Artiesten/nieuws


Ed@Night brengt GROEN WATER!

 

Op 20 juni 2024 aanstaande is het dan eindelijk zover, vlak voor de start van de zomer

released “Ed Linger aka ED @ NIGHT” zijn zomers klinkende single “GROEN WATER”.

In 2013 besloot Nederlands grootste brouwer het bekende bruine flesje

te gaan vervangen voor een nieuwe fles die groengekleurd

werd, en zo is GROEN WATER geboren.

Dat heerlijke, dansbare, zomerse en vooral feestelijke gevoel dat je

meteen krijgt als GROENWATER aanvangt, laat je ook niet meer los.

De zomer slaat meteen in je bol en de voetjes moeten van de vloer,

want dat is het motto van ED @ NIGHT.

ED @ NIGHT houdt wel van een feestje en daar is ook helemaal niets mis mee, vinden wij. Zeker in deze tijd is het belangrijk om de gedachten op regelmatige basis goed te verzetten, zodat je weer vrolijk in het leven kunt staan, maar ook kunt kijken.

GROEN WATER heeft ook echt alles in zich om die vibe te creëren, de stem van Ed helpt daar zeker ook bij, donker, warm, open en vooral vrolijk maakt dit nummer compleet om een echte zomerknaller te gaan worden.

Kom en dans met ons mee de zwoele nacht in en geniet van GROEN WATER.

GROEN WATER de release vindt plaats op donderdag 20 juni 2024 aanstaande op

alle bekende platforms. Dus mis dit niet!


Wesley van Doesburg bezingt in nieuwe single ‘Maar zie ik weer jouw lach'

de gedachten over zijn vriendin Samantha. 

 

Het telefonisch contact tussen Wesley van Doesburg en Henny Thijssen vormde de 

basis van de nieuwe single ‘Maar zie ik weer jouw lach’ die bij platenlabel Rood-Hit

Blauw verschijnt. Henny had namelijk via de socials opgemerkt dat Wesley een relatie 

was gestart met Samantha. Henny vertelde in dat gesprek dat hij een leuk lied had 

geschreven waarvan hij dacht dat dit perfect zou aansluiten bij de relatie van Wesley 

en Samantha. Omdat Wesley erg onder de indruk was van de tekst gaf hij aan dit lied 

graag te willen hebben. Er werd een afspraak gemaakt bij Gerto Music Productions 

o.l.v. producer Gerto Heupink. Tijdens de opname werd Wesley gecoacht door Henny 

Thijssen om de plaat met de juiste diepgang in te zingen. Het was eigenlijk de bedoeling 

om deze plaat later in het seizoen uit te brengen, maar omdat de zomer er nu eindelijk 

echt aan zit te komen is besloten om de single nu snel te lanceren.  

Wesley: Daarnaast speelt ook mee dat de release van ‘Maar zie ik weer jouw lach’ 

eigenlijk afgelopen zaterdag al plaatsvond tijdens de verjaardag van mijn vriendin. De 

clip, waarin Samantha ook te bewonderen is, werd tijdens dat feest vertoond. Omdat 

ik uit meerdere hoeken de vraag kreeg gesteld wanneer er bij TV Oranje op gestemd 

kon worden, leek mij dit het juiste moment. Wij hebben inmiddels al acht maanden 

een serieuze relatie. Ik heb haar in 2015 voor het eerst ontmoet bij een 

radioprogramma van Rita Young. In het begin hadden we veel contact via Facebook en 

heel toevallig kwamen we elkaar een paar jaar later weer tegen bij een optreden. De 

echte vonk sloeg in 2023 over tijdens een artiestenreis in Turkije waar Samantha ook 

was. Sindsdien spreken we elk weekend af om van elkaar te genieten. De tekst die 

Henny heeft geschreven slaat echt op ons. We wisten niet meer waar ‘onze’ liefde van 

het leven was. We geloofden er allebei niet meer in en toch hebben we elkaar gevonden. 

Ik hoop echt dat we samen oud worden. Gelukkig staan mijn ouders en ook die van 

haar achter onze relatie.’ 

De CD single ‘Maar zie ik weer jouw lach’ is vanaf 20 juni 2024 verkrijgbaar en te 

streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen bij de tv-zenders en op Youtube. 


Kom ik naar jou of jij naar mij nieuwe sprankelende single van Es van Velzen

 

Es van Velzen, ze noemt zichzelf levenslied zangeres en dat is niet zo verwonderlijk, want haar hart ligt bij het zingen van Nederlandstalige muziek. Waar Es al trots is op alle nummers die zij tot nu toe heeft uitgebracht, is zij nog veel trotser met dít komende nummer. De zangeres komt nu uit met een GLOEDNIEUW nummer waarvan zijzelf, samen met Tjeerd van Zanen het arrangement en de tekst in elkaar gezet heeft. Hans Aalbers Recordings tekent ook hier weer voor de productie. “Het nummer ‘Kom ik naar jou of jij naar mij’ past bij de tijd waarin we nu leven, het haasten, het rennen, het ieder voor zich en steeds minder voor allen... en dan dat rustpuntje hebben, waar iedereen uiteindelijk toch naar snakt, “Warmte, Liefde en Genegenheid” om de rest van de wereld aan te kunnen”.  “Wacht niet langer af maar onderneem en leef je leven….”, aldus de zangeres.

Es is samen met Singer/Songwriter Tjeerd van Zanen (o.a. geschreven voor: Ilse de lange, Maan, Tino Martin, André Hazes jr, Ruth Jacott) gaan zitten. Nadat zij uitgelegd had wat zij wilde, hoe zij het in haar hoofd had en welke richting zij op wilde is Tjeerd samen met Es aan de gang gegaan en het resultaat mag er zeker wezen. Wat een heerlijk zomers nummer dat instrumentaal goed in elkaar zit met een tekst die blijft hangen. “Het is een mooie tekst mét boodschap en een lekker ritme, met een tropisch tintje, hetgeen goed bij me past. Ik vind het een heerlijk nummer om te zingen”. Weer is er een droom uitgekomen voor Es van Velzen. Een geheel nieuw nummer bedenken qua melodie en tekst. Teksten heeft zij al eerder zelf geschreven, maar een geheel eigen arrangement is iets waarvan ze niet had gedacht dit ooit te mogen doen. “Ik heb zoveel in mijn hoofd zitten maar krijg het zelf niet omgezet in muziek”, zegt Es. Ik heb jarenlang in een Showband slagwerk gedaan. Als je dan hoort hoe verschillende instrumentale partijen tot een geweldige samenspel kunnen komen en een show daaromheen neerzetten die je kippenvel geeft, geweldig! Zo luister ik ook naar alle muziek. Hoe is het in elkaar gezet, welke instrumenten zijn er gebruikt, juist heel klein of kolossaal qua uiting”. “Als je ook goed luistert hoor je overal verschillende secties naar voren komen. Vooral tijdens de refreinen, heerlijk!”, zegt de zangeres met een lach van oor tot oor.

“Kom ik naar jou of jij naar mij” is de tiende single van de in 1970 in Velsen geboren Es van Velsen. Ze komt uit een muzikale familie en ontdekte al op jonge leeftijd haar voorliefde voor zingen. Pas op latere leeftijd werd dit haar passie en op het moment staat ze regelmatig op de bühne door heel Nederland. Ze weet er steevast een feestje van te maken. “Kom ik naar jou of jij naar mij” komt 17 juni 2024 uit. Het jaar zit bijna op de helft, maar Es van Velsen verklapt dat er dit jaar nog een nummer van haar zal uitkomen. “Dat zal ergens in September zijn. Ook dat gaat weer een Nederlandstalig nummer worden”.


Wilbur Zitman brengt nieuwe single uit

 

‘Jij bent mijn lief’ is het nieuwste nummer van Wilbur Zitman. De intro ‘Jij bent geen droom, jij bent geen engel, jij bent mijn lief…’ maakt meteen duidelijk dat Wilburs nieuwe single een liefdeslied betreft, en wel een autobiografische love song. Wilbur zingt namelijk recht uit het hart over zijn liefdesrelatie die na 25 jaar in zwaar weer verkeerd.

De muziek is gebaseerd op het nummer ‘Until It's Time for You to Go’, dat in 1965 is geschreven door American singer-songwriter Buffy Sainte-Marie en daarop meermaals met succes is gecoverd, onder andere door Neil Diamond en Elvis Presley, en nu ook door Wilbur Zitman. Echter, niet een-op-een vertaald, Wilbur maakte namelijk, samen met neef en beste vriend Hans Zitman en met producer Roy Otters, een Nederlandstalige bewerking van het nummer. Roy voegde ook de perfecte sound toe en verzorgde de eindmix. Wilbur zong het nummer vrijwel in een keer goed in. Zo is zijn nieuwste creatie tot stand gekomen.

Wilburs repertoire varieert van carnavalskraker tot aan rock & roll en Elvis ballads. De muziek van Elvis boeit hem enorm. Telkens weer ontdekt hij een onbekend pareltje uit de dik 700 nummers die Elvis produceerde. Van zo’n verborgen single maakt hij wat nieuws door zijn eigen bewerking erop los te laten. Dat lukte goed met ‘Dans met mij’, de voorlaatste single van Wilbur, die gebaseerd is op ‘Kiss Me Quick’ van Elvis. Ook met ‘Jij bent mijn lief’ is dat wonderbaarlijk goed gelukt. Het is vooral een heel persoonlijk lied over de liefdesproblemen waar Wilbur op het moment mee kampt.

‘Jij bent mijn lief’ is vanaf 5 juni te zien en te horen op de lokale radiostations en bij de streamingdiensten, zoals: Spotify, Itunes en Youtube.


Nieuwe single Marinho is een cadeautje voor alle moeders.

 

Zanger Marinho is de studio in gegaan om een oud bekend nummer van "Heintje mama" op te nemen, en deze in een nieuw eigentijds jasje gestoken: “Mama, de allerliefste”, voor de meeste van ons wel bekend van het nummer “Mama”, die Heintje in 1967 heeft uitgebracht. Heintje liet de harten van vele moeders kloppen door dit liedje en Marinho gaat dit ongetwijfeld ook weer doen. Hij heeft het nummer in een nieuw jasje gestoken, maar de bekende klanken weten te behouden van het originele lied. 

De single is in twee talen opgenomen, namelijk Nederlands en Duits. 

Marinho is eigenlijk opgegroeid met Heintje. Zijn vader was al een groot fan en de liedjes van deze legendarische zanger werden bij hem thuis vaak gedraaid en het was dan ook niet zo verwonderlijk dat Marinho de liedjes al op jongere leeftijd wist mee te zingen.

Heintje is dus eigenlijk wel een beetje de grondlegger van de zangcarrière van Marinho. 

Het opnemen van dit nummer is voor de zanger extra speciaal, niet alleen omdat het een nummer van Heintje is, maar ook omdat hij een enorme waardering heeft voor alle moeders op de wereld. Het is dan ook wat hem betreft een cadeautje voor alle moeders. “Als geen ander weet ik hoe verantwoordelijk het kan zijn om moeder te zijn. Het is niet alleen het opvoeden van, of koken, de was, dagelijkse taken, maar er is zoveel meer; een moeder is gewoon onmisbaar. 

Daarom wil ik dit lied met liefde en dankbaarheid opdragen aan alle moeders en beschouw het als mijn ode aan hen”.


