn grote liefde’ is ontstaan uit deze samenwerking. Het nummer past bij de heren en daarom wilde ze het graag uitbrengen.

“Het is rustig, vrolijk en lieflijk en er zijn toch mensen die dit meemaken”, vertellen de heren trots over hun debuutsingle. In eerste instantie was het een ballad, maar dit is toch aangepast naar een gemoedelijk tempo. Duo T&T wilde geen hoempapa, maar een lieflijk nummer en dat is gelukt, met een heuse accordeonpartij dat is ingespeeld door Ricardo Brinkman.

Over de tekst zijn ze duidelijk: “liefde is toch erg belangrijk in elk mensenleven en als we dat kunnen blijven delen is dat toch grandioos”. Toen de heren het aan hun familie liet horen, waren ze zeer enthousiast. Zij zijn, net als Theo & Theo ( Duo T&T), erg trots op het eindresultaat.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.


Nieuwe feestsingle voor Frank Hoek !

 

“Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” Frank Hoek uit het Brabantse s’ Hertogenbosch is al een tijd actief in de Nederlandstalige muziekwereld.

Als zanger is hij bijna ieder weekend onderweg. De afgelopen jaren bracht de zanger een aantal solo platen uit en tevens scoorde hij rond de carnaval enkele landelijke hits bijv. met de single “Ik zeg houdoe”. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe eigen single in de studio van Kees Tel. Die produceerde voor Frank een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Leve de lol”, een eigentijdse bewerking op de hit van Vaya con dios “Nah neh nah”. “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus de enthousiaste zanger over zijn nieuwe plaat.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.

Met deze uptempo meezinger is Frank Hoek er weer in geslaagd een super knaller neer te zetten om de feestscene weer op zijn veste te laten schudden.


👉👉👉ACTIE 👈👈👈

 

We hebben een speciale actie! We gaan de eerste 3 artiesten die ons mailen voor plugging een korting geven van €50 euro op ons digitaal plugging pakket !!! 

Meer informatie over dit pakket is te vinden op onze website www.artiestenpromotie.net 

Breng je deze maand nog een single uit mail ons en maak gebruik van deze super korting !!!


Bert Kabelaar gaat solo met “Akka Alinda”.

 

Nadat het in eerste instantie de bedoeling was om “Akka Alinda” uit te brengen onder de naam van 

Sgt.PeeBee!, is na onderling overleg besloten dat het nu toch als solosingle het levenslicht gaat zien.

Een nummer met een “dubbele” bodem dat menig deelnemer aan de “Muziekreis Turkije” bekend in de oren zal klinken.

Het origineel, “Linda Linda” van de TeeSet, stamt uit 1978 en is geschreven door Hans van Eijck en Peter Tettero, leden van die toenmalige nederpop band.

De Nederlandse tekst is van Bert Kabelaar zelf en het Turkse arrangement komt op naam van producer en partner in crime Harrie van den Heuvel.

Plugging en promotie : ArtiestenPromotie Jeanette de Wit   www.artiestenpromotie.net


Frank Hoek heeft een hit te pakken !

 

We mogen spreken van een heuse carnavals hit voor Frank Hoek.

Frank zag namelijk met producer Kees Tel een oproep van taalvirtuoos Wim Daniëls waarin Wim op zoek was naar een vertaler van zijn geschreven carnavalskraker, dus Kees en Frank zijn aan de slag gegaan in de studio van Kees en binnen 3 uurkes hadden ze een single op de plaat staan.

Het lied vindt zijn oorsprong in een nog uit te brengen boek. Daniëls: “Ik ben een boek aan het schrijven over het woord houdoe en toen dacht ik, misschien past daar ook een carnavalslied bij. Toen heb ik me aan een tekst gezet.”

Het carnavalsgenre kent vrij veel liedjes die aan de platte kant van het spectrum zitten, ‘Houdoe’ is dat zeker niet. “Er zit wel een verhaal in. De hoofdpersoon is een vrouw bij wie iemand op bezoek komt. Die vrouw vindt het prachtig en ze vindt het natuurlijk ook heel jammer dat ze weg gaat."

“De hoofdpersoon zegt houdoe in de hoop dat haar gast weer terugkomt, zodat ze ook wat aanspraak heeft. Er zit dus inderdaad weemoed in.” Aldus taalvirtuoos Wim Daniëls, en is zeer vereerd dat Frank daar samen met Kees een heuse hit van hebben weten te maken. Het loopt als een speer want binnen 19 uur zijn er op Youtube al 4100 weergaven verzameld en de hit is op dezelfde avond al te zien geweest in het programma van presentator Twan Huys “RTL Late Night”, waarin zelfs Patty Brard dit als een hit te kennen gaf.

Het refrein : “Ik zeg: houdoe, houdoe, houdoe

Mar kom mar vlug wer trug

Ik zie-oe toch zo gèère

Ik zie-oe liefst wer vlug”

Plugging en promotie : Jeanette De Wit Artiesten Promotie www.artiestenpromotie.net


De Feestgangers XXL gaan voor NATUREL !!!

 

Vol trots presenteren de Feestgangers XXL hun 2e single getiteld “Naturel”

Hiermee bezingen zij de naturelle vrouw met haar ideale vormen en gaan zij

voor puur natuur.

De Feestgangers XXL bestaan uit vier personen: Danny, Hans, Raymond en Michel.

Al jaren maken zij van ieder feest een XXL FEEST.

Naast eigen nummers hebben zij een allround feestrepertoire, waarmee 100% feest gegarandeerd is. 

Zij hebben al vele feesten tot een succes gemaakt en zijn ook op uw feest graag van de partij.

Met een optreden van de Feestgangers XXL gaat de tent op zijn kop en het dak eraf.

Kijk ook op de Facebookpagina https://www.facebook.com/feestgangersxxl/

voor meer info, foto en filmmateriaal.

De officiële videoclip staat op Youtube, en de single staat op de diverse downloadkanalen.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie

ArtiestenPromotie


TeeBeeBrown & friend(s) : Blues en ballads in je Moerstaal

 

Tee Bee Brown is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin uit Papendrecht ZH. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij op latere leeftijd gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaar leraar schreef hij zijn eerste song, en vanaf dat moment was er geen houden meer aan.

Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben in verschillende bands begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie :

TeeBeeBrown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden in eigen beheer ook een paar Engelstalige CD's uitgebracht.

Een van de hoogtepunten was het optreden in Theater de Willem te Papendrecht in oktober 2010. Voor het eerst speelde de band toen “in tegenstelling tot de rest van het programma” een Nederlandstalig nummer van de hand van Teus. De reacties daarop waren overweldigend en Teus begon een nieuw repertoire samen te stellen, waarvoor hij veel van zijn eerdere werk voorzag van Nederlandstalige teksten. 

Hij begon met het samenstellen van repertoire voor een programma dat de titel :

“Blues & Ballades in Je Moerstaal” moest gaan krijgen.

De meeste nummers hebben een autobiografisch karakter en worden dan ook met anekdotes aan elkaar gepraat.

In maart 2012 benaderde hij Michel Tent, met de vraag of hij openstond voor andere muzikale projecten. Michel stemde toe en begin april begonnen zij met het instuderen van het materiaal.

Eind 2013 deed Teus als songwriter mee aan het TV programma “the Hit” en mede hierdoor belande hij in de wereld van Singer/Songwriters en Dichters. Samen met Michel als vaste begeleider is er de laatste 5 jaar veel opgetreden in Delft, Zeeland, Rotterdam,den Haag, Gorinchem, Veenendaal kortom door het hele land als duo.

Bij gelegenheid en op aanvraag kan het duo worden uitgebreid met een bassist en percussionist. Ook is er dit jaar hard gewerkt aan een nieuwe CD getiteld:

“Blues & Ballades in Je Moerstaal” Deze CD met 13 authentieke tracks is te koop tijdens optredens, te streamen via Spotify en te bestellen via debruin.teus@gmail.com

Bekijk hier de Promo-Video : https://www.youtube.com/watch?v=jFm8aeA-skA&feature=youtu.be

Teus de Bruin - Componist, Zang, Gitaar

Michel Tent - Gitaar, Mondharmonica en Backings

Plugging en Promotie : @Artiestenpromotie Nijmegen , Jeanette De Wit , www.artiestenpromotie.net


Willem Jansen doet veel “Op eigen kracht…”.

 

2017-2018 waren voor Willem Jansen twee mooie muzikale jaren. Na drie eerder opgenomen singles ,,Want ik hou zo van jou”, ,,Een echte vriend” en ,,Rode rozen geef ik jou” kwam in Februari 2017 de single ,,Het mooiste uit het leven” uit. Dit in samenwerking met zangeres Meriam Bruggink die de 2e stem voor haar rekening nam. De Single deed het prima en werd luidkeels meegezongen op veel feesten. 