“Waarom fluister ik jouw naam nog” nieuwe single van Ron de Ridder

 

Met zijn nieuwste single “Waarom fluister ik jouw naam nog” is zanger Ron de Ridder weer eens de Nederlandse weg in geslagen. De zanger heeft inmiddels meer dan twintig singles op zijn naam staan en wisselde daarbij van taal. Zo zong hij niet alleen Nederlands, maar ook Duits en Engels. “Waarom fluister ik je naam nog”, is een cover van Benny Neyman, die hij in een nieuw uptempo jasje heeft gestoken. Net als bij zijn vorige singles is het arrangement en de productie van León de Bruijn van Royal Music Productions uit Kerkrade. Ron de Ridder zingt vanaf zijn zestiende en heeft in diverse bands gezongen  met top 40 nummers en classics. Sinds 2010 timmert de zanger solo aan de muzikale weg en met succes. Ieder weekend heeft hij wel optredens en zijn nummers, waaronder “Engel aan mijn zij” en “Wondermooie dag” worden enthousiast meegezongen. Ron de Ridder verklapt dat er nog meer gave nummers op de plank liggen. “We zullen de liefhebbers dit jaar dus nog meer gaan verrassen”. ”Waarom fluister ik jouw naam nog” zal op vrijdag 3 mei worden uitgebracht. De verwachtingen zijn hoog. De zanger is dan ook maar wat trots dat hij dit nummer heeft mogen opnemen.


Ralph Louie herdenkt met zijn “Soldier on”

 

Ralph Louie belicht met zijn nieuwe single “Soldier On” de soldaten uit de Tweede Wereldoorlog, die ervoor zorgden dat wij tot op de dag van vandaag vrijheid kennen. Terecht herdenken we elk jaar op 4 en 5 mei degenen die gesneuveld zijn.

De twee minuten stilte maakten in zijn kindertijd een diepe indruk. En de verhalen van zijn oma gaven een schets van de bezetting. Hij heeft gekozen om een verhaal te vertellen vanuit het perspectief van een amerikaanse soldaat, die zich geroepen voelt om te vechten voor het goede. Hij laat een onbezorgde omgeving achter zich en komt terecht in een traumatische situatie.

De productie van “Soldier On” is gedaan door Henk Pool, de gerenommeerde producer/songwriter van Artica Studios, die met tal van bekende artiesten heeft samengewerkt. Het eindresultaat is een drijvend live gevoel met americana invloeden.

De komende periode zal Ralph Louie meer optreden, meer liedjes schrijven en voor het najaar van 2024 een nieuwe single uitbrengen.


Quinty van der Geest markeert een nieuw tijdperk van empowerment in de muziekindustrie.

 

Leiden, 2024 - Quinty van der Geest, een 22-jarige Engelstalige singer-songwriter, heeft haar nieuwste single 'Somewhere in London' uitgebracht, een piano ballad die haar eerlijkheid en authenticiteit benadrukt. Op een manier die nog nieuw is in de muziekbranche. 

Met 'Somewhere in London' markeert Quinty niet alleen een hoogtepunt als artiest, maar ook een nieuw hoofdstuk in haar missie om de muziekindustrie mooier te maken. Mensen kennen Quinty van haar actie om muziekrechten te delen met fans. Met dank aan haar fans kan zij in 2024 en langer volledig onafhankelijk muziek uitbrengen en haar visie verwezenlijken.

Van der Geest staat voor transparantie en eerlijkheid, waarden die diep geworteld zijn in haar muziek en benadering naar de industrie toe. Doordat Quinty haar fans direct betrekt bij haar carrière, creëert ze een band die verder gaat dan alleen muziek; het is een community van individuen die geloven in de kracht en invloed van deze kunst.

Quinty neemt haar luisteraars mee op een reis door de straten van Londen met haar nieuwste single ‘Somewhere in London’. Hierin vormt ze de schoonheid en de complexiteit van liefde. De bijbehorende videoclip, gefilmd in de stad zelf, biedt een visuele aanvulling op het nummer en versterkt de boodschap van vertrouwen en doorzettingsvermogen die Quinty wil overbrengen.

"Met mijn muziek wil ik niet alleen verhalen vertellen, maar ook een verschil maken", zegt Quinty. "Ik geloof in het delen van succes en het creëren van kansen voor anderen." 

'Somewhere in London' is nu beschikbaar op alle digitale platforms. Voor meer informatie over Quinty van der Geest en haar muziek, bezoek haar website op www.quintyofficial.com 


Sharmila dropt "Burning For You (Club Mix)"

 

Het beste nemen, elementen van pop en deze te combineren met het soulvolle

levering van R&B, Sharmila heeft de verwachtingen overtroffen

met haar nieuwe single "Burning For You (Club Mix)."

Geboren en getogen in Nederland, Sharmila's liefde voor muziek heeft ze

al op jonge leeftijd ontwikkeld. Ze begon met danslessen als kind en van daaruit haar passie voor beweging bleef groeien. Nu is ze met elkaar verweven

die liefde voor dans met haar vocale vaardigheden en creëren

muziek waar mensen echt van kunnen genieten. Een combinatie van pop en R&B, "Burning For You (Club Mix)" is een nummer dat te horen is op afspeellijsten naast iedereen, van Mary J. Blige tot Britney

Spears naar O-Town. Sharmila opende zelfs in september 2018 voor de aanstekelijke boyband Portland.

Nu beschikbaar op iTunes en andere digitale platforms, kunnen luisteraars "Burning For You (Club Mix)" beluisteren.


The Newks brengen een 'Summer Day'

 

The Newks is een jonge en enthousiaste southern/ classic rockpop band uit Noord-Brabant. 

Met hun gloednieuwe single ‘Summer Day’ krijg je als luisteraar gelijk al de zomerkriebels! Het is een makkelijke meezinger met een lekkere rock pop sound. 

Laat die zomer maar komen en geniet van de pakkende melodieën! 


Feestduo Tsjonge Jonge gaat Naar De Bar!

 

Peter en Edwin Smits, ja dezelfde achternaam en nee, geen familie, zijn reeds

ruim 10 jaar “ Feestduo Tsjonge-jonge.

Ze staan door heel Nederland en België op podiums bij festivals, kermissen,

feestavonden en noem maar op.

Ze hebben reeds verschillende nummers uitgebracht die op alle mediasites te beluisteren zijn, oa Spotify, Djeezer etc.

Maar nu is er dan alweer n nieuwe single uit, echt wat anders wel feestelijk maar in een rock/punk jasje

“ Naar de Bar “ genoemd. Origineel van Tenpole Tudor (wunderbar),Tekst Robert Jansen, arrangement Ronald Moonen, alwaar het nummer ook opgenomen is (Studio Difference).


Es van Velzen brengt een muzikaal pareltje!

 

Es van Velzen, ze noemt zichzelf levenslied zangeres en dat is niet zo verwonderlijk, want haar hart ligt bij het zingen van Nederlandstalige muziek. De zangeres heeft een pareltje gevonden, dat eigenlijk al even op de plank lag, maar die ze eind maart uit gaat brengen: “Ga!' Oorspronkelijk is dit nummer van René Froger.

Het nummer is geschreven door Padidar en Hartkamp en geproduceerd door Hans Aalbers. “Het is een mooie tekst en een lekker ritme, met een tropisch tintje, hetgeen goed bij me past. Ik vind het een heerlijk nummer om te zingen”. “Ga!" is de negende single van de in 1970 in Velsen geboren Es van Velzen. Ze komt uit een muzikale familie en ontdekte al op jonge leeftijd haar voorliefde voor zingen. Pas op latere leeftijd werd dit haar passie en op het moment staat ze regelmatig op de bühne door heel Nederland. Ze weet er steevast een feestje van te maken. Het jaar is net begonnen, maar Es van Velsen verklapt dat er dit jaar nog twee nummers van haar uitkomen. “Eentje in mei en dan weer een nummer aan het eind van de zomer. Ook dat gaan weer twee Nederlandstalige nummers worden”.


“Wishing well of dreams” nieuwe single van Ron de Ridder

 

Met zijn nieuwste single “Wishing well of dreams is zanger Ron de Ridder weer eens op de Engelse toer gegaan. De zanger heeft inmiddels meer dan twintig singles gemaakt en wisselde daarbij van taal. Zo zong hij niet alleen Nederlands, maar ook Duits en Engels. Ron de Ridder zingt vanaf zijn zestiende en heeft in diverse bands gezongen  met top 40 nummers en classics. “Dit jaar word ik 61, dus dat is een hele tijd”. Sinds 2010 timmert de zanger solo aan de weg. De tekst en muziek van “Wishing well of dreams” is van Julia Müller, León de Bruijn en Guido Morsblech. Het arrangement en de productie is van Royal Music Productions uit Kerkrade. De cd cover is gemaakt door Artiesten Vandaag Fotografie & Art Designer. De bijpassende clip is opgenomen bij “Mister James” in Slijk-Ewijk. Het is een lekker uptempo nummer, dat goed in het gehoor ligt. Het is niet zo gek, dat Ron de Ridder er blij mee is. Het gaat de zanger voor de wind. Ieder weekend heeft hij wel optredens en zijn nummers, waaronder “Engel aan mijn zij” en “Wondermooie dag” worden enthousiast meegezongen. “Wishing well of dreams” brengt Ron de Ridder terug in de tijd. “Ik ben gek op country en rock and roll en dat heb ik vroeger veel gezongen. Dit nummer doet me aan die tijd denken. Het is een beetje Tom Jones en Engelbert Humperdinck stijl, hetgeen ik heel graag zing”. Ron de Ridder verklapt dat er nog meer gave nummers op de plank liggen. “We zullen de liefhebbers dit jaar dus nog meer gaan verrassen”.


Es van Velzen komt met kerstsingle “Geen Kerstmis zonder jou”

 

Op de valreep van dit mooie muzikale jaar voor zangeres Es van Velzen komt ze met een prachtige nieuwe kerstsingle: “Geen kerstmis zonder jou”. Een lekker uptempo nummer, zoals haar fans van haar gewend zijn. In dit nummer neemt zij je mee naar een vrolijke kerst, waarbij twee geliefden elkaar hebben gevonden. Dat straalt dit nummer met een tintje reggaeton ook uit. 

De tekst is wederom van de hand van de zangeres zelf, hetgeen haar grote kracht is. “Eigenlijk was ik helemaal niet van plan een kerstnummer op te nemen, maar dit kwam op mijn pad en ik dacht meteen, hier moet ik wat mee gaan doen. De muziek wordt opgebouwd van rustige pianomuziek tot heerlijk uptempo. Dat ligt gewoon helemaal in mijn straatje. Ik ben mij over de tekst gaan buigen en dat maakte het plaatje compleet”. 

De zangeres heeft wederom samengewerkt met Leico Music Studio Zoetermeer van Peter La Haye en ze is maar wat blij met het resultaat. “Het is het derde nummer dit jaar dat tot stand is gekomen met Peter. Ook vorig jaar heb ik nummers met hem samen gemaakt”. 

Voor de bijpassende clip stapte Es van Velzen op het vliegtuig naar Finland. “We besloten in januari 2023 dit nummer in December 2023 uit te gaan brengen en toen waren de Winterse taferelen hier in Nederland al ver te zoeken. We hadden de mogelijkheid om uit te kunnen wijken naar een land waar nog volop sneeuw lag. Na wat zoeken kwamen we uit op Finland in Rovonimi waar het zogeheten Santa Claus Village ligt en waar het het hele jaar door kerst is. In dit fantastische kerstdorp hebben we deze mooie beelden kunnen maken. 

Ik ben er echt super blij mee”. “Geen kerstmis zonder jou” komt op 24 november uit. Ook voor volgend jaar heeft ze weer grootse plannen. “Er liggen alweer mooie nummers klaar, waarvan ik de eerste al heb ingezongen. Het worden eigen nummers, maar ook covers. Ik kan niet wachten, dit is toch iets waar je als artiest naar toewerkt”.