3 Oktober 2017 verscheen zijn inmiddels 5ᵉ single ,,Voor mij ben jij de mooiste”. Het werd lastig, dachten wij toen om het vorige nummer te evenaren. Studio-Evolution van Marco Luesink had er het volste vertrouwen in dat het wel ging lukken. ,,Voor mij ben jij de mooiste” draaide in één jaar tijd meer dan 300 keer mee in de Tv Oranje verzoekparade.

Zijn Single ``Het mooiste uit het leven” kwam ook uit de studio van Marco Luesink vandaan.

Willem Jansen gaf Marco Luesink toen geheel de vrije hand om een nieuw nummer te schrijven en te produceren. 

De klik tussen Willem En Marco is erg goed. Marco weet precies wat Willem graag zingt, daar tegenover staat dat Marco de genre die Willem zingt erg mooi vind om te maken, hier kan hij volgens eigen zeggen alles in kwijt.

Het verhaal dat Willem met zijn nieuwe single ,,Op eigen kracht” die nu is uitgekomen wil overbrengen ,is de liefde voor muziek en dat hij veel op eigen kracht heeft gedaan. Maar je kunt het niet alleen. 

De titel ,,Op eigen kracht” wordt eigenlijk aangevuld met `maar wel met jou` en dat kunt u in het nummer terug horen. 

Met jou bedoeld Willem diegene waar je echt op kunt bouwen, in eerste plaats natuurlijk zijn vrouw, zijn steun en toeverlaat, en natuurlijk ook de Studio-Evolution (Marco Luesink), de Clipmaker (Danny van Schaik) en Radio zenders, maar vooral ook de Fans die achter hem staan. Afgelopen tijd heeft Willem heel veel steun gehad aan zijn Fans. 

Hij hoopt met zijn nieuwe single weer een stap vooruit te zetten. Zoals Willem zegt: Ik ben nog lang niet bejaard dus ik kan nog vele jaartjes door. 

Hij is geweldig trots op alle Radio zenders, en blij dat hij daar vaak gedraaid wordt, maar hij hoopt ook dat de grote zenders (zoals ze genoemd worden) zijn nummers oppakken en gaan draaien, dat zou een bekroning voor hem zijn, want de liefde voor muziek betekend veel voor hem en dat brengt hij graag over aan iedereen.

Plugging en promotie: Jeanette De Wit, Artiesten Promotie.

www.artiestenpromotie.net


Iwan Bockkom komt met een knaller van een debuut

 

'Groen van jaloezie' is de titel van de debuutsingle waarmee Iwan Bockkom bekendheid mee hoopt te halen. 'Enkele jaren geleden ben ik met een co-writer begonnen met het schrijven van liedjes en het leuke aan dat proces is dat je al jouw eigen creatieve ideeën en gevoelens in je tekst kwijt kan. Zo ook in deze single', onthult Iwan. Zijn grootste passie is zingen. Hij zingt bij een koor en in een band en daarnaast treedt hij solo op, dus allround kunnen we hem wel noemen.

 

Het enige wat telde was passie en ons hart moest er in zitten. En dat is gelukt! 'De nummers die op stapel liggen passen goed bij wie ik nu ben en hoe mijn leven nu is. In de loop der jaren heb ik aardig wat bagage verzameld en dit hoor je ook terug op deze single, die overigens veel mensen zal raken. Drie jaar geleden ben ik begonnen met het regelmatig volgen van zanglessen. Die zanglessen zorgen ervoor dat ik weet hoe ik de nummers technisch moet benaderen en ik ga zo goed voorbereid en zelfverzekerd naar opnames, audities en optredens toe', aldus de uit Schiedam afkomstige zanger.

Hij vervolgt: 'En ik voel me goed! Ik voel me echt lekker! Ik sta met beide benen op de grond. Ik ben sterker geworden, ik vaar mijn eigen koers en doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind. En ik ben ontzettend blij met deze plaat! Hij past bij mij en hopelijk ook bij jullie, aldus een trotse Iwan die met deze debuutsingle gelijk een knaller neerzet die veel airplay zal gaan opleveren.

Plugging en promotie : ArtiestenPromotie Jeanette de Wit

www.artiestenpromotie.net

 


Ook dit jaar is Duo Kwats weer van de partij met carnaval.

 

De heren Kwats komen deze keer met een lied waarin in het refrein de bewegingen van een dansje bezongen worden.

Sinds het moment dat ze bij wijze van grap een 1 malig optreden zouden doen,

Is dit alweer het 6e jaar waar in ze met een single komen die ook voor de carnaval geschikt is, maar eigenlijk heel het jaar door op alle feestjes groot of klein gezongen kan worden.

Dus wat als kwats is begonnen is nu toch wel erg serieus geworden.

Het lied met de titel “Hutsie Klutsie”is een lied wat in 1987 door de zangeres Conny Vink is uitgebracht onder het label van Telstar.

Duo Kwats hoopt dat de feestgangers net zo enthousiast zullen zijn en dat de Hutsie Klutsie zich inderdaad verspreid over het feestvierend Nederland. 

Vanaf 01-01-2019 staat de Hutsie Klutsie op Youtube dus we kunnen wel stellen dat Duo Kwats het Nieuwe jaar klinkend is ingegaan.

Een heerlijk feestnummer waarvan het de bedoeling is dat iedereen mee gaat doen. Het is dan ook aan te bevelen om het liedje gauw te gaan leren zodat met Carnaval dan ook iedereen de Hutsie Klutsie mee kan dansen.

Plugging en promotie : Jeanette De Wit , Artiesten Promotie Nijmegen.

www.artiestenpromotie.net


Nieuwe kerstsingle Sgt.PeeBee - Want kerst is het pas....

 

Sgt.PeeBee is ontstaan nadat Bert Kabelaar ( leadzanger van de vroegere zeer populaire band December ) in 2016 werd gevraagd door de organisatie van de Muziekreis Turkije om tijdens dat evenement een week op te treden in Hotel La Blanche Island Bodrum. In eerste instantie zou hij dat gaan doen samen met “Square44” maar door persoonlijke omstandigheden van zijn toenmalige collega bleek dat geen haalbare kaart. Aangezien hij het aanbod niet wilde laten lopen heeft hij toen een oud collega uit de stal van Leo Lukassen Produkties, de vroegere bassist/zanger van de band Maple Leaf Perry Stekhuizen(Sgt.Pee), benaderd om mee te gaan naar Turkije

Dat bleek zowel vocaal, muzikaal en persoonlijk zo goed te klikken dat zij besloten hebben om die samenwerking te blijven voortzetten. Ze putten qua repertoire met Sgt.PeBee vooral uit de voor hen nostalgische 70, 80 en 90'er jaren maar doen eigenlijk zo'n beetje alles als ze het maar leuk vinden. Ze zijn daardoor heel flexibel in het maken van speciaal aangepaste set lijsten met betrekking tot verschillende stijlen muziek. Daarbij is ook veel ruimte voor het Nederlandstalige lied, sterker nog, een gedeelte daarvan bestaat uit eigen repertoire. Er liggen al wat nummers op de plank waarvan er één begin volgend jaar als single zal verschijnen als opvolger van de single die ze nu speciaal voor de kerstdagen hebben uitgebracht.

Plugging en promotie : Jeanette de Wit ArtiestenPromotie Nijmegen    www.artiestenpromotie.net


“Ja wij zijn jouw vrienden…’ nieuwe single van Frank Hoek

 

De muzikale carrière van Frank Hoek is mede door z’n voorgaande singles ‘Liever met je dansen’ en ‘Koning van de feesttent’ in een stroomversnelling terecht gekomen.

Z’n nieuwe single ‘Ja wij zijn jouw vrienden’ is een uptempo en aanstekelijke track die door Ka$per Hits opnieuw is geproduceerd. De titel van deze single is een vaak gehoorde kreet in de horecagelegenheden en daarmee zal aanslaan bij feestend publiek. Frank Hoek is bij deze single ook een samenwerking aangegaan met Mr Trumpet, die het blazersgedeelte voor zijn rekening heeft genomen ( Mr Trumpet bekend van ‘Slagerij van Kampen’ en ‘Shakes en seven’). Hiermee wordt volgens z’n plugger Jeanette de Wit de ingeslagen succeskoers van de uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige zanger voortgezet.