“My Sweet girl” nieuwe single van Aron Michaels

 

In het dagelijks leven heet hij Michael Saedt en werkt hij als rijinstructeur. In zijn vrije tijd neemt hij de microfoon ter hand en zingt, treedt hij op en wat eigenlijk nog belangrijker is neemt hij eigen nummers op. We hebben het over Aron Michaels. Na een radiostilte van vijf jaar komt de zanger met de opvolger voor “De zon zal voor je schijnen”, die hij in 2018 heeft opgenomen. Deze nieuwe single is Engelstalig en heet “My sweet girl”, een lekker uptempo nummer in een country rock jasje. “Ik ben enorm blij met dit nummer en ik hoop het publiek ook. Je kan erop dansen en meezingen, of gewoon lekker naar luisteren”. De tekst is geschreven door Hilde Vos en het arrangement gemaakt door Tim Hemme. Het nummer is opgenomen in Studio Het Atelier en de bijpassende clip in Leusden door IDream Pictures. Aron Michaels is eigenlijk als grapje als zanger begonnen. “Vrienden van mij hadden een karaokebar en in de late uurtjes pakte ik wel eens de microfoon om een nummertje te zingen. Dat werd goed ontvangen en iedereen zei daar moet je mee doorgaan. Dat heb ik gedaan en zo nam ik mijn eerste nummer op “Foto aan de wand” in 2010 en “Ik mis je steeds meer” in 2011. Deze scoorden hoog in de hitparade van TV Oranje. Hierna volgde er nog één en “My sweet girl” is de vierde. Het nummer is hem op het lijf geschreven. “Ik ben echt liefhebber van country. Het swingt lekker en mijn wens is om een countryalbum op te gaan nemen. We zijn daar al aan het werken, maar er komt eerst begin 2024 nog een nieuwe single. Die is al zo goed als klaar en die gaat Nederlandstalig worden. Voor Aron is dit een nieuwe start. Hij heeft er heel veel zin in om weer op de planken te staan. In het verleden is hij al op televisie te zien geweest bij onder andere “Call TV”, “Winkel van Sinkel” en “Hart voor muziek”. Met zijn nieuwe single is hij klaar voor het grote publiek.


Frank Hoek & Sjef van Creij gaan carnaval Hossend en Lachend tegemoet

 

Het carnaval zit er aan te komen en dat was voor Frank Hoek en Sjef van Creij weer reden temeer om de handen ineen te slaan en een fantastische carnavalskraker te maken: “Hossend en lachend”. De single komt aanstaande zaterdag, de elfde van de elfde uit en belooft weer een knaller te worden. Het duo heeft de tekst samen gemaakt en aan Kees Tel was het om het af te maken. Ook werd de single in zijn studio opgenomen in Helmond en uitgebracht onder het label JMR records. 

Frank Hoek en Sjef van Creij hebben al eerder samen singles opgenomen. Denk maar aan “Trots op onze boeren”, “Die La Die La”, “Doemana” en “Wij willen niet de kroeg uit”. Voorlopig gaan ze de kroeg ook niet uit, want komende weken staan er tal van optredens gepland en zal “Hossend en lachend” zeker de boventoon voeren. Het is weer een echte meezinger, zoals het publiek van dit tweetal gewend is. Voor Frank Hoek is “Hossend en lachend” de opvolger van  “Ik was opeens verliefd op jou” die drie maanden geleden is uitgekomen. Deze werd door het publiek heel goed ontvangen. Frank Hoek timmert inmiddels al 35 jaar aan de muzikale weg. Hij is een graag geziene gast in tal van horecagelegenheden en feesttenten en heeft over optredens niet te klagen. Hij wordt ook wel de “gezelligste zanger van Nederland” genoemd. Sjef van Creij is niet alleen politiek actief, maar ook nog eens carnavalsvierder in hart en nieren. Ze vullen elkaar dan ook prima aan en zullen komende tijd weer voor menig feestje zorgen.


Bad Brothers Triomfeert met Comeback Single "Ik zing La La La,"

 

Het Nederlandse muzikale duo, Bad Brothers, maakt een triomfantelijke comeback met hun nieuwe single "Ik zing La La La." Dit betoverende nummer, geproduceerd door Kees Tel, is een eerbetoon aan hun indrukwekkende carrière en een viering van creatieve groei.

"Ik zing La La La" is een meeslepend meesterwerk dat de ziel raakt en de luisteraar meeneemt op een emotionele muzikale reis. Het toont de volwassenheid en diepte van het muzikale talent van Bad Brothers.

Frank Hoek en Nol Roos delen hun opwinding over deze comeback: "Dit voelt als thuiskomen. Onze fans hebben ons gesteund sinds onze vroege dagen, en met 'Ik zing La La La' willen we iets speciaals teruggeven aan hen en aan alle muziekliefhebbers die ons hebben gesteund."

De nieuwe single is nu beschikbaar op alle grote streamingplatforms en belooft een indrukwekkende mijlpaal te worden in de carrière van Bad Brothers. Fans en muziekliefhebbers worden aangemoedigd om "Ik zing La La La" te beluisteren en te delen via hun favoriete muziekdiensten.

Bad Brothers blijven hun stempel drukken op de muziekwereld en herdefiniëren hun geluid met elke nieuwe release. "Ik zing La La La" markeert een glorieuze terugkeer van dit populaire duo.

Over Bad Brothers:

Bad Brothers is een toonaangevend Nederlands muzikaal duo bestaande uit Frank Hoek en Nol Roos. Met een indrukwekkende geschiedenis van meerdere hits hebben ze een loyale fanbase opgebouwd en blijven ze de muziekscene inspireren met hun unieke geluid en innovatieve benadering.


Feestzanger René herkent zich in de tekst van ‘Wat maakt dat nou uit’

 

Feestzanger René heeft met zijn nieuwe single ‘Wat maakt dat nou uit’ weer een kneiter van jewelste in handen. Het is een hedendaagse bewerking van het gelijknamige lied van Willen Duyn. Zijn vaste producer Kees tel heeft de track omgebouwd tot een opzwepend feestnummer die niet alleen in Nederland, maar ook in België onder de aandacht wordt gebracht. Nadat René met zijn kameraad/ cameraman William ten Kate een bezoek bracht aan een groot aantal Belgische radiostations wordt hij door een aantal op voeten gedragen. Als Rene dan spontaan op bezoek komt wordt de programmering aangepast en wordt zijn complete oeuvre gedraaid.

René: ‘Willem Duyn kwam ook uit Haarlem. Ik ben daar ook geboren en heb daar tot mijn 21ste gewoond. Ondertussen woon ik al een hele tijd in het Brabantse Herpen, maar heb toch nog steeds een band met Haarlem. Dat is ook de reden dat mijn vertrouwde cameraman William ten Kate voor de clip de leuke plekjes van Haarlem mooi in beeld gebracht. Toen in ‘Wat maakt dat nou uit’ voor de eerste keer hoorde herkende ik me in de tekst. Mijn ouweheer had andere dingen voor mij voorbestemd. Hij wilde graag dat ik zijn bedrijf over zou nemen. Ik had echter andere plannen en wilde graag vrachtwagenchauffeur worden. Dat is toen behoorlijk geëscaleerd. Daarnaast ben ik ook iemand die geen kapsones heeft en leven als een vorst spreekt mij ook erg aan. Al met al een lied met inhoud. Ik ben ook reuze benieuwd naar de reacties die deze plaat ongetwijfeld op zal leveren. Naast een promotietoer in Nederland breng ik ook weer een bezoekje aan België. In het weekend van 10 november t/m 13 november ga ik samen met William ten Kate weer naar onze zuiderburen om deze single onder de aandacht te brengen. Ik heb overigens nog heel veel leuke ideeën op de plank liggen die ik de komende jaren uit wil werken. Met andere woorden….men is nog lang niet van mij af.’


Frans van Adrichem brengt "Groot geheim"

 

Vrijdag 13 oktober komt de nieuwste single van de sympathieke uit Eindhoven afkomstige zanger Frans van Adrichem uit. Een lekker in het gehoor liggend uptempo nummer met de titel “Groot geheim”, geschreven en gearrangeerd door Alie Bakker en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Het is de twaalfde single van deze zanger, die alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg timmert. “Op jonge leeftijd had ik al een passie voor zingen, maar pas later ben ik daar echt mee aan de gang gegaan. Sinds 2017 zelfs professioneel en verdien ik er mijn brood mee”. Met de vorige single “Liefde en haat” heeft de zanger goed gescoord. Sterker het is zijn meest succesvolle single ooit. “Deze single heeft me tal van successchijven opgeleverd en we hebben twee weken op de eerste plek mogen staan in de lijst van RadioHalloo. Daar ben ik echt trots op. Ik hoop dat “Groot geheim” het net zo goed gaat doen”. De clip is opgenomen in de Harbour club in Eindhoven en bij de Karpendonkse plas.  De zanger is maar wat blij met het resultaat. De figuranten in deze clip zijn niemand minder dan Liesbeth en Gijs Heesbeen-Snijders heel bekend uit het programma " Bij ons op 't Kamp "

Visials Media is verantwoordelijk voor deze fantastische productie.

De zanger heeft het de laatste tijd druk met optredens, iets dat hij erg graag doet. “Daar doe je het voor he. Voor een publiek zingen is mijn grootste passie, er een feestje van maken”. Volgens de zanger komen er binnenkort nog meer singles uit. “We hebben nog mooie nummers op de plank liggen, daar gaan we komende tijd hard mee aan het werk”.


Persbericht Bowe – Achtbaan

 

De Arnhemse singer songwriter Bowe heeft al een lange staat van dienst. Enkele hoogtepunten tot nu toe zijn de recente samenwerking met Rolling Stones toetsenist Chuck Leavell, die we ook bijvoorbeeld kennen van de kenmerkende pianopartij van Drops of Jupiter van Train en het legendarische Unplugged album van Eric Clapton.

Daarnaast behaalde Bowe in 2020 de derde plek in De Verrukkelijke 15 met Leo Blokhuis en Rob Stenders op NPO Radio 2 met zijn nummer Tired of giving good things up. Dankzij de support van met name Rob Stenders en Giel Beelen, belandde de single op de playlist van zowel NPO Radio 2 als Radio Veronica. Ook Gerard Ekdom draaide het nummer regelmatig in zijn ochtendshow op Radio 10.

In 2019 nam Bowe het nummer Laat me Leven op met het filharmonisch orkest van Praag, dat eerder een Grammy won voor de samenwerking met Adele.

In 2018 bracht Bowe zijn eerste Nederlandstalige release uit, genaamd Rum Cola. Het nummer werd een miljoen keer gestreamd op Spotify.

Nu is Bowe terug met een nieuwe Nederlandstalige single genaamd Achtbaan. Het liedje vertelt het levensverhaal van een artiestenkoppel dat het grootste deel van hun leven samen op het podium gestaan heeft. Ze gaan letterlijk door tot het bittere end. Zij sterft in het harnas op het podium.

Het verhaal is zijdelings gebaseerd op een muzikantenkoppel dat Bowe (Boudewijn de Jong) kent. Het stel trad samen 150 keer per jaar op bij bruiloften en partijen. Een paar jaar geleden lag de man plotseling in kritieke toestand in het ziekenhuis. Gelukkig is hij weer volledig hersteld en treden ze nu weer samen op. Alleen geen 150 keer per jaar meer. Dat sloot voor Bowe ook aan bij een actueel maatschappelijk thema waarbij mensen steeds vaker hun fysieke en mentale gezondheid in de gaten houden en af en toe nee durven zeggen tegen bepaalde dingen.

Los van een triest einde, is Achtbaan een lekker sing along pop liedje.


Never Stop van Portland Rider

 

De nieuwe single Never Stop van Portland Rider is een Feel Good Rocknummer over het blijven verwezenlijken van je dromen en het bereiken van je doelen, hoe zwaar de tegenslagen ook zijn. Geef nooit op.