De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Ja wij zijn jouw vrienden” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied ! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en er zullen ook T Shirts verschijnen met daarop de bekende kreet ‘Ja wij zijn jouw vrienden’. 


Henny Thijssen schrijft lied voor Frans Van Dorland

 

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.

De productie van deze single lag in handen van Maarten De Groot (M Works Studio). Met deze blues aanvoelende single zet Frans van Dorland een volgende belangrijke stap in zijn muzikale carrière en laat hij zien dat we in de toekomst nog veel van hem zullen gaan horen…

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.


Marjolein Faber komt met een hippe zomersingle

 

Zangeres Marjolein Faber geboren op 23 maart 1990, komt met een aanstekelijk zomers lied. Na haar single ‘Prins op het witte paard’, die in  Maart 2018 werd uitgebracht is de Doetinchemse zangeres Marjolein Faber terug met een nieuwe single ; ‘Het wordt een hele mooie zomer’. Het is een vrolijk, zomers en gezellig nummer met pop-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen. Tevens is de titel al waarheid geworden, we hebben immers inmiddels al een hele mooie zomer.

Ze begon als kind al te zingen in playback-shows en talentenjachten en heeft sindsdien de smaak te pakken. Ze probeert met alle mensen erom heen een goed totaalplaatje neer te zetten. Met haar podiumervaring weet ze iedere zaal mee te krijgen. Wederom ging ze naar de studio van Dave van Well ( Dutch Artist Music ) om samen een zomerse single uit te werken en dat heeft uitgepakt in deze knaller van een single. Hiermee klimt Marjolein weer een stukje verder op de muzikale ladder en zal haar bekendheid daarmee nog meer vergroten.

De promotie is in handen van Jeanette de Wit van ArtiestenPromotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.


Andy Bens komt met een heerlijk uptempo nummer !

 

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen. Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!

“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy. Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels verloren heeft, dus vandaar deze tekst met daarbij de boodschap om van elke “Nieuwe dag” te genieten. Tevens zal de single ook fysiek in een beperkte oplage te koop zijn via Andy.

Met deze nieuwe single heeft de sympathieke zanger Andy een heerlijke plaat met veel hitpotentie te pakken, die ongetwijfeld goed opgepakt zal worden door de radiozenders in Nederland en België natuurlijk!

Deze single werd is tevens te verkrijgen via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een gave videoclip gemaakt bij deze single, bekijk het via Youtube !

Plugging en promotie : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net


Nieuwe opvallende zomersingle voor Jeffrey Peters

 

"Hier komt de zomer" is de opvallende zomersingle van de Nijmeegse zanger Jeffrey Peters. Wedden dat je het refrein na één keer beluisteren een hele dag loopt te zingen ? Veel meer zomersfeer en vakantiegevoel kan er in een nummer echt niet zitten, en dat gelanceerd wordt op de dag dat de zomer officieel begint. 

Jeffrey Peters lanceerde eerder al singles als “Ben zo weer bij je terug” & “Laat mij maar gaan”.

Nu lanceert hij zijn nieuwe single “Hier komt de zomer” in zijn 5e jubileum jaar als solo zanger en tegelijkertijd de 5e single die hij uitbrengt. Een heerlijk uptempo nummer waarvan Jeffrey zelf verantwoordelijk is voor de tekst. De productie is wederom verzorgd door de studio van Michel Wolsink ( Mw Soundstudio ) en een single waarvan wij denken dat hij zeker een mooie airplay zou kunnen krijgen bij de radiozenders.

De CD single ‘Hier komt de zomer’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Plugging en promotie: Jeanette De Wit Artiesten Promotie

www.artiestenpromotie.net


Frans Bauer schrijft nieuwe single voor Kian Derry ! 

 

Vlaamse Volkszanger Kian Derry, die vandaag tevens verjaart, behoort tot een select gezelschap artiesten binnen het levensliedcircuit, die al veel  ‘eigen’ liedjes op hun naam hebben staan. De Vlaming heeft in de afgelopen tien jaar al diverse singles en albums op de markt gebracht. Naast vele sololiedjes nam Kian ook een aantal bijzondere duetten op en laat de zanger zich graag omringen door tekstschrijvers die hun vak verstaan. Vandaar nu de nieuwe samenwerking met Laurens van Wessel, die tekende voor de productie in de Wesco Studio en Frans Bauer heeft de tekst geschreven waarmee voor Kian Derry een langgekoesterde wens is uitgekomen.