Het nieuwste nummer; “Ga Wat Doen”, van Luc Burghout brengt aanstekelijke energie en motivatie

 

Muziekliefhebbers worden uitgenodigd om hun zintuigen te prikkelen met het nieuwste nummer van Luc Burghout, getiteld "Ga Wat Doen". Dit opbeurende en aanstekelijke liedje belooft luisteraars te inspireren en aan te moedigen om in actie te komen.

Met pakkende melodieën en meeslepende teksten daagt "Ga Wat Doen" de luisteraar uit om uit de comfortzone te stappen en avontuurlijk te zijn. De opzwepende beats en enthousiaste zang van Luc nemen de luisteraar mee op een reis vol positieve energie en empowerment.

Luc Burghout is bekend om zijn unieke artistieke visie en vermogen om motivatie en emoties te vertalen naar muziek. Met "Ga Wat Doen" bewijst hij wederom zijn talent om een universele boodschap over te brengen die resoneert met mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Het nummer "Ga Wat Doen" is nu beschikbaar op alle belangrijke streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube. Mis deze kans niet om de kracht van muziek te ervaren die je inspireert om de wereld te verkennen en je passies na te jagen.


Nieuwe knaller van een single voor Frank Hoek

 

Collega artiesten kregen al een voorproefje en waren razend enthousiast. Het nummer wordt nu al door een aantal gebombardeerd tot de beste tot nu toe: het nieuwe nummer van Frank Hoek “Ik was opeens verliefd op jou” dat op vrijdag 18 augustus zal worden gelanceerd. De bijbehorende clip is inmiddels opgenomen in de horecagelegenheid van Vakantiepark Dennenoord in Boxtel, waar de zanger woonachtig is.

“Ik was opeen verliefd op jou” is wederom van de hand van de zanger zelf. De puntjes op de I en het bijbehorende arrangement zijn gedaan in de studio van Manfred Jongeneel in Ettenleur. Het is de opvolger van de carnavalskraker “Manuel de Mexico”. 

“Ik was opeens verliefd op jou” is voor velen ongetwijfeld heel herkenbaar en sterker eigenlijk nog voor Frank Hoek zelf ook. “Bij het nummer ben ik geïnspireerd door mijn relatie, die onlangs voorbij is gegaan. Al luisterend voel je mijn emoties. Het is vrolijk, met een dubbele bodem vanwege een voorbijgaande liefde”. Frank Hoek timmert inmiddels al 35 jaar aan de muzikale weg. Hij is een graag geziene gast in tal van horecagelegenheden en feesttenten en heeft over optredens niet te klagen. Hij wordt ook wel de “gezelligste zanger van Nederland” genoemd. “Gemiddeld sta ik 1 of 2 keer per week op de bühne en ik hoop dat na het verschijnen van deze single er nog veel meer bij zullen komen. Het ligt goed in het oor, is lekker commercieel en je zingt het eigenlijk meteen mee”.


Lars Groenink presenteert allernieuwste zomerhit

 

Zomer in Nederland (nouja, even niet) … daar hoort een ultieme zomerhit bij! Samen met vrienden feesten op een zwoele zomerdag of gewoon zomaar om het zomerse gevoel te voelen. Zanger Lars Groenink presenteert een knaller van een zomerhit met de titel “Ga Met Ons Mee”. 

Razende Bol videoclip:

De videoclip 'Ga Met Ons Mee' is opgenomen op de Razende Bol, een grote unieke zandplaat midden in zee tussen Texel en Den Helder, met toekijkende zeehonden. Normaal kan het daar behoorlijk spoken maar voor de clipopname was het bloedje heet, bijna windstil en dat is aan de rode konen van de zanger goed te zien. De clip straalt helemaal uit waar het nummer over gaat. https://www.youtube.com/watch?v=96b3cIr6Vyc 

Bio:

Lars Groenink (1993) is geboren en getogen te Den Helder. Al op jonge leeftijd komt hij in aanraking met muziek, zang en dans. Zo gaat Lars al op jonge leeftijd bij een operette vereniging genaamd “Lentebloemen” en doet hier veel ervaring op. Daar ontdekt hij dat zingen iets is wat hij het liefste doet en oefenend dan ook iedere dag op zijn slaapkamer. Op alle feestjes staat Lars graag in de spotlight en besluit daarom om het zingen ook op verjaardagen en feestjes te gaan doen.

De Amsterdamse smartlappen en de grootste Nederlandstalige hits weet Lars dan ook snel uit zijn hoofd te leren. Inmiddels is Lars in Den Helder en de wijde omstreken bekend geworden als entertainer, als een volkszanger die sfeer en plezier brengt bij feesten en evenementen.

De optredens kregen ook een steeds meer professionele ‘ondertoon’. Zo stond Lars de afgelopen jaren op een aantal dinnershows samen met bekende zangers als Danny de Munk, Dries Roelvink en Silver Metz.

Doordat Lars ervoor heeft gekozen om het zingen niet fulltime, maar naast zijn werk te doen, is het ook voor hemzelf altijd een feestje. Dit straalt hij dan ook uit en weet ieder publiek van jong tot oud altijd mee te krijgen met zijn (veelzijdige Nederlands repertoire) Nederlandstalige hits tot gezellige meezingers.


Tropische zomersingle voor Jan Stienstra

 

Jan Stienstra: Al mijn leven lang ben ik bezig met de muziek, rappen en later daarbij ook zingen. “Jij bent mijn Dushi" ‘het refrein’ heb ik vele jaren geleden geschreven en vaak mee gefreestyled in mijn raps. Nu was het moment daar om het nummer tot leven te gaan brengen! Zeer trots om nu te mogen zeggen dat “Jij bent mijn Dushi” nu een officiële track is geworden!


Eindelijk Tesca’s eerste eigen project: Zoals de Zon

 

Al heel wat jaren is Tesca actief in de muziek. Het begon ooit met zangles, vervolgens talentenjachten, optredens en heel wat demo’s gemaakt.

De nummers die uitgebracht zijn, stond ze altijd achter. Toch was het nooit helemaal van haar. Dit nummer “Zoals de Zon” is wel helemaal haar ding. 

Het is origineel een nummer uit Zuid-Afrika. Tesca hoorde een aantal jaar terug dit nummer en het liet haar niet los. Ze heeft contact gezocht met de zangeres en die gaf haar zegen om dit nummer uit te brengen in het Nederlands.

Tesca herschreef de tekst met haar eigen woorden, zodat het helemaal op haar sloeg.

Het nummer gaat over een relatie: dit gaat nooit alleen maar over rozen. Je hebt altijd pieken en dalen in een relatie. De vraag in het nummer is dan ook, of er maar een ware voor je is of dat je je geluk bij iemand anders gaat zoeken.

Zo had Tesca ook een moeilijke periode. In 2019 toen ze dit nummer schreef, moest haar man een openhart operatie ondergaan en had daarnaast had hij een burnout. Dit is verschrikkelijk voor haar man, maar dit had ook een enorme impact op haar en haar relatie. Nu een aantal jaar later zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Het was nog een hele klus om de juiste muzikanten en producer te vinden. Het moest natuurlijk allemaal perfect zijn met wat Tesca in haar hoofd had. Live instrumenten voor het optimale resultaat. Tesca kwam in aanraking met Des’ray (zangeres van 2 Brothers on the 4th Floor). Zij en haar man hebben een studio in Hilversum. Zij vonden het nummer erg mooi en het genre (pop met vleugje country) past heel goed bij ze. Ook was er een persoonlijke klik hoe ze allebei in het leven staan. Daarnaast werken zij met goede muzikanten en zij zijn met het nummer aan de slag gegaan. Des’ray (Desiree Manders) heeft ook de koortjes ingezongen van het nummer.

Nadat het nummer klaar was, kon de clip eindelijk opgenomen worden. De zus van Tesca speelt hierin de hoofdrol. De clip is in Lelystad opgenomen, de stad waarin Tesca woont.


Nieuwe single en album release van Michael Antony Austin in TivoliVredenburg

 

Op 12 mei 2023 komt de tweede single van singer-songwriter Michael Antony Austin uit. “Turn Around and Kiss Me” is een vervolg op zijn Nederlandse debuutsingle “The Collier Lad’s Dream en is een prachtige power ballad in de stijl van artiesten zoals bijvoorbeeld Bryan Adams en Aerosmith. Op 1 juni 2023 wordt de Nederlandse release van het album “It’s Not The Years… It’s The Mileage” gevierd in TivoliVredenburg in Utrecht.

Wie is Michael Antony Austin?

Michael Antony Austin is een natuurlijke performer met een sterke, gevoelige tenorstem. Sinds zijn vroege tienerjaren staat Michael op het podium en heeft hij een indrukwekkend muzikaal CV opgebouwd met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld van Estland, Letland en Luxemburg tot Duitsland en Amerika En sinds begin dit jaar ook in

Nederland. Als singer-songwriter heeft Michael vier albums uitgebracht met diep persoonlijke, toegankelijke, country-flavoured pop, rock en folk.

Release van “Turn Around and Kiss Me" in Nederland

Zijn tweede single “Turn Around and Kiss Me” is een vervolg op zijn Nederlandse debuutsingle “The Collier Lad’s Dream” en komt uit op 12 mei 2023. Beide nummers komen van Michael’s huidige album “It’s Not The Years… It’s The Mileage”. "Turn Around and Kiss Me” is een prachtige power ballad in de stijl van artiesten zoals bijvoorbeeld Bryan Adams en Aerosmith. Het is één van de nummers op het album met een persoonlijke touch omdat het gedeeltelijk autobiografisch is - zij het met veel dichterlijke vrijheid!

Album release party in TivoliVredenburg

Op 1 juni 2023 wordt de Nederlandse release van het album "It's Not The Years... It's The Mileage" gevierd in TivoliVredenburg. TivoliVredenburg schrijft onder andere over Michael: "De Engelse singer- songwriter Michael Antony Austin is leverancier van toegankelijke pop, rock en folk, overgoten met een lekker countrysausje. Daarbij is hij gezegend met een soepele stem en een flinke dosis podiumuitstraling."

Voor meer info en ticketverkoop zie: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/michael-antony-austin-01-06-2023/

Tournee in 2023

Michael toert op dit moment in Duitsland met verschillende bands en als soloartiest en is nu ook in Nederland te boeken. LIVE tourdata kun je vinden op zijn website (www.michaelantonyaustin.nl). Er komen regelmatig nieuwe optredens bij.


Lewy – Verlaten

 

Lewy (Pawel Lewandowski) is een opkomende singer-songwriter, rapper, performer en scenarioschrijver uit Vlaardingen. Zijn muziekteksten zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en het leven om hem heen.

Lewy trapt het jaar 2023 meteen goed af met zijn allernieuwste single “Verlaten”. Zoals de titel luidt is dit een heartbreak song, waarbij de emoties (verdriet en boosheid) sterk naar voren komen. Hiermee wordt een hoofdstuk in zijn leven afgesloten.

In elke relatie zijn er ups & downs waarbij alles weer goedkomt tussen beide personen, maar niet in dit geval. Lewy heeft zijn relatie als ‘giftig en ongezond’ ervaren. Aangezien dit zijn eerste serieuze relatie was, vond hij het moeilijk om de knoop door te hakken. De relatie heeft 7 jaar lang geduurd en “Verlaten” is zijn 7e single.

Het nummer werd geschreven 1 week na de breuk met zijn ex-vriendin. Hij zat toen in de woonkamer met een glaasje wijn en een rot gevoel. De volgende dag belde hij zijn producer op en heeft zijn studiosessie geboekt. Zodra een passende beat gemaakt werd, heeft Lewy zijn lyrics aangescherpt en heeft het nummer opgenomen. Het maken van muziek heeft hem geholpen om overeind te komen.