Na singles als ‘Dichterbij’, ‘Jij straalt als een ster’, en zijn album ‘Onverwacht’ van vorig jaar, komt volkszanger Kian nu met een door Frans Bauer geschreven single: ‘Jij bent m’n fantasie’. Deze nieuwe vrolijke en uptempo single zal zeer in de smaak gaan vallen bij een nog groter publiek. De begeleiding door Frans Bauer en Laurens van Wessel is de ideale feedback voor Kian en dus zal deze samenwerking worden gecontinueerd ! 

De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube.

Meer info over Kian Derry  kun je vinden via zijn facebookpagina.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Monique Heegen verjaart en jubileert met nieuwe solosingle !

 

11 Mei 2018, de dag waarop ze haar 46e verjaardag viert en eveneens het jaar waarin ze al 10 jaar als allround zangeres haar stem laat klinken, lanceert Monique Heegen uit Emmen haar splinternieuwe solosingle getiteld “Mijn levenslied”.

In oktober 2008 bracht ze haar eerste eigen geschreven single uit en stond ze ook voor het eerst solo op het podium. Inmiddels heeft Monique al een behoorlijk rijtje muziekproducties in verschillende stijlen uitgebracht en ook tijdens haar optredens brengt ze verrassend en veelzijdig repertoire. Dit is ook haar kracht en ze blijft steeds op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen.

Voor de productie van haar nieuwe single zocht Monique ook weer een nieuwe uitdaging op en vond ze de weg naar de M-Works studio in Enschede. Na een onrustige periode in haar leven was ze toe aan een tekst waarin ze haar eigen gevoel kon leggen en leverde in een openhartig gesprek input aan tekstschrijfster Jaqueline Loen. Producer Maarten de Groot creëerde vervolgens het arrangement met als resultaat een frisse onderscheidende productie met een moderne poppy dance sound en live gitaren. Hiermee laat Monique zich weer van een hele andere kant zien en horen.

De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube.

Meer info over Monique kun je vinden via haar facebookpagina en haar website moniqueheegen.nl.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Potentiele zomerhit voor Mike Molenmaker

 

Met zijn debuutsingle ‘Jij danst als een orkaan’ knalt Mike Molenmaker de zomer in. Geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten, brengt Mike het zomerse gevoel binnen bij de luisteraars van dit geweldige lied.

Mike is nieuw in de muziek, nadat hij een carriere bij onder andere Defensie achter de rug heeft. De geboren Arnhemmer, 26 jaar, stort zich vol op het zingen en niet zonder succes.

Zijn lied, ‘Jij danst als een orkaan’ heeft alle potentie om een ware zomerhit te worden. Naast de pakkende tekst en melodie ondersteunen ook de klanken van gitaren en trompetten het zomerse gevoel bij dit lied. Niet voor niets is het al door RadioNL opgepakt en zal het vanaf 2 mei dagelijks te horen zijn op dit station.

De clip is geschoten door RTV Mediaproducties in de prachtige natuur van Nederland, waar ook het weer een zomersgevoel geeft aan dit lied.

De promotie is in handen van Artiestenpromotie www.artiestenpromotie.net


Ronn brengt verrassende single “Door Jou”

 

1 April  heeft de Wijchense zanger Ronn A’dam zijn nieuwe nummer gepresenteerd in een overvol cafe ( Cafe Heideroosje ) in Nijmegen. En dat werd goed onthaald wat het nummer is vernieuwend in de Nederlandstalige Muziekindustrie, het begint als een romantische love song maar mondt uit in een heuse wals.

Dit nummer heeft hij zelf geschreven en de productie lag in handen van zijn nieuwe producers Paolo de Bonis en Pim Schipperheijn, waar hij na deze single meer nummers zal gaan opnemen.

De volkszanger is enthousiast. “Ik heb dit nummer speciaal gemaakt voor mijn lieve vrouw Ineke. Ze is de motor achter alles wat ik nu doe! En ik ben erg trots op het eindresultaat en als ik de reacties hoor uit de Nederlandstalige muziekwereld staat er nogal wat op de planning!”

Op jonge leeftijd trad zanger Ronn A’dam al op bij Henny Huisman, en zat hij met Gordon bij Eddy Becker. Met “Mijn Amsterdam” en nu “Door Jou” is de Wijchense volkszanger bezig aan een landelijke comeback. Met dit prachtige nummer zal dat zeker gaan lukken en zullen we Ronn A’dam binnenkort op diverse festivals en landelijke tv gaan zien.

Het nummer is ook te vinden op alle bekende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer & Hits NL.

Plugging en promotie is in handen van Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net


Persbericht : Marjolein Faber zoekt een Prins op het witte paard

 

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden.  Zij heeft mee gedaan aan een talentenjacht op school en heeft toen de derde plek behaald.  Ook heeft zij op 16 jarige leeftijd een gok gewaagd mee te doen aan Idols. Helaas is dit niets geworden, maar destijds mocht zij de volgende dag een lied zingen met stadfeest. Haar moeder was altijd degene die haar een zetje gaf om te gaan zingen op feestjes en verjaardagen.  Haar moeder is vanaf het begin, al haar steun en toeverlaat in de muziek wereld. 

Sinds 2,5 jaar geleden heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas.  Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres.  Niet meer boven op zolder te gaan zingen, maar laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.  

Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek.  Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen. 

Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want dit jaar 2018 heeft zij haar eerste single uitgebracht ‘’PRINS OP HET WITTE PAARD’’  Zij hoopt op deze manier haar passie en liefde voor muziek over te brengen naar de mensen. 

‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’, dat wil ze met deze fantastische debuutsingle meegeven aan de mensen. De single is ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube. ( www.artiestenpromotie.net )


Nieuwe clip Feestduo Happy Ouwer online 

 

Met deze single “ Storm in een glas bier“ gaat je feestbloed kriebelen en kan de polonaise volop ingezet worden met deze nieuwe kneiter !

Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen.

Dit is Feest op zijn best !!

Wij treden het hele jaar door op feesten, partijen, kroegfeesten, tentfeesten maar ook bij kleinere gezelschappen in de tuin als iemand een feestje geeft.

We hebben een "tape act" van een half uur en hebben een 99,9% feestgarantie en leveren muziek van eigen maar zeker ook veel Nederlandse feest covers.

Na ons optreden hoeft de DJ de bal nog maar in te koppen voor een geslaagde avond.

ik hoop u hiermee voldoende hebben kunnen overtuigen van ons kunnen en hopen u graag tegen te komen op een van uw feesten.

 Voor boekingen verwijs ik u naar Jeanette de Wit, www.artiestenpromotie.net


Nieuwe single Feestgangers XXL

 

Na weken van voorbereiding lanceren wij nu ons nieuwe nummer:

"Zet de deur maar op een kier". 

RTV : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net

De officiële videoclip van deze carnavalskraker 2018  hieronder :


Andy Bens verrast met “Dit wordt onze kerst”.

 

De Belgische zanger/tekstschrijver Andy Bens, waar je altijd op kan rekenen voelt van kinds of aan de muziek door de aderen stromen en breidt met regelmaat van de klok het repertoire uit. In 1995 komt Andy er achter dat zingen zijn leven is en trekt de stoute schoenen aan en laat zijn veelzijdige talent door het publiek beoordelen. Na vele podia beklommen te hebben, houdt Andy zijn hart vast en maakt de sprong in het diepe om zijn vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten. Met bloed, zweet en tranen, d.m.v. zanglessen weet Andy zich verder te ontwikkelen tot een zanger die het Nederpop, Rock, Ballades meester heeft gemaakt en graag bij deze muziek blijft. De zangwereld van Andy Bens begon te lachen en de grote stap werd die avond gezet, de zanger weet met zijn rauwe geluid, sexy over te komen op het publiek, die de zanger om zijn vingers weet te winden. Andy die hoge pieken en diepe dalen heeft gekend is een doorzetter van formaat die niet opgeeft. Eerder dit jaar kwam Andy al met een krachtige doordringende nederpopsong “Voorbij”, daarmee bewees hij al dat hij een tree hoger op de muziekladder kwam.

Nu werd het tijd voor een kerstsingle van formaat “Dit wordt onze kerst” een zeer opvallende single die zeker vele nieuwe wegen zal openen voor Andy. Laat je verwonderen door deze sympathieke zanger, want 2018 wordt het jaar van Andy Bens! 

Deze single werd geproduceerd in de studio van Dave van Well en zal tevens te verkrijgen zijn via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een bijzondere videoclip gemaakt bij deze kerstsingle, bekijk het via Youtube !