Ondanks dit een droevig song is, is dit een prachtig nummer met een krachtige refrein, die het verhaal van beide kanten omschrijft. Het is een mooie combinatie tussen de pop en hiphop genre.

“Verlaten” verscheen op 10 februari 2023 op alle muziekstreamingdiensten en op 14 februari (Valentijnsdag) verscheen de videoclip op zijn YouTube kanaal. Het uitbrengen van een heartbreak song op Valentijnsdag zorgt voor een mooie controversie, waarbij de aandacht niet alleen aan de koppels besteedt wordt, maar vooral aan mensen met liefdesverdriet.


Bijzondere samenwerking rapper SoessieO en zanger Wilbur Zitman 

 

Zet twee muzikale tegenpolen bij elkaar en regelmatig komt daar een prachtig resultaat uit. En dat geldt zeker voor rapper SoessieO en Nederlandstalig zanger Wilbur Zitman. Vandaag wordt hun nummer ‘Nooit Meer!’ gereleased op alle streamingsdiensten  en YouTube. De videoclip is te zien op de kanaal van @soessieo. De clip is op zijn minst ontroerend en een absolute aanrader om naar te kijken.

De twee mannen zijn muzikaal gezien weliswaar elkaars tegenpolen, in het dagelijks leven hebben ze veel gemeen. Dat blijkt ook uit het nummer ‘Nooit Meer!’ dat vooral gaat over anders zijn en daarmee gepest worden. ‘We ontmoetten elkaar onlangs in Amsterdam en het klikte eigenlijk gelijk’, zegt Wilbur. ‘SoessieO had dit nummer al liggen en de tekst hebben we samen geschreven. Het is voor hem autobiografisch maar de tekst had zo ook maar over mij kunnen gaan. Wij zijn allebei gepest vanwege onze afkomst. Ik ben half Indisch en SoessieO is Marrokkaans en moslim, en dan zijn we ook nog eens allebei homo. Anders dus en dan pas je niet in het stramien, dus ben je een doelwit.’

Rapper/zanger/singer-songwriter (ach, noem mij maar gewoon artiest) SoessieO schreef de tekst deels op de muziek van Ramses Shaffy’s ‘Laat me’. ‘Wat in feite ook een oproep is aan anderen om jou te accepteren zoals je bent’, zegt hij. ‘In onze clip zie je een jongetje dat letterlijk door zijn leeftijdsgenootjes wordt weggeduwd en later huilend onder zijn dekbed ligt. Dat jongetje ben ik. Maar je ziet ook een ongelukkige jongen die gedurende de clip transformeert in een prachtige zelfverzekerde drag. Het gaat ons juist om die verandering. Blijf niet dat gepeste kind maar reken af met je pesters door jezelf te accepteren en je eigen weg te vinden want zoals jij bent is het goed voor jou! Ben je daarvan overtuigd dan hebben de pesters nooit meer invloed op jou.’

‘Vergis je niet, pesten gebeurt echt niet alleen op school’, vult Wilbur aan. ‘Ook volwassenen worden gepest, tot op hoge leeftijd. Soms gaat het over je achtergrond, je geaardheid, of je rode haar, je bril of pas je gewoon niet in het groepje. Al die mensen willen we met dit nummer een hart onder de riem steken: je komt er beter uit, het kan even duren maar jij komt er wel!’

De combinatie van rappen en levenslied werkt fantastisch in ‘Nooit Meer!’. Eén keer afluisteren is echt niet genoeg, elke keer ontdek je weer wat nieuws. Muziek en tekst blijven je triggeren en juist de afwisseling tussen rap en cooning zal een breed publiek aanspreken. Niet alleen binnen de LHBTIQ+ gemeenschap maar iedereen die met pesten te maken heeft (gehad). De beiden mannen zijn in ieder geval lyrisch over het resultaat. ‘Het is meer dan we hadden verwacht en we zijn er trots op!’

Wilbur timmert al een paar jaar aan de weg en heeft in die tijd allerlei genres uitgeprobeerd, van carnavalskrakers met De Zingende Schilder, tot rap, rock en roll en de ‘Elvis-sound’ als Jack Speck. Inmiddels heeft hij bewust gekozen voor het Nederlandstalige levenslied met nummers als ‘Echte Vrienden’, ‘Stap voor stap’ en ‘Het is goed zo’.  Meer over Wilbur op jackspeck.nl/artiest-wilbur. 

SoessieO is het alter ego van Hassan Ouhssayen. Op 14-jarige leeftijd maakte hij kennis met Hiphop/Urban muziek. Zijn teksten gaan voornamelijk over liefde, of over het leven. Met zijn muziek probeert hij de jeugd wakker te schudden om niet op straat rond te hangen en hun leven te verpesten. Zelf deed hij dat wel maar muziek redde zijn leven en hij greep zijn kansen. Hij werkt samen met diverse producers en (opkomende) artiesten. Meer over SoessieO op Instagram, tiktok @soessieoofficial, en op youtube en spotify @soessieo

De titel verwijst overigens niet naar de samenwerking van de twee want er zijn al plannen voor een nieuw nummer. 


Gerard van der Post komt met nieuwe single.

 

Wellicht zegt de naam Gerard van der Post je op het eerste ogenblik nog niets, maar als bandlid van de formatie ‘Nog Effe’ heeft hij in z’n rode kostuum toch al redelijk wat bekendheid verworven. Omdat ‘Nog Effe’ de afgelopen maanden geen nieuw repertoire had uitgebracht en voorlopig alles on hold staat kon Gerard verder gaan met waar hij goed in is, namelijk met schrijfmateriaal met als doel daar demo’s van te maken. Zijn plank is momenteel redelijk gevuld en dat was ook bekend bij muziekpromotor Jeanette de Wit. Zij beheert Artiesten Promotie en verzorgt daarmee de promotie van artiesten.

Gerard: ‘ Jeanette was met een project bezig en vroeg aan mij of ik een nr had liggen. Ik vond het heel leuk dat ze aan mij dacht. Ze kon kiezen uit 10 demo’s en vond het nummer ‘Ooit!’. Het nummer gaat over het openen van nieuwe deuren als je het even niet meer ziet zitten.

Het nummer is gemaakt bij Soundstudio Deyoso van Gerjo Gielen. Samen hebben ze het rock-pop lied opgenomen en ik mocht daar ook bij aanwezig zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat het eindresultaat echt te gek is. Ik kende Gerjo alleen van naam, maar had nog nooit met hem samengewerkt. Daar komt ook verandering in. Ik heb met hem afgesproken dat hij voor mij ook een nummer mag produceren.

Op 4 januari 2023 verschijnt de single ‘Ooit!’ onder het label van JMR Records en is te streamen bij de bekende  portals. De clip is te bewonderen op YouTube.


Monique Heegen pakt uit met après-ski knaller!

 

Met veel optredens op diverse carnavals- en après-ski feesten vond de spontane Emmense zangeres Monique Heegen het de hoogste tijd om een eigen feestplaat uit te brengen. Ze zocht contact met The Office Studio van Arie Kuipers en Fokko Dam en samen met producer Dylan van der Feen schreven en componeerden zij een splinternieuwe après-ski/carnavalsknaller. Nadat de creatieve Dylan nog een aantal verrassende muzikale elementen had toegevoegd aan het arrangement kon “You and me op de après-ski” worden ingezongen. Dit deed Monique eind 2021 al, echter was het toen door alle beperkingen geen geschikt releasemoment. Nu de carnaval- en après-ski periode weer volop losbarst is het dan eindelijk zover en kan Monique gaan knallen met deze feestelijke productie waarbij  je het refrein meteen meezingt en stilzitten geen optie is!

“You and me op de après-ski” is te streamen en te downloaden via alle bekende portalen en de feestelijke videoclip, gemaakt door de ToffeClips, is te bewonderen via Youtube.


Denyse Lommers bruist van energie en presenteert bijzonder Kerstnummer ‘Twee dagen per jaar’

 

Voor Denyse Lommers breken spannende tijden aan. Met haar sfeervolle en krachtige Kerstsingle ‘Twee dagen per jaar’ probeert ze een boodschap in deze roerige tijden te brengen. Ze hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan een iets betere wereld. Niet als een druppel op een gloeiende plaat, maar als een druppel in de oceaan van universeel bewustzijn over het wel en wee van onze planeet. Deze single kwam tot stand i.s.m. producer Jaco van der Steen, die het liedje geschreven heeft. Hij werkt samen met veel vooraanstaande artiesten waaronder Boudewijn de Groot. 

Denyse: Eerder dit jaar bracht ik al de liedjes “De cirkel is nog niet rond” en “Mijn Amigo” uit. Via mijn maatje Sam Knoop kwam ik uiteindelijk met Jaco in aanraking. Ik nam contact met hem op met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen. Ik vertelde hem dat ik iets had geschreven en wilde daar zijn eerlijke mening over horen. Tijdens de afspraak bleek dat hij speciaal de vleugel van zijn vader had laten stemmen voor mij. Nadat ik het nummer ten gehore bracht gaf hij aan dat het liedje hem deed denken aan een liedje van Veldhuis & Kemper “Ik wou dat ik jou was”. Jaco was enthousiast en diezelfde dag zijn we begonnen aan het lied “Mijn Amigo’’ Vanaf die tijd ontfermt hij zich over mij. Hij heeft speciaal een lied gekozen dat perfect bij mij past. Het nummer ’Twee dagen per jaar’ is geen doorsnee Kerstliedje. Het draait allemaal om de vraag waarom mensen alleen met de Kerstdagen lief zijn voor elkaar. De rest van het jaar is het vaak anders. Dan kunnen ze bij wijze van spreken elkaar niet luchten of zien. Drie, kort maar krachtige coupletten, herbergen een belangrijke boodschap. Na één keer gehoord te hebben, kun je het al meezingen. Muzikaal gezien zijn ook de juiste instrumenten toegevoegd. Ik hoop echt dat dit het begin is van een nieuwe fase in m’n artiestencarrière. Ik voel me als een raket die ook gewoon gaat….’.

De single “Twee dagen per jaar” verschijnt op 17 november 2022 en is te streamen via de bekende portals. 


Carnaval 2022-2023   Frank Hoek en Sjef van Creij – La Die la Die La

 

Wat in 2019 begon als grap, een eenmalig iets, lijkt steeds meer iets structureels te worden.

Toen in oktober van dat jaar de heren Frank Hoek en Sjef van Creij het nummer ‘In Brabant Hebben We Nooit Genoeg’ in de studio van Kees Tel opnamen, hadden ze op dat moment niet in de gaten dat het nummer een succes zou worden richting het feest der feesten.

‘In  Brabant Hebben We Nooit Genoeg’ heeft, ondanks de coronatijd toch opvolging gekregen van de nummers ‘Doemana’ (2020) en ‘Wij Willen Niet De Kroeg Uit’ in 2021. Het carnavalsduo heeft als steunbetuiging aan onze boeren, in de zomer van 2022 ook nog het nummer ‘Trots Op Onze Boeren’ uitgebracht. Dit nummer heeft zeker op social media grote aandacht mogen krijgen.

Voor het carnavalsseizoen 2022-2023 hebben Frank Hoek en Sjef van Creij wederom bij Kees Tel het vrolijke en aanstekelijke nummer ‘La Die La Die La’ opgenomen. Voor de wat oudere mensen zal dit deuntje mogelijk bekent in de oren klinken, het is namelijk van oorsprong een lied uit 1970 van Juan Bastos (Rolf Steitz). 

Frank Hoek en Sjef van Creij zijn in hun nopjes met het nummer ‘La Die La Die La’ en hopen dat dit ook bij het grote publiek aan gaat slaan. Echter, in de muziekwereld is er geen wet of voorgeschreven regel welke bepaald óf en wanneer een nummer een hit gaat worden… spannende tijd dus voor dit duo.


Jazzmusicus Gerlo Hesselink eert overleden zoon ‘Biedt troost’

 

Het lied is geschreven nav het overlijden van mijn zoon Jan Hesselink in 2017, en uitgevoerd op de uitvaart door "de pubi's" , een jongeren bigband waar Jan in zat (en ook Florieke en Chris) . 

Ondertussen zijn en Florieke en Chris uitgegroeid tot professionele muzikanten en dit nummer is opgenomen met hen nav de CD "Meant for You" die opgedragen is aan Jan.


De nieuwste single "Du hast im Schlaf seinen Namen genannt" van Gerjo Gielen is uit.

 

Dit nummer van Albin Berger uit 1986 is een cover en is in een popschlager gearrangeerd door Gerjo en zijn team. De volle sound en de mooie melodielijn geven het nummer een lekkere drive. Het nummer is echt weer tot leven gebracht anno 2022. In samenwerking met Deyoso Records en Artiestenpromotie (Jeanette de Wit) zal het nummer zijn weg zeker gaan vinden bij iedereen die van deze muziekstyle houdt.


Wim Florack is terug! met nieuwe Single Wonder van Jou

 

Het was alweer even geleden dat Wim Florack van zich heeft laten horen met nieuwe muziek. Na zijn laatste single 'Mijn Hart' bleef het even stil rondom de Brabantse zanger. Maar nu is hij terug met 'Wonder van Jou', een single waarmee hij zijn oude vertrouwde soundje, zoals van 'Mooiste Meisje van de Wagen, en 'Mijn Koningin' , helemaal heeft terug gevonden. Tijdens en na de Corona periode heeft Wim uiteraard niet stil gezeten, maar inspiratie voor nieuwe muziek had hij niet. Tot hij bij met zijn producer Jurgen Kuppens met het idee van 'Wonder van Jou' kwam. 'Wonder van Jou' is een bewerking van het klassieke 'The Wonder of You' van Elvis. Is door Jurgen Kuppens in een lekkere bigband, jazzy sfeer gegoten, met een heerlijk volks tintje.


The Dashboard Danglers -nieuwe single-release ‘Turning pages’

 

Samen met Boudewijn de Groot schreef Jaco al geruime tijd liedjes toen hij in 2019 uit  The Dutch Eagles stapte om The Dashboard Danglers op te richten. Toen hij Boudewijn vroeg vroeg om ook eens een tekst te schrijven voor een duet kwam hij met de songtekst ‘Turning pages’. Jaco maakte er een countrysong van in de traditie van de grote Amerikaanse country-rock groepen uit de jaren ’70. Het is een melancholiek nummer over het voorbijgaan van de tijd met een romantisch tintje. Jaco zingt het samen met zangeres Rebecca Bakker en de band geeft het beste, zowel instrumentaal als (multi) vocaal.


Grace de Gier - Dime (Vertel Het Me)

 

Grace de Gier, de Colombiaanse singer/songwriter, gevestigd in Nederland, kondigt haar volgende nummer 'Dime' aan, welke vanaf 14 juli te beluisteren zal zijn! Na haar EP 'Tell Me' van eind 2021, komt dit nieuwe Rocknummer welke de hulpeloosheid neerzet van een persoon die onmogelijk zijn ware emoties kan uiten over de ex partner, na het verbreken van de relatie. De gevoelens kunnen niet onder woorden worden gebracht en zitten voor altijd gevangen in het lichaam, waardoor de persoon hier altijd over zal denken.

Grace gebruikt haar liedjes om zichzelf uit te drukken. Zo raadt ze via haar nieuwe release aan, om kenbaar te maken wat we voelen, omdat we onszelf anders pijn zouden kunnen doen. 'Dime' is zo een nummer dat deze gevoelens uit en dat zullen trouwe fans en nieuwkomers merken door het Rockgeluid vol gevoelens Geboren in Colombia en gevestigd in Nederland heeft Grace, in slechts twee jaar, haar carrière weten te positioneren als een artieste met internationale uitstraling.  Dit doet ze door Rock klanken uit de jaren '80 en '90 als uitgangspunt te nemen en deze te mixen met ritmes en instrumenten uit andere genres. Haar belangrijkste muzikale invloeden komen van onder andere 'The Cranberries', 'The Cure' en 'The Killers' en is vaak geïnspireerd op eigen gevoelens, belangrijke ervaringen en dingen die Grace heeft meegemaakt. Ze wilt hierdoor een oprechte band met haar publiek creëren.

Grace Salazar, zoals ze officieel heet, hoorde de roep van de muziek al van jongs af aan, maar pas in 2020 besloot ze haar passie te hervatten onder de naam Grace de Gier. Inmiddels is ze een artieste van internationaal formaat, waaraan musici deelnemen vanuit Nederland, Duitsland, Ecuador en Colombia. Grace volgt ook gitaarlessen bij Ted Sablay, de toer gitarist van 'The Killers', welke een van haar favoriete bands is. In deze korte tijd van haar carriere, heeft Grace inmiddels wel de aandacht getrokken van belangrijke nationale en internationale media van over de hele wereld zoals, MTV Rock, Fox en The Times, welke mooie mooie artikelen over haar hebben geschreven. Zo bereikte ze met het nummer 'And Now' de tweede positie van een Engelse Music Chart en is Grace genomineerd voor 'Beste Pop Rock Zangeres' op de Mara International Awards 2022, die gehouden zullen worden in de stad Medellin in haar geboorteland Colombia. Nu presenteert Grace de Gier 'Dime' op alle muziek platforms: Spotify, Youtube, Amazon, Apple, sociale media, etc. Maak je klaar om naar 'Dime' van Grace de Gier te luisteren op je favoriete platform vanaf 14 juli!


Ari & Isabel (feat. aCtive) - ‘Hey Jij Daar’

 

“Alweer zo’n refreintje dat continue in je hoofd blijft hangen”

Na het aanstekelijke zomernummer “De hele dag fluiten” dat bij meerdere radiostations

op de tip-lijsten kwam, komt Ari met zijn volgende meezinger; ‘Hey Jij Daar’

‘Hey Jij Daar’ is een prachtig duet van Ari met Isabel Feenstra, en weer een geniale

rapverse van aCtive, die oa bekend is van zijn duet met Zanger Cor en de FC Utrecht

hits: ‘Feestje Vandaag & ‘1U’

Isabel Feenstra bracht in 2021 nog het prachtige “I’ll never love again’ uit.

‘Hey Jij Daar’  is voor iedereen die verliefd is en als je graag zingt is dit jouw nummer!

Ari blijft ook de aankomende tijd weer nieuwe meezingers uitbrengen en

zo bouwt hij hard aan een mooi repertoire en wellicht een welverdiende plek tussen

de grote groep legendarische Utrechtse Volkszangers.

Op wie ben jij verliefd?

'Hey Jij Daar' is nu te beluisteren op alle streaming platforms.


Rick Krete presenteert nieuwe single Kom nu maar Hier

 

Rick Kreté, is een jonge zanger met grote ambities. Vrienden hadden dit nooit achter hem gezocht, omdat Rick altijd zo fanatiek bezig was met sport. Al gauw wist Rick dat hij dolgraag de muziekwereld in wilde. De in 1996 geboren zanger wist in 2011 zeker dat hij verder wilde met zingen. Hij pakte zijn microfoon en zei tegen zijn vader: 'Pap ik wil een discotheek'. Zo ging hij feestjes en partijen af met zijn disco set en begon al gauw met een paar liedjes mee te zingen. Rick had nooit verwacht dat het zo serieus zou uitpakken, maar dat was prima, want Rick ging er mooi mee door.  Zijn debuutsingle “Toen ik je zag”stamt alweer uit 2013 en zijn opvolger “He lekker ding je ziet er super uit” volgde eind 2013. Zijn single “Ik wil je oh zo graag gelukkig zien”, wordt nog steeds volop gevraagd aan Rick op feestjes om te zingen.

Met z’n nieuwe single”Kom nu maar hier” laat Rick Krete horen dat hij echt van alle markten thuis is.

Volgens Rick Krete past de gekozen stijl meer bij deze tijd. Het zit tussen het volkse en popmuziek in. Ik was al een tijdje op zoek naar eigen liedjes en kwam in contact met de muzikale duizendpoot Bert Kabelaar, en samen met mastering engineer Harry van den Heuvel maakte ze deze knaller van een single. Het voelde goed en ik herkende me er zelf in, aldus Rick.

 

“Kom nu maar hier” is te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Rick Krete.


Natascha Dommeck - Wenn du mich kusst

 

Goed nieuws!!

Lieve vrienden/fans. 

Eindelijk kan ik na lang wachten aankondigen dat mijn nieuwe single er is.

Wenn du mich küsst, dat is de titel van mijn nieuwste single.

Samen met mijn vaste producer en studio (Deyoso) hebben we  een mooi, heerlijk zomers nummer in Griekse style geproduceerd.

Ik heb er zin in om deze aan jullie te laten horen via de streaming diensten en/of live op het podium.

Zijn wij al vrienden op social media?  

Zo ja, dan weten jullie al alles van mij en zo niet,.....zullen we vrienden worden? Dan kom je alles van mij te weten. (facebook: Natascha Dommeck)

Ik ben erg benieuwd naar jullie reactie's en kan nauwelijks wachten dit lied met jullie te vieren.


“O Barista” is een ode aan de knappe koffiemaker die ons de meest lekkere koffietjes voorschotelt. 

 

Hij heeft een magisch charisma, perst de koffie in een kop en schuimt de melk zo lekker op. Het is pure passie! De Ochtendpoëet schrijft haar gedichten en liedjes vaak in de vroege ochtenduurtjes en een liedje over koffie mocht daarom niet ontbreken. Mijmerend over versgemalen koffiebonen en behendige knipogende Barista’s, ontsproot er een grappige songtekst en een melodie die lekker blijft hangen. Samen met zangvriendinnen Ivonne van Hattem, Gillyan Broers, Yvonne Lanser en Ylva Langkruis formeerde ze speciaal voor het nummer de damesgroep Café Strofe met een knipoog naar “catastrofe” want de Barista in het lied is hun dagelijkse redding. O Barista is een heerlijk zomers nummer, een meezinger in Latin-stijl met muziek van Richard Poot en Tico Pierhagen. Lekker om op te salsa-dansen of om in een zonnige stemming te komen. Arabica, Italiano of Brasil? Robusta of een blend? Zolang het maar puur is en als jij er maar bent! Oooooooo Barista

Koffie smaakt nog beter als de koffieboeren het ook goed hebben... De opbrengst van dit nummer zal daarom geheel ten goede komen aan de stichting Solidaridad    www.solidaridad.nl  Deze stichting helpt kleine koffieboeren in derde wereldlanden met allerlei zaken waarmee hun inkomen en hun arbeidsomstandigheden sterk verbeterd worden


Yens & Julia lanceren bijzonder duet 

 

Iets meer dan een jaar geleden pakte Yens een gitaar en begon verhaaltjes te schrijven.

 "Hoe het was" is niet het eerste nummer die Yens schreef, maar wel een nummer 

waarvan de tekst Yens  toen flink bezig hield en hij nu in muzikale vorm een plekje 

heeft  kunnen geven. Yens schrijft hierover “Ik hoop dat dit nummer mag gaan 

naar wie het nodig heeft, naar wie het voelt en naar wie zijn 

eigen verhaal er in kan vinden”.