Bron: Jeanette de Wit -  www.artiestenpromotie.net


Bianca Frieling komt met sfeervolle kerstsingle

 

Bianca Frieling komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd! Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeau’s en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen.

Dave van Well is verantwoordelijk voor deze kerstsingle ‘Was het maar Kerstmis elke dag’, de 4e single alweer uit zijn studio voor Bianca Frieling. Vanaf vandaag is de single officieel uit en ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.

De promotie is in handen van Jeanette de Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een warme in sfeer gebrachte videoclip, die te vinden is op Youtube.


Frank Hoek wil "Liever met je dansen"

 

De uit 's Hertogenbosch afkomstige Frank Hoek verwierf bekendheid als de helft van het populaire feestduo "Bad Brothers", waarmee hij samen met Nol Roos successen behaalde met singles zoals "'n Bakske Koffie" en "Ik Heb Jou Niks Te Zeggen". Solo kennen we Frank Hoek ook van de hits “Lange blonde haren” en “Wij willen in de polonaise”.

Na de lancering van het eerste dance nummer afgelopen februari van Frank Hoek “De koning van de feesttent” nu de tweede single “Liever met je dansen” wederom in samenwerking met zijn producer Ka$per Hits en de reacties zijn nu al geweldig op dit nieuwe nummer en wordt al veelbelovend genoemd in de Dance Scene. De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door Artiesten Promotie. Met zijn nieuwe single “Liever met mij dansen” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied !


Kian Derry brengt een ode met “Jij geeft mijn leven kleur”

 

Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van de hitsingles  ‘’Ode aan Eddy Wally’’ en “Dichterbij “ een nieuw nummer van zijn album ‘’ Onverwacht ’’ , dat in oktober 2016 werd gelanceerd.

Hiervan verscheen in april jl ook een duet in samenwerking met Monique Heegen  “Ik zal op je wachten”  wat veel publiciteit opleverde door de onverwachte samenwerking van dit tweetal. Dit mooie duet leverde zelfs een toppositie op in de hitlijsten van Nederland en Belgie.

Nu werd het weer tijd voor een opvolger hiervan,  dit resulteerde in  “Jij geeft mijn leven kleur”.    Kian Derry :  “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen, en ook een lichtpuntje geeft aan mensen in deze komende donkere dagen.

RTV : Jeanette de Wit                                                                                                        www.artiestenpromotie.net


Ronn brengt ode aan zijn Amsterdam

 

Ronn geboren en getogen in Amsterdam hedendaags woonachtig in het Gelderse Wijchen.

Ronn is begonnen op zijn 16e jaar. In de jaren 80 heeft hij een cd single gemaakt voor de nabestaanden van de aardbeving in Turkije “Song for Erzincan” ( Plaatsje in Turkije) waaraan meerdere collega artiesten meewerkten o.a Oscar Harris, Donna Lynton, Shirley Swerus, Rob Zorn, Johnny Romein en vele andere... Helaas nooit uitgebracht want een week later trof de aardbeving ons eigen kikkerlandje.

Eind jaren 80 bracht Ronn ook nog een Engelstalig cd single “The only one i ever loved”.

Ronn heeft ook veel aan talentenjachten meegedaan en eindigde altijd bij de eerste drie.  Hij begon ook in die tijd al met het schrijven van teksten. Mijn Amsterdam had hij allang geschreven, maar is al die jaren op de plank blijven liggen. Hij kwam in contact met Mark vd Heuvel van Budgetproducties te Apeldoorn, die er nu voor zorgde dat deze single geproduceerd werd. Er staan voor de komende tijd nog meer eigen geschreven nummers  klaar om uit te gaan brengen. Maar nu eerst zijn single “Mijn Amsterdam”.

Een geweldige ode die hij brengt aan zijn geboorte stad Amsterdam.

Het nummer straalt één en al weemoed en gezelligheid uit voor een ieder die onze hoofdstad lief heeft. "Mijn Amsterdam" wordt na het beluisteren een beetje van ons allemaal. De clip van deze single is te vinden op Youtube met daarin mooie beelden van onze hoofdstad. “Mijn Amsterdam” is ook te downloaden vanaf alle bekende downloadkanalen zoals Spotify, Deezer etc. Zijn hart en ziel ligt in de muziek en leeft er ook voor. Ronn een zanger met een warme stem waar we nog veel van zullen gaan horen!