“Ik hoop jullie waar dan ook snel  te mogen zien”


KARMA nieuwe release XCOOP

 

Na 4 eerdere singels heeft de Brugse Formatie een nieuwe singel : “KARMA”

“Karma” is een Pop – Dance nummer gemixt voor de radio. Het is een beetje een knipoog naar de muziek van producer Peter Stinissen uit zijn beginjaren maar dan met huidige invloeden. Synthesizers alom dus én

Peter heeft zich eens volledig laten gaan.

Adelyna Wega verzorgde de lead zang maar wordt in dit nummer ondersteund door backing-vocal/voice-over Nathalie Vermeulen.

Voor Nathalie een eerste kennismaking met de muziekwereld maar zeker niet de laatste.

De tekst die door tekstschrijver Cedric Aertssen werd geschreven handelt over de reflex (een boemerang-effect) van alles wat we doen in ons leven.

“Wie goed doet zal ooit goed ontvangen” en “wie slecht doet zal ooit slecht ontvangen”. Dat is blijkbaar een onbreekbare Wet in onze Kosmos die we algemeen “Karma” mogen noemen.

Momenteel is Xcoop nog druk doende met het inblikken van de videoclip die uiteraard een beetje “magie en futurisme” zal openbaren.

Net als de vorige 4 singles van Xcoop zal de plugging weer gebeuren door de vertrouwelijke Jeanette de Wit van Artiestenpromotie. Xcoop heeft ondertussen hiermee een goede band opgebouwd.


Gerard van Ravenswaay brengt gevoelig nummer

 

Gerard van Ravenswaay brengt “Tijd om te gaan”.

Het nummer is opgedragen aan iedereen die een overleden dierbare mist. 

Gerard zegt dat hij zijn gevoelens goed kan uiten in dit lied. Hij probeerde tijdens 

het schrijven van het nummer eerst de beleving te bevatten en zich vervolgens 

af te vragen wat er allemaal door hem heen ging.

Gerard schrijft hierover ook : De volgende tekst is wat mij betreft van toepassing op het stuk:

"Wat nou als je nog één keer iets zou willen zeggen tegen diegenen die je achterlaat...

Die vraag hield mij al een tijdje bezig en was de aanleiding voor het schrijven van dit liedje."


Chantal vd Biezen brengt “Just an illusion” in een nieuw jasje

 

Chantal: Het is alweer even geleden dat ik actief in de muziek bezig was.

In het kort gezegd, de tijd vliegt.

Maar nu 2021 met een start naar 2022 ben ik weer terug. Met een nieuwe frisse start en nieuw repertoire zie ik het nieuwe jaar helemaal zitten.

Dit keer heb ik gekozen voor een cover "Just an illusion". Mijn volgers op social media vonden dit een super idee en ik wilde deze graag voor hun opnemen.

Ook Gerjo Gielen van Deyoso Records las dit en nam contact met mij op. Hij zei: Als je dit nummer wil doen, oke, maar maak er wel een eigen sound van en laat alle kenmerken van het nummer in ere! Dit sprak mij erg aan en samen zijn wij de uitdaging aangegaan om dit nummer helemaal mijn eigen te maken in mijn "nieuwe" style.

“Just an illusion” is een echte popschlager geworden met alle kenmerken die het moet hebben.

Zowel de vocals als de sounds zijn echt van deze tijd.

Ik ben ook zeer trots op het product wat we hebben neergezet. Ik hoop dat jullie mijn nieuw nummer ook helemaal top gaan vinden.

Deze is ook te downloaden en te streamen op alle belangrijke portals zoals b.v. Spotify en Deezer.


Persbericht MFILOSVIE

 

Maak kennis met Mfilosvie, een Amsterdamse artiest die jou met aanstekelijke beats en eerlijke raps meeneemt in zijn wereld.

Michael Kidane Ande (1992) werd geboren in Duitsland, maar woont sinds zijn 16e jaar in Amsterdam. Zijn roots liggen in Eritrea en dat hoor je terug in zijn muziek. Het hebben van respect voor elkaar is belangrijk in zijn cultuur en vormt de rode draad in zijn lyrics. De tracks gaan over wat hij om zich heen ziet, meemaakt en waar hij voor staat. Hiermee wil hij mensen inspireren, motiveren en een positief gevoel geven.

Al sinds jongs af aan schreef Michael teksten, maar op zijn 17e begon hij pas met rappen en optreden. Een belangrijke inspiratiebron is zijn inmiddels overleden vader, die veel gedichten schreef in zowel ouderwetse als moderne taal. Qua muziekstijl haalt hij zijn inspiratie uit rappers als 2pac, Akon en Nipsey Hussle.

Achter de schermen is Mfilosvie bezig met het opnemen van zijn tracks. Nu brengt hij eerst "Mami" en In 2022 gaat hij al deze tracks releasen voor het publiek, vastberaden om zijn verhaal op het podium over te brengen.


Nieuw leven geblazen in Rotterdamse studentenband

 

Van 2001-2006 was HaveNLoos een leuke Rotterdamse studentenband.

2 maanden geleden stonden Marco, Bob en Saas voor het eerst weer op

het podium in de Pelgrim brouwerij Delfshaven.

https://www.youtube.com/watch?v=hM3vcw_ZvxA 

Hierna ontstond het idee om de nummers uit 2001 opnieuw op te nemen bij 

Ocki Klootwijk, Studio Rocktown (o.a. The Golden Earring, Anouk en Guus Meeuwis).

HaveNLoos komt uit Rotterdam en bestaat uit zanger Saas, Ivo op drums,

Jasper op bas, Marco op gitaar, Juilette Ruth op keys en Bob op sax.

In de iTunes album charts the Netherlands heeft hun nieuwe album 

“Samen de boot in” nu al de 10e plek behaald en Apple heeft zelf 

"Nooit Meer" tot single gebombardeerd, vandaar dat deze nu als single los uitgebracht wordt.

Meer info: www.havenloos.nl


De Oranje Man: ‘Hiep Hiep Hoera!’ vervangt voortaan het eeuwige ‘Lang zal ze leven’ 

 

Ongemakkelijk en ongepast, zo voelt het om dit nog voor ouderen en zieken te zingen. Het eeuwige verjaardagslied ‘Lang zal ze leven’ heeft volgens Wilhelmus de Oranje Man zijn langste tijd gehad. Daarom komt hij met een nieuw toekomstbestendig rock ’n roll verjaardagslied dat jong én oud enthousiast maakt. De single “Hiep Hiep Hoera, Jij bent jarig!” wordt vandaag gereleased en is vanaf nu te beluisteren via Spotify.

‘Die speciale dag op dat moment, zijn of haar verjaardag. Daar draait het om in dit nieuwe nummer. Jij bent nu jarig en dat vieren we nu. En dat maakt uit, vooral voor mensen op hogere leeftijd of met een zwakkere gezondheid, want die werden niet echt vrolijk van ‘Lang zal ze leven’. Immers, hoelang hebben ze nog?’, vertelt Utrechtenaar Wilhelmus Hoekstra, de Oranje Man.

‘Ik merkte tijdens mijn optredens in Nederland en Vlaanderen dat de ouderen dan maar meer een beetje verplicht meededen. Voornamelijk voor de familie natuurlijk die er een gezellige dag van probeert te maken. Ik vond het daarom hoog tijd dat dit oeroude verjaardagslied een sprankelende update kreeg. Een verjaardagslied waar iedereen weer enthousiast van wordt.’  

Wat is hier lang op gewacht:

Samen met producer Bart van de Lisdonk ging Wilhelmus aan de slag. ‘We hebben de tekst op het hier en nu gericht en dat viel bijzonder goed. Het testen van het lied  werd een waar feest. Jong en oud, zieke en gezonde mensen, met of zonder beperking, iedereen klapte en zong voluit mee’, vertelt Van de Lisdonk. ‘Hier zat men op te wachten. Dus voortaan zetten we in Nederland en Vlaanderen de zaal op zijn kop voor de jarige met: “Hiep Hiep Hoera, Jij bent jarig, verjaardag rock ’n roll”.

Nu te beluisteren:

De single “Hiep Hiep Hoera, Jij bent jarig!” is vanaf vandaag te beluisteren via onder andere Spotify en verschijnt later ook op het album ‘De Gelukkeling’. Een naam die is ontstaan doordat Wilhelmus altijd een lichtpuntje ziet in de duisternis. En dat voor iemand die op de dertiende dag is geboren en op vrijdag de dertiende dertien jaar oud werd. ‘Dubbel ongeluk is geluk’, aldus Wilhelmus.

Over Wilhelmus de Oranje Man:

Wie Wilhelmus de Oranje Man eenmaal heeft gezien, vergeet deze kleurrijke man niet snel meer! 

Dat geldt zelfs voor mensen met een beperking, met dementie of Alzheimer, voor wie hij veel optreedt. 

Van jongs af aan staat Wilhelmus al op het podium. De teller staat al op meer dan duizend optredens, variërend van intieme voorstellingen voor kleine gezelschappen tot theaters en grootse festiviteiten.


Prachtige vertolking van ‘De allerlaatste keer’

 

In wat hopelijk de nadagen van de Corona pandemie zijn, verschijnt het zeer gevoelige lied 'De allerlaatste keer', prachtig vertolkt door zangeres Nicky ten Bosch. De gevoelige tekst, geschreven door Sharon Gajadin van Stichting Phéron, gaat over het verlies van een dierbare, de wanhoop die een mens kan voelen, het intense verdriet en uiteindelijk de acceptatie en het loslaten. Alle emoties zitten erin verweven. Ieder mens krijgt er vroeg of laat mee te maken. 

Dit lied is bedoeld als troost voor mensen die een dierbare hebben verloren. Ieder mens krijgt daar een keer mee te maken. "De allerlaatste keer' is een muzikale vertaling van een van de wezenskenmerken van de mens: het liefhebben van een ander en naar verbinding met die persoon verlangen. Het kwijtraken daarvan veroorzaakt een diepe, pijnlijke emotie, die weliswaar individueel enorm kan verschillen qua intensiteit en manier van uiten, maar die toch universele aspecten in zich draagt, waardoor we het allemaal kunnen herkennen. Nicky weet als geen ander de gevoelige snaar te raken, zowel op de piano als met haar stem


Nieuwe single van Gio van Veen een onvervalste evergreen

 

De jonge talentvolle zanger Gio van Veen geboren en getogen in de volkswijken van Arnhem.

Dat verklaart meteen  zijn ongekende en unieke voorliefde voor het levenslied.

Uit de bekende Pro Music studio in Eemnes komt het geluid van de nieuwe smartlap, producer Richard Poot heeft met vele bekende artiesten gewerkt maar ontdekte het levenslied in de stem bij Gio en besloot met hem aan de slag te gaan.

Hierbij kwam de evergreen van Johnny Hoes “Een roos kan niet zonder zonneschijn” weer tot bloei door het  aparte stemgeluid van Gio kreeg het een frisse dimensie.

Met de steun vanuit zijn team van het Hollands geluid  en promotor Jeanette de Wit

Is Gio klaar om zich aan Nederland te laten zien.


Zanger Iwan Bockkom lanceert nieuwe single ‘Vier je kerst met mij’

 

Zanger Iwan Bockkom, bekend van zijn debuutsingle ‘ik laat het zijn’, lanceert op vrijdag 20 november 2020 zijn nieuwe single ‘vier je kerst met mij’. De single kan vanaf dan op vrijwel alle grote muziekplatformen gestreamd worden.

Samen met niemand minder dan Duncan Laurence schrijft Bockkom in 2018 dit vrolijke maar ontroerende kerstnummer. De stijl van de single is helemaal nu; ‘keep it conversational’, “het is alsof het lied je verteld wordt, of dat je het leest op je telefoon” zegt Bockkom. Voor dit kerstnummer werkte Bockkom samen met Luc Weegels en Alexander Caly van Music Mates.

Over zanger Iwan Bockom

Voor Iwan is zingen al van jongs af aan zijn lust en zijn leven. Bij het kiezen van een opleiding, koos hij voor zekerheid. Nu hij ouder is, merkt hij dat muziek toch echt zijn grote liefde is. “We bewandelen allemaal onze eigen weg, in ons eigen tempo. Ik ben ontzettend blij dat ik nu vol trots durf te zeggen wie ik ben en waar ik gelukkig van word. ”Grote inspiratiebronnen voor Iwan zijn Marco

Borsato, Bløf, Adèle en George Michael. “Ik vind het belangrijk dat muziek raakt en dat er emotie wordt overgebracht.” Sinds enkele jaren schrijft Bockkom samen met andere singer-songwriters, waaronder de Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, waarmee hij dit nummer geschreven heeft.

Vier je kerst met mij :

“Ik ben eigenlijk nooit groot fan van kerst geweest. Ik vind het persoonlijk raar dat het juist met kerst allemaal pais en vree moet zijn. Het moet gezellig zijn, er moet uitgebreid worden gekookt, je moet lief zijn voor je medemens…. vind het vaak te geforceerd. Waarom doen we dat de rest van het jaar niet?” Bockkom en Laurence snijden met hun tekst een gevoelig onderwerp aan, hoe de feestdagen voor veel mensen ook confronterend kunnen zijn. “Je timeline op social media loopt vol met foto’s van grote gezelschappen met mooi gedekte tafels, kerstbomen en cadeaus. Je zou zomaar het idee kunnen krijgen dat jou iets mankeert als je dat niet hebt” zegt Bockkom.

CoronaKerst in 2020

“Wie had ooit kunnen bedenken dat dit kerstnummer in 2020 zo relevant en actueel zou kunnen worden? We gaan door corona naar alle waarschijnlijkheid een hele andere decembermaand beleven. We zijn het afgelopen jaar geconfronteerd met social distancing, eenzaamheid, vergankelijkheid en onzekerheid terwijl we juist nu behoefte hebben aan samen zijn. Desalniettemin is de single een vrolijk, aanstekelijk en sfeervol kerstnummer geworden. “Niemand zit met kerst op een sombere boodschap te wachten, maar voor de goede luisteraar/denker zit er wel degelijk een lading onder.”


Erwin Klee komt na 10 jaar weer met een succes nummer.

Het is al weer ruim 10 jaar geleden dat Erwin Klee met zijn succes nummer “Naar de stad” uitkwam. Met name bij onze zuiderburen is dit tot de dag van vandaag een nummer dat nog veel gedraaid, gewaardeerd en beluisterd wordt. Kort daarop volgde nog singels als “Het is lang geleden”  en “Princes op het witte paard”. 
Nu na 10 jaar komt er een nieuwe singel uit en wat voor een!  Critici zijn zeer lovend over dit nummer en voorzichtig word er gesproken over een nieuwe hit. Na lancering van het nummer, zullen we het weten. De clip, grotendeels, opgenomen in Eemnes ziet er heel eigen en veelbelovend uit.
Het nummer “Eindeloos” is vanaf nu te beluisteren en te downloaden op alle bekende kanalen.     Voor meer informatie kunt u terecht op de website : www.erwinklee.nl

Mike Vlog lanceert nieuwe single “Allemaal”!

 

1 Juni, de dag waarop de terrassen weer open gaan en de horeca weer wat

lucht krijgt.

In de periode dat Corona ons land overschaduwde, hebben producer Niels Lingbeek en zanger Mike Vlog niet stilgezeten.

“In tijden van nood kan muziek ons helpen”, aldus Mike Vlog.

Hoewel Mike Vlog een nieuwkomer is in de Nederlandstalige muziek, is het wereldje geen onbekend terrein voor deze vrolijke Hoofddorper. Door de vele vlogs met oa, Lange Frans, Xander de Buisonjé, Yves Berendse, Replay en vele andere bekende artiesten, heeft Mike Vlog, backstage al aardig wat kilometers in de benen zitten. Het zal dan ook niemand verbazen dat Mike Vlog juist met deze alles omvattende single naar buiten komt.

Een nieuwe tijd, nieuwe kansen, een nieuwe single, "Voor ons “Allemaal”!

Veel luisterplezier!

 


“Nu is alles anders” voor Nick de Ridder

 

Nick de Ridder heeft 2 jaar als edelfigurant gewerkt als zijnde receptionist bij Hotel De Rozenboom in Goede Tijden, Slechte Tijden, en deed mee als finalist aan de verkiezingen Mister International Netherlands 2018. Nick voelt zich niet alleen als een vis in het water in een fotostudio, maar ook op het podium als zanger. Het levenslied is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader Ron zit al 32 jaar in het vak. 'Als klein kind was ik hierdoor al gefascineerd.' Nu komt hij met een nieuwe single “Nu is alles anders”.

Nick de Ridder over zijn nieuwe single : “Nu is alles anders” heb ik laten schrijven over de leer van het leven. Ook ik heb een best zware periode gehad in me jeugd dat ging soms met vallen en opstaan. Maar iedere keer leer je bij en kom je er sterker uit. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Hopelijk geeft dit nummer steun aan de mensen en steekt het een hart onder de riem. 

Dit nummer is verschenen op de streaming en downloadkanalen en binnenkort verschijnt ook de videoclip.


Pierre Kleinjans komt met onderscheidende single

 

Zanger Pierre Kleinjans heeft een nieuwe single uitgebracht: “Wie ben jij”, een prachtige nieuwe plaat met een boodschap. De tekst is geschreven door Wouter Janssens en de muziek is gemaakt door Richard Poot en Tico Pierhagen. Richard Poot heeft ook de productie voor zijn rekening genomen.

Pierre Kleinjans werd op 19 januari 1967 geboren in Kerkrade en komt uit een muzikale familie. Hij kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. “Toen ik klein was voelde ik al de passie voor muziek en dat is alleen maar gegroeid. Al snel pakte ik de drumstokjes ter hand en ging aan de slag. Later ontdekte ik een tweede passie: zingen. Drummen kwam ineens op de tweede plaats en ik begon me steeds meer te richten op de zang, met behulp van een zangpedagoge”. Een en ander resulteerde in een aantal singles, waaronder: “Jij bent wie je bent”. “Jij bent de wereld voor mij”, “Vreselijk zin in jou”, “Een mooie zon ben jij” en “Heel mijn leven lang” en een album.  Ook Heeft de zanger meegedaan aan een aantal talentenjachten, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan. Twee jaar geleden besloot Pierre een andere muzikale weg in te slaan, samen met tekstschrijver Wouter Janssen en Richard Poot, hetgeen resulteerde in prachtige nieuwe nummers. Het laatste resultaat daarvan is nu uit “Wie ben jij”, een nummer waarin de zanger zijn hart heeft gelegd, een mooi vocaal hoogstandje in combinatie met een prima arrangement. Het is niet zo gek, dat de complimenten binnenstromen.


Frank Hoek heeft een hit te pakken !

 

We mogen spreken van een heuse carnavals hit voor Frank Hoek.

Frank zag namelijk met producer Kees Tel een oproep van taalvirtuoos Wim Daniëls waarin Wim op zoek was naar een vertaler van zijn geschreven carnavalskraker, dus Kees en Frank zijn aan de slag gegaan in de studio van Kees en binnen 3 uurkes hadden ze een single op de plaat staan.

Het lied vindt zijn oorsprong in een nog uit te brengen boek. Daniëls: “Ik ben een boek aan het schrijven over het woord houdoe en toen dacht ik, misschien past daar ook een carnavalslied bij. Toen heb ik me aan een tekst gezet.”

Het carnavalsgenre kent vrij veel liedjes die aan de platte kant van het spectrum zitten, ‘Houdoe’ is dat zeker niet. “Er zit wel een verhaal in. De hoofdpersoon is een vrouw bij wie iemand op bezoek komt. Die vrouw vindt het prachtig en ze vindt het natuurlijk ook heel jammer dat ze weg gaat."

“De hoofdpersoon zegt houdoe in de hoop dat haar gast weer terugkomt, zodat ze ook wat aanspraak heeft. Er zit dus inderdaad weemoed in.” Aldus taalvirtuoos Wim Daniëls, en is zeer vereerd dat Frank daar samen met Kees een heuse hit van hebben weten te maken. Het loopt als een speer want binnen 19 uur zijn er op Youtube al 4100 weergaven verzameld en de hit is op dezelfde avond al te zien geweest in het programma van presentator Twan Huys “RTL Late Night”, waarin zelfs Patty Brard dit als een hit te kennen gaf.

Het refrein : “Ik zeg: houdoe, houdoe, houdoe

Mar kom mar vlug wer trug

Ik zie-oe toch zo gèère

Ik zie-oe liefst wer vlug”

Plugging en promotie : Jeanette De Wit Artiesten Promotie www.artiestenpromotie.net


Henny Thijssen schrijft lied voor Frans Van Dorland

 

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.

De productie van deze single lag in handen van Maarten De Groot (M Works Studio). Met deze blues aanvoelende single zet Frans van Dorland een volgende belangrijke stap in zijn muzikale carrière en laat hij zien dat we in de toekomst nog veel van hem zullen gaan horen…

De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.


Frans Bauer schrijft nieuwe single voor Kian Derry ! 

 

Vlaamse Volkszanger Kian Derry, die vandaag tevens verjaart, behoort tot een select gezelschap artiesten binnen het levensliedcircuit, die al veel  ‘eigen’ liedjes op hun naam hebben staan. De Vlaming heeft in de afgelopen tien jaar al diverse singles en albums op de markt gebracht. Naast vele sololiedjes nam Kian ook een aantal bijzondere duetten op en laat de zanger zich graag omringen door tekstschrijvers die hun vak verstaan. Vandaar nu de nieuwe samenwerking met Laurens van Wessel, die tekende voor de productie in de Wesco Studio en Frans Bauer heeft de tekst geschreven waarmee voor Kian Derry een langgekoesterde wens is uitgekomen.

Na singles als ‘Dichterbij’, ‘Jij straalt als een ster’, en zijn album ‘Onverwacht’ van vorig jaar, komt volkszanger Kian nu met een door Frans Bauer geschreven single: ‘Jij bent m’n fantasie’. Deze nieuwe vrolijke en uptempo single zal zeer in de smaak gaan vallen bij een nog groter publiek. De begeleiding door Frans Bauer en Laurens van Wessel is de ideale feedback voor Kian en dus zal deze samenwerking worden gecontinueerd ! 

De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube.

Meer info over Kian Derry  kun je vinden via zijn facebookpagina.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie


Potentiele zomerhit voor Mike Molenmaker

 

Met zijn debuutsingle ‘Jij danst als een orkaan’ knalt Mike Molenmaker de zomer in. Geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten, brengt Mike het zomerse gevoel binnen bij de luisteraars van dit geweldige lied.

Mike is nieuw in de muziek, nadat hij een carriere bij onder andere Defensie achter de rug heeft. De geboren Arnhemmer, 26 jaar, stort zich vol op het zingen en niet zonder succes.

Zijn lied, ‘Jij danst als een orkaan’ heeft alle potentie om een ware zomerhit te worden. Naast de pakkende tekst en melodie ondersteunen ook de klanken van gitaren en trompetten het zomerse gevoel bij dit lied. Niet voor niets is het al door RadioNL opgepakt en zal het vanaf 2 mei dagelijks te horen zijn op dit station.

De clip is geschoten door RTV Mediaproducties in de prachtige natuur van Nederland, waar ook het weer een zomersgevoel geeft aan dit lied.

De promotie is in handen van Artiestenpromotie www.artiestenpromotie.